- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Ayol nesi var 30'lu yaşların? 34 yaşındayım ve burnumu bir buçuk ay önce yaptırdım. Elimden gelse kendimi plastik cerraha bağışlarım, düşün daha ne planlarım var.Merhaba
Dış görünüşü çok da umursamayan, pek bakim yapmayan, buna vakit ayıramayan biriyim.
Fiziksel anlamda kusur olarak gördüğüm iki şey var bir burnum bir de atta bir üste bir tane olmak uzere iki yamuk dişim.
Bugune dek umursamadigim için kaldi bu kusurlar benimle. Yaşadık bir 30 yıl kadar beraber. Simdi gözüme batiyorlar. Lakin gelmissin bu yaşa hadi burun neyse toparlanir ameliyattan sonra 6 ayda ama dis icin onca zaman telle dolasmanin anlami ne diyorum. Hafif yamukluk var bu arada cok dikkat cekmiyor ama ben gülemiyorum rahatça.
En onemli anlarimi yasamis her seyden gecmis guzel anilar edinmis elegimi asmış o günlerden hatira fotolarimda bu burun ve disimle cikmisim simdi mi aklim basima geldi diyorum.
Yanlis düşündüğüme ikna edeceğinizi bildigim, tavsiyelerde bulunacaginiza emin oldugum icin buraya yaziverdim
Ama yazıya baksana sanki 70 yaşında gibi yazmamış mıCok guldum ya
Sanirim diyeceğim keske 20 yasindayken yapsaydim diyorum simdi. 20'de ise keske lisede halletseydim diyordum40 yasina gelip keske 30umda yaptirsaydim diyeceksiniz o yüzden imkaniniz varsa yaptirin simdi. Benim arkadasimda 31 yasinda dislerinde tel var su an, ne var ki bunda sanki yüzünüzde yas 30 mu yaziyor hic garip durmaz.
Ben 30'lara yakınken taktırdım tel canım. Çok da hoş oldu. Ortodontistimin ihtiyar sayılacak hastaları bile vardı. Burnumun kemerini de 5 ay önce aldırdım.Hadi bakalim ben de baslayayim diş plağı baslangic olsun sonra burun ardindan dolgu botoks ne varsa yaslaninca guzel olayim madem
25 yaşımdayım benim saçlarım da baya beyazladı bu sene bian da genetik sanırım30 işte ne genç ne yaslisin. Saclarimda aklar var o yüzden abarta abarta geldi bu yaş bana bu sene hayli sacim beyazladı pek genç hissetmiyorum. Ergen cocuklar gibi diş teliyle dolasmak zor gelir haliyle hic gormedim bu yaslarda dis teli takan. Fastbraces mantikli duruyor 12 ayda cikarilabilirmis hic degilse 31imde duzgun dislerim olur
35 yaşındayım Tellerim var. Yamuk çıkan dişlerim vardı yıllarca inat ettim anne babama. Nasıl olsa ileride protez yaptırırım dedim. Diş hekimi dişlesin çok sağlam çürük vb yok deyince dişler kalacak diye taktırdım. Gençliğe göre daha uzun sürüyor ama çiğneme kalitem bile değişti. Tavsiye ederimMerhaba
Dış görünüşü çok da umursamayan, pek bakim yapmayan, buna vakit ayıramayan biriyim.
Fiziksel anlamda kusur olarak gördüğüm iki şey var bir burnum bir de atta bir üste bir tane olmak uzere iki yamuk dişim.
Bugune dek umursamadigim için kaldi bu kusurlar benimle. Yaşadık bir 30 yıl kadar beraber. Simdi gözüme batiyorlar. Lakin gelmissin bu yaşa hadi burun neyse toparlanir ameliyattan sonra 6 ayda ama dis icin onca zaman telle dolasmanin anlami ne diyorum. Hafif yamukluk var bu arada cok dikkat cekmiyor ama ben gülemiyorum rahatça.
En onemli anlarimi yasamis her seyden gecmis guzel anilar edinmis elegimi asmış o günlerden hatira fotolarimda bu burun ve disimle cikmisim simdi mi aklim basima geldi diyorum.
Yanlis düşündüğüme ikna edeceğinizi bildigim, tavsiyelerde bulunacaginiza emin oldugum icin buraya yaziverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?