Valla koptum beynim yandı birazdan adam Yunan çıkarsa şaşırmamValla Bulgaristan Türk'ü demiş galiba ondan kafam karıştı canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla koptum beynim yandı birazdan adam Yunan çıkarsa şaşırmamValla Bulgaristan Türk'ü demiş galiba ondan kafam karıştı canım.
O organizma gidip Bulgaristan'a yerlesmis,ordaki sosyal haklarin butununden faydalanmis.İs kurmus,levalari kazanmis..Valla konu sahibinin babası denen organizmadan daha Türklerdir kendileri. Heralde adam medeni, açık görüşlü diye falan istemiyorlar.
Lise de Karadeniz li bir çocuk vardı,bana sen gavursun falan diyor du,ben de sen Pontus Rum'u olmayasın,iyi araştır soyunu sopunu demiştim.Çok kızmıştıValla koptum beynim yandı birazdan adam Yunan çıkarsa şaşırmam![]()
30 yaşında evlenmenin nesi azmış oluyor kim bunu düşündürdü size 30 yaşındayım yeni evliyim seviyorsun ama baba sözü dinle ilerde pişman olursun var bi bildikleri ki böyle diyorlar bundan 5 yıl önce annemin arkadaşı anneme benim için kızını bize versene demiş annem 2ci görmesinde çocuk için bundan bi halt olmaz dedi seviyordu artık benmi öyle anlamışım bilmem bu yax ayında benim için bıraktığı sevgilisiyle evlenmek için beni bıraktı en başından dediğim halde bu çocuğun sevgilisi var kız ismi yazıyor diye bana yok dediler 5 sene sonr böyle oldu annem dayanamaz verirdi ama çocuk için aynı fikirdeydi dinleseydim olsaydı bu iş bugün mağdur ben olacaktım annenin babanın hayır dediğinde illa çıkıyor bişiMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Nasil?Kesinlikle haklılar. Benimki de bulgar
Bulgaristan 'da değiller, Almanya' dalar şu an galiba.O organizma gidip Bulgaristan'a yerlesmis,ordaki sosyal haklarin butununden faydalanmis.İs kurmus,levalari kazanmis..
Ama konu damat olunca; bunlarin soyu sopu belli degil :)
Soyu sopu olmayan insanlardan para kazanirken agzin kulaklarindaydi ama.. :)
O organizma gidip Bulgaristan'a yerlesmis,ordaki sosyal haklarin butununden faydalanmis.İs kurmus,levalari kazanmis..
Ama konu damat olunca; bunlarin soyu sopu belli degil :)
Soyu sopu olmayan insanlardan para kazanirken agzin kulaklarindaydi ama.. :)
Dimitri 'ye de üzüldüm.Adı ne,Dimitri'mi?
Ben de üzüldüm vallaDimitri 'ye de üzüldüm.
Kardeş çocuğun adı ne,onu söyle.Ortalik karıştı iyice.Adi muhtemelen Ahmet,Mehmet falan dırNasil?
Turk adi yok ama turkler evet kusura bakmayin dogru anlatamadim tamKardeş çocuğun adı ne,onu söyle.Ortalik karıştı iyice.Adi muhtemelen Ahmet,Mehmet falan dır.
Türkçe ismiAdı ne,Dimitri'mi?
Ay imdaatBulgaristan turku
Kız benim bahsettiğim ilk ilişkim var ya, hani yaşadığım hiçbir şey için pişman olmadığım dediğim, Bulgaristan Türkü idi. Ailesine hayran kalmıştım. Tüm ailesiyle tanışmıştım. Benim Bayburt’un Ermeni köyünden çıkmış, gölgede kalmış kavun gibi tipi olan yengem var ya; onlar gavur oluyor, hep alkol alıyorlar, onlardan koca olmaz sünnetsizler demişti hahahahahahhah. Benim babam aydın adamdı ama, senden daha Türk’tür muhtemelen, geldiğin köyün ismi bile Ermenice demişti buna. Tahmin ediyorum baba tiplemesini, yengem gibi bir şeyValla konu sahibinin babası denen organizmadan daha Türklerdir kendileri. Heralde adam medeni, açık görüşlü diye falan istemiyorlar.
Ablacım Bulgar deme o zaman Muhacir falan deTürkçe ismi![]()
Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyorduNasil?