• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30unu geçmiş erkek heyecanını kaybetmiş, çocuk için mi evlenmek ister

Lütfen genelleme yapma.

Heyecanını kaybetmiş gibi bir tavrı olabilir ama sen onu öyle bir etkilersin ki yeniden capcanlı bir adama dönüşebilir, tüm kalıplaştırdığı laflarını yutar.

Kelimelerimiz bizi sınırlandırıyormuş gibi görünse de yaşananlara göre her şey değişebilir.
O yüzden kafanı daha ilk başta bulandırmadan, acele etmeden, yavaş yavaş, tanıyarak ve kendini de ona tanıtarak tadını çıkar bu ilişkinin.

Sonrasında kafana uymazsa bitirirsin.
Endişe duymana gerek yok şimdiden.

birlikteyken iyi anlaşıyoruz benim kafama takılan bazı konular vardı az biraz tanıdıkça tabularımı yıkmaya karar verdim güven oluştu bende, telefonda bile konuşsam rahatlıyorum ama aramadığında içim içimi yiyo, konuşmak ısınmak istiyorum ama tık yok , yüz yüze farklı uzakta farklı iki insan oluyo adeta
12 yas cok fazla! Siz. 28 iken adam 40 olacak. Cok ozel biri olur, sizi de hic olmadiginiz kadar ozel hissettirir o zaman belki. Ama siz henuz isanmamissiniz da; benim yasim sizden epey buyuk olmasina ragmen, ben istemem sahsen 10 yas buyugumle bir iliski.
Bilmiyorum ya, yasitlari varken kendinden cok kucuk kadinlarla ilgilenen erkekler beni rahatsiz ediyor.

yeni yeni tanımaya başladığım birisi var 35 yaşında ben 23 yaşındayım

bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum

diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.

1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..

ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
gençlerin suyu mu çıktı :KK19:

Yaş geregi karakteri oturmuş bir insandan degismesini bekleyemezsiniz. Yok sen onu degistirirsin falan filan laflarina bence pek inanma. Çünkü gercek degil. Ha 25 26 yaşında olsaydi evet degistirebilirdin.
Demem o ki kendi enerjinde kendi yasina uygun bir insan bul. Aksi halde cok kusak catismasi yasarsiniz..

bi konuşmamızda ben aşk istemiyorum sevgi saygı istiyorum dedi, geçmişte yaşanmışlığı olan birisi bense kimseyle görüşmedim ve doğal olarak bütün güzel duyguları yaşamak isityorum

diğer konuşmamızda erkenden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi ve bunun gibi bazı detaylar.

1 hafta dolduktan sonra arıyor bazen ben arıyorum hep de aramak istemiyorum çünkü çok zor sorunlu bi bölgeye tayinim çıktı çok zor bi dönemden geçiyorum ilgi alaka bekliyorum ama istediğimi göremiyorum kendisi de yoğunmuş güya..

ne yapmaya çalışıyo anlamadım yüz yüze görüşdüğümüzde çok iyi ama telefonda bambaşka geliyo aklımda bi sürü soru işareti oluyo , fazla mı alınganlık yapıyorum tanımaya devam mı etsem daha fazla uzatmasam mı
sevgilim beni 4-5 saat aramasa kıyameti koparırdım :KK31: üffff ya bir an önce yenisini bulmalıyım

ben de en çok bunu istiyorum değer görmk istiyorum eğer duygusal olarak tatmin olsam fiziksel olarak ilerde sorun yapıcağımı sanmıyorum mutlu olursam gözüm bişey görmez ama ondan şüphem var:KK43:

ozaman zorlama..yaşın genç..30una varmamış onlarca aday çıkabilir karşına...

birlikteyken iyi anlaşıyoruz benim kafama takılan bazı konular vardı az biraz tanıdıkça tabularımı yıkmaya karar verdim güven oluştu bende, telefonda bile konuşsam rahatlıyorum ama aramadığında içim içimi yiyo, konuşmak ısınmak istiyorum ama tık yok , yüz yüze farklı uzakta farklı iki insan oluyo adeta
canım bak senin daha önce hayatına kimse girmediğinden ona ilgi duyuyorsun ne işin var senden 11 yaş büyük adamla. bak benim annemle babamın arasında 12 yaş vardı babamın tansiyonu çıkardı annem onu hastanelere taşırdı. gençsin yani tamam hani çok seversin aşık olursun anlarımda öyle birşey de yok .bırak 1 hafta aramayan adamdan ne bekliyorsun

O yaştaki erkekler sorunlu oluyor. Bi sürü ilişki yaşamış kadınlara saygısı azalmış biri olabilir. Zamanında aşık olmuş ve bitirmiş olan insanlar yorulmuş oluyor ve kimseye güvenmiyorlar.
Senin yaşın çok genç kendi emsalinde biriyle olursan bu dediklerini yaşarsın ama onunla zor gibi..

12 yas cok fazla! Siz. 28 iken adam 40 olacak. Cok ozel biri olur, sizi de hic olmadiginiz kadar ozel hissettirir o zaman belki. Ama siz henuz isanmamissiniz da; benim yasim sizden epey buyuk olmasina ragmen, ben istemem sahsen 10 yas buyugumle bir iliski.
Bilmiyorum ya, yasitlari varken kendinden cok kucuk kadinlarla ilgilenen erkekler beni rahatsiz ediyor.
ben 29 yaşımdayım 10 yaş ne demek kendimden 3-5 yaş büyüklere bile 2kere düşünüyorum hatta bu aralar kendimden küçüklere ilgi duymaya başladım daha heyecanlı oluyorlar beni dde genelde küçük sanıyorlarda :KK45: ruhu yaşlanmış bunların:KK76:

Kendini yaşlı bir adama neden layık görüyorsun? Babasız mı büyüdün?

Y aslında 30 unu geçmiş erkekler heycanını kaybetmiş olmuyor ama, sizin ki kaybetmiş sanırım .. ilşkinizden beklentileriniz farklı gibi geldi, ilgi genç bir kız için çok önemlidir, durumun vahametini anlatın ona... Biraz alakayı artırsın..

Napicaksin kendinden bu kadar buyuk adami? Koyde okumamis cahil kiz degilsin ki mecbur olasjn. Veya cirkin misin, sisman misin ? Elin yuzun duzgunse ne isin var heleki seni sevmeyen bir adamla. Adam evine hizmetci cocuguna anne ariyor. Maksat evde duzen olsun isi gorulsun disarda gonlunu eglendir nasilsa. Evlilil icin hic bir kriteri, bbeklentisi , hayali , heyecani olmayan insandan korkacaksin. Adam evlenmek istiyor ama ozellikle seninle evlenmek gibi derdi yok. Karsisina cikan evlenip cocuk yapacak sen olmasan herhangi biri de olsa evlenecek demek ki

Seninki hissetmekten çok merak
yinede yaşıtın olsun adamda kadınları çözmüş gizemli oyunu oynuyor , zeki biri eee oltasına genç kadın takılmış o ne yaptığını çok iyi biliyor kedi fare oyunu işte
hayır değil maddi manevi hiç bi eksiğim olmadı, daha önce hoşlandığım oldu ama yaş farkı olan kişiler değildi ilk defa yaş farkı olan birisine karşı böyle hissediyorum

12 yaş bence az bir fark değil.Şöyle düşünürsek eğer; Siz doğduğunuzda o cinselliği tanımaya başlamıştı.Siz ilkokuldayken o lise okuyordu.
Epey fark var bence.Olmaz demiyorum ama yürütemezsin.Neden dengin biriyle denemek yerine böyle bir hayatı seçesin ki ?
Hemde ilgisiz.
O bazı şeyler için yaşının geçtiğinin farkında sense hayata yeni atılıyorsun.
Bence yoluna devam etmelisin.

Benim eşimle yengemizle eşinin arasındaki yaş farkından daha çok
Ama yine olsa yine evlenirim eşimle
Tabi herkez aynı olucak diye birşey
Yok.ne bileyim karar vermek için
Çoooook düşünmek gerekli
Seninki iyi şansmış ne mutlu sana..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Back
X