30yaşından sonra adet kaç gün sürer

Benimde eskiye oranla miktarında azalma var eskiden 4 gun yoğun gelirdi 2 gun az şimdi 2 yada 3 gün yogun 2 3 gun az geliyor. Anneme sormuştum annem de yaş azaldıkça azalır dedi
Evet bır cok kısı yasla alakası yok demıs ama bence de yasla alakası var diye dusunuyorum

Bazı aylar alıyorum ama almadığım zamanlarda da 3 gun surmustu. Evet ama ılac etkılıyor miktarı da

Evet bır cok kısı yasla alakası yok demıs ama bence de yasla alakası var diye dusunuyorum
Yumurtalar azalıyor yasla birlikte onla alakali. Yavas yavas azalicak menapoza kadar

O zaman ben cocuk ıcın calısmalara baslayım 32 yada kadar bekledım okuldu kariyeri işti derken
Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım öyle.. Amh baktırdın mi hic

Şans mı?
3 güne tahammül edemiyorum ben
Öyle demeyin yaa adet kötu kanı dısarı atıyor hem adet donemınde kadınlar daha cok östrojen salgılıyor daha cok yenilenme daha parlak cılt sac demek. Genclık demek Allah hepımızı erken menepozdan korusun

Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım öyle.. Amh baktırdın mi hic
Amh baktırmadım hıc gecen yaz bı rutın kontrol yaptırdım doktor sorun yok dedı rutın kontrolleri yaptıralım dedı kan verdim ıdrar testı verdım ıcınde amh degerıne bakan bı parametre goremedım doktor amh ıstememıs neden anlamadım

Bencede gidip bir kontrol ettirin

Her doktor istemiyor amhyi malesef önemsemiyor da..

32 yasindayim 7-8 gun sürüyor ilk oldugum zamandan beri boyle. Yasla degil hormonlarla alakali olabilir azalma ya da cogalma olduysa baktirmakta fayda var.

Sizce doktora gorunmelı mıyım? Senedır falan boyle cunku eskıden net 5 gun gelirdi. Sımdı ılk gun tam gelıyor ıkıncı gun bayaaa baya azalıyor 3de leke gıbı oluyor azar azar akıntı gibi
İçiniz rahat olsun diye bence gidin. Annem 53 yaşında menopoza girmedi. Regli benden daha uzun sürüyor. Hiç azalmada olmadı. Doktora da gitti. Hiçbir anormallik yok.

İçiniz rahat olsun diye bence gidin. Annem 53 yaşında menopoza girmedi. Regli benden daha uzun sürüyor. Hiç azalmada olmadı. Doktora da gitti. Hiçbir anormallik yok.
Zaten kafaya takıp daha buyutcem en ıyısı randevu alıp gıdeyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…