- 19 Mayıs 2020
- 47.320
- 212.594
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anlattim acik acik. Biliyo destek cikmaya calisiyo ve babama cok kizdi kendince. Kendini savunamayan birinin ustune nasil yuruyo vs.Babana tane tane oturup anlatmak isterdim. Bir şey olmuyor korkunc degil.İnsanin ailesinde birden fazla millet olabilir bu soysuzluk değil ki. Bizim aile Turk- slav ulkeleri karisimi arada azeri, alman, dan, cerkes... evlilikler var. Aksine çok güzel bir şey çeşit.
Ama lutfen adamla gidecekseniz ailenizin bu öldürmeli saldirgan tavirlarini anlatin, adamin aklina gelmeyebilir boyle şeyler boşuna başini belaya sokmayin. Korkunçlar cunku
Evlilik aşırı kişisel bir karar mesela borç harç bir araba alırsın babamın dediği olsun neyse dersin ama evlilik böyle değil ki. Çekim, ten uyumu, bir ömrü beraber geçirme durumları vs vs. Bu tamamen senin karar vereceğin bişey aileni bu kadar müdahil etme bence. Kaldı ki ne Türk iyi aile evlatları kadına şiddet uyguluyor, aldatıyor görüyoruz. Sen ailene ben kararımı verdim X yarın gelip beni istiyor de gitsin.Yakisiklilik bi yana cok karakterli davrandi bastan beri. Dediginiz gibi yapamam belki ama cekip giderim iste. Daha cok taze dusunuyorum nasil etsem napsam
İtalyan erkeğini zehir olsa yut derler ahahaİtalyan erkeklerini öneririm![]()
Eh bilerek benimle birlikte seviyo olsa gerek. Ama evet bakalim nekadar savasabilcekÜzüldüm Bulgar beyefendiye. Aklı varsa koşarak uzaklaşır, nasıl bir oluşuma gireceğinden haberi yok zavallının.
Degil tabiki ama ailemi biliyorum oyle olsa dahada eberbat. Bana diyo hic mi dusunmedin getire getire bunu mu geldin anlatiyon bana vsYanlış anlamisim başta net yazmamıştım Bulgar mi gocmen mi diye.hadi diyelim Bulgar kişi iyi değil ailesi bu zihniyette çok mu haklı.
Evet anlattim acik acik. Biliyo destek cikmaya calisiyo ve babama cok kizdi kendince. Kendini savunamayan birinin ustune nasil yuruyo vs.
Evdekiler sari cizmeli mehmet aga diyo. Kimdir nedir evimize nasil alcaz vs
Aşk her şeye kadir değil. Siz evlenseniz de o aileden koparamazsınız kendinizi, adamın az aklı varsa kaçar kurtulur.Eh bilerek benimle birlikte seviyo olsa gerek. Ama evet bakalim nekadar savasabilcek
Cok guzel anlattiniz.. bizim evdeki mentalite evlensin kocasinin evinde otursun gerisi onemli degil.Evlilik aşırı kişisel bir karar mesela borç harç bir araba alırsın babamın dediği olsun neyse dersin ama evlilik böyle değil ki. Çekim, ten uyumu, bir ömrü beraber geçirme durumları vs vs. Bu tamamen senin karar vereceğin bişey aileni bu kadar müdahil etme bence. Kaldı ki ne Türk iyi aile evlatları kadına şiddet uyguluyor, aldatıyor görüyoruz. Sen ailene ben kararımı verdim X yarın gelip beni istiyor de gitsin.
İtalyan erkeğini zehir olsa yut derler ahaha
Var mı tanıdık İtalyan? Alırım bi dal![]()
Kaçmak malesef çözüm değil ama bu iş güzelliklede çözülmeyecek gibi duruyor..Evet oyle. Ne onerirsiniz benim gibi sindirilmis birine?
Cunku cukurda yasiyolar asosyal turk politik programlar dinleyip geciyo zaman. Insan gordukleri yok.Yurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu.![]()
Anlattığın kadarıyla tanıyoruz işteYorumun icin tesekkur ederim. Butun bu yazdiklarini ben zaten biliyorum. Aileme hak vermiyorum. Zor sartlar altinda yasiyorum onlarla birlikte ve piskolojim alt ust. Bu evden gitmek istiyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuz. Dayak yemek istemiyorum oldurulmek istemiyorum gozu donecek olan insanin suyuna gidiyorum mecburen. Evet bende kendime kiziyorum ama durum bu. Boyle. Benim derdim elalem degil. Benim derdim korkuyla yasamak ve karsimdakinin neler yapabilecegini kestirememek. Beni tanimiyosunuz
Neden koparamazsiniz dediniz? Basima bela mi olurlar yani?Aşk her şeye kadir değil. Siz evlenseniz de o aileden koparamazsınız kendinizi, adamın az aklı varsa kaçar kurtulur.
Bir dakika,bu kişi Bulgar'mı ya da Bulgaristan Türkü mü?Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Danilo olur mu,basi da bagli degil:))Evlilik aşırı kişisel bir karar mesela borç harç bir araba alırsın babamın dediği olsun neyse dersin ama evlilik böyle değil ki. Çekim, ten uyumu, bir ömrü beraber geçirme durumları vs vs. Bu tamamen senin karar vereceğin bişey aileni bu kadar müdahil etme bence. Kaldı ki ne Türk iyi aile evlatları kadına şiddet uyguluyor, aldatıyor görüyoruz. Sen ailene ben kararımı verdim X yarın gelip beni istiyor de gitsin.
İtalyan erkeğini zehir olsa yut derler ahaha
Var mı tanıdık İtalyan? Alırım bi dal![]()
Evet Bulgur kendisiBir dakika,bu kişi Bulgar'mı ya da Bulgaristan Türkü mü?
Belki yurtdışı dediği İran IrakYurtdisinda yasayip nasil zihinlerini bu kadar kapatip, iletişime sifir olabiliyorlar ve karsilarindaki insani öcü goruyorlar oldukca inanilmaz insanlar dogrusu.
Bu arada erkek arkadasin bulgar mi bulgaristan Turku mu bir daha sor sen. Bulgar bir erkegin boyle öldürmeli angaryayla ugraşmasina aklim ermedi daha yolun başinda. Farkinda degil mevzunun hala herhalde.
Uzulursunuz,ailem de ailem dersiniz,evinize karistirtirsiniz,ya da vicdan yaparsiniz,mutsuz ursunuz,huzurunuz olmaz,arkadas bunu kasdetti sanirimNeden koparamazsiniz dediniz? Basima bela mi olurlar yani?
Konu sahibi Bulgaristan'da yaşıyor galiba degil mi?Evet Bulgur kendisi
Siz o aileden kopmak isteseniz Avrupa 'nın göbeğinde bu güne kadar 50 defa kopmuş olurdunuz, o kadar çok imkan var ki orda.Neden koparamazsiniz dediniz? Basima bela mi olurlar yani?