- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Anladim..Uzulursunuz,ailem de ailem dersiniz,evinize karistirtirsiniz,ya da vicdan yaparsiniz,mutsuz ursunuz,huzurunuz olmaz,arkadas bunu kasdetti sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim..Uzulursunuz,ailem de ailem dersiniz,evinize karistirtirsiniz,ya da vicdan yaparsiniz,mutsuz ursunuz,huzurunuz olmaz,arkadas bunu kasdetti sanirim
Belki yurtdışı dediği İran Irak![]()
Hayir ayniA avrupa ulkedinde yasiyoruz ve evet ben salagim yorumlarinia cok agir be kizlar bazen. Deniyorum biseyler kendimce kolay degil hayatim :)Konu sahibi Bulgaristan'da yaşıyor galiba degil mi?
Ben pirinç tercih ederimEvet Bulgur kendisi
Bir dakika ya,ben de Bulgaristan Türk'üyüm nasıl soyu sopu belli değil?Bulgaristan turku
Eee tamam has Türk onlarBulgaristan turku
Çünkü neden olmasın dıİrakta bir Turk bir Bulgar birbirini bulmuş imkansiz aşkfilm gibi
![]()
Bende o düşünceli bir ailede yaşıyorum ama evlilik konusunda kendi dediğimi yapardım çünkü ileride anlaşamasam bile Xle olsaydı ailem bıraksaydı nasıl olurduk acaba demek istemem. Xi seçtim yanlış seçmişim boşayıp hayata devam ediyim derim. İçimde bir ukte olmaz yani.Cok guzel anlattiniz.. bizim evdeki mentalite evlensin kocasinin evinde otursun gerisi onemli degil.
Kardesim bi saat mesafede yasayan biriini seviyo. Annel mesela onuda istemicek ve diyo uzak olmaz.
Yolla gelsinDanilo olur mu,basi da bagli degil:))
Arkadaşım,bizim soyumuz sopumuz öz be öz Türk Bulgaristan göçmenleri olarak,ben konuyu tam anlamadım.Hayir ayniA avrupa ulkedinde yasiyoruz ve evet ben salagim yorumlarinia cok agir be kizlar bazen. Deniyorum biseyler kendimce kolay degil hayatim :)
Bulgaristan turku
Bulgaristan turku
Ailesine göre kendilerinden başka herkes soysuzBir dakika ya,ben de Bulgaristan Türk'üyüm nasıl soyu sopu belli değil?
Valla konu sahibinin babası denen organizmadan daha Türklerdir kendileri. Heralde adam medeni, açık görüşlü diye falan istemiyorlar.Eee tamam has Türk onlar
AynenAilesine göre kendilerinden başka herkes soysuz
Çok sinir oluyorum,bazıları bizim milleti Türk olarak görmüyor oysa soyumuz sopumuz Türk oğlu Türk bizim.Ailesine göre kendilerinden başka herkes soysuz
Orayı bende anlamamıştım başta Bulgarmis adam canım.Bir dakika,bu kişi Bulgar'mı ya da Bulgaristan Türkü mü?
Valla Bulgaristan Türk'ü demiş galiba ondan kafam karıştı canımOrayı bende anlamamıştım başta Bulgarmis adam canım.
Kesinlikle haklılar. Benimki de bulgarTek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vs