- Konu Sahibi cemredamla15
-
Merhaba 22 gün önce 38+4 günlük hamileyken suni sancıyla doğum amaçlı doktora gittim ama o gün sapasağlam bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler halbuki 2 gün öncesinde gitmiştim doktora bebeğim çok iyiydi çok zor dayanacak gibi değişim herşeyim hazırdı ama bebeğim Melek oldu gitti.sevgili cemredamla15 sizde 4 yıl önce bu durumu yaşamışsınız şimdi ne durumdasınız bu acı azalacak mı yoksa artacak mı ? Bebeğiniz oldu mu tekrar yazdıklarınızı okuduğumda sanki benim içimdeki herşeyi yazmışsınız gibi
Etrafımdaki herkes bir teselli cümlesi kuruyor ama benim gibi olmayan beni anlamayan insanların bana teselli vermesi hiç hoşuma gitmiyor ağlama diyorlar bilmiyorlar ki içimin Nasıl tanıdığını Bana da bir neden verilmedi ölümü için çok merak ediyorum ve bir dahaki gebeliklerimdede aynı şey olacak diye korkuyorum. Doktor size kaç ay sonra çocuk yapabilirsiniz dedi peki ?Başın sagolsun cnm çok zor biliyorum hemde cok zor bende 5,5 ay önce tam 40.haftamda doğumuma bir gün varken bebeğimi kaybettim ani bebek ölümü dend, bi sebep bulunamadı kalbi durmus yavrumun biliyorum o çok güzel yerlerde ama acısı cok baska rabbim bütün melek annelerine sabır versin
Etrafımdaki herkes bir teselli cümlesi kuruyor ama benim gibi olmayan beni anlamayan insanların bana teselli vermesi hiç hoşuma gitmiyor ağlama diyorlar bilmiyorlar ki içimin Nasıl tanıdığını Bana da bir neden verilmedi ölümü için çok merak ediyorum ve bir dahaki gebeliklerimdede aynı şey olacak diye korkuyorum. Doktor size kaç ay sonra çocuk yapabilirsiniz dedi peki ?
Otopsi yaptırdın mı canım takdiri ilahı verende ALLAH alanda elden ne gelir var mı baska acıklaması bende çok korkuyorum hatta nasıl düşünücem tekrar bebek cok istiyorum bi bebeğimiz tekrar olsun gecen doktora randevum vardı 3 ay sonra düşünebilirsin dedi en az 1 yıl diyolar cnm en fazla 2 yıl ama 3-4 ay sonra bile hamile kalan cok kişi var nasip nezaman olucaksa ozaman olsun hayırlısı saglıklısı ömürlüsü
Can'ım otopsi yapmak istemedim bebeğimi parçalamaları benim Can'ımı çok yakacaktı. Benim doktorum da 1 yıl olmasın diyoruz fakat 6 Aydan sonra izin veriyorum hamile kalabilirsiniz dedi. Bana suni sancı takıldı başta doğum pozisyonunu almıştı başı da çok aşağıdaydı suyum geldi 2 cm açılmam oldu sonra babam izin vermedi ölü Bebek daha fazla kalmasın karnında sezeryana alınmamı istedi eşimde sezeryan taraftarıydı sezeryan oldum. İyi ki sezeryan oldu çünkü doğduğunu görmek beni çok etkileyecekti. Bebeğimi gördüm fakat doğarken görmemem daha iyi oldu.Siz normal doğummu yaptınız
Amin amin Rabbim bizi böyle sınadı belkide diğer dünyada bizi Melek'lerimiz kurtaracaktır. İnşallah hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin içimizdeki bu acı biraz da olsa azalsın.Siz normal doğummu yaptınız
Bebeğimin suyu yavaş yavaş azalmaya başladı başı da çok aşağıdaydı bende normal istiyordum fakat sancılarım yoktu o yüzden salı günü gidip suni sancıyla doğum yapacaktım ama gittim gün doktor kalbinin durduğunu söyledi bebeği Nasıl alalım diye sordu kaynanam illa normal doğurtun demişti daha rahat olur falan deyince bende başta normal olsun dedim o yüzden suni sancı taktılar bir iki sancı geldi ailem bırakmadı o yüzden sezeryan oldum.Aynen cnm bende yaptırmadım otopsi kıyamadım yawruma okadar güzeldi ki yaradan dedik kaderimize razı olduk bende normalde doktorum bana 39-4 sezeryan önermişdi bende normal doğum istiyordum oyuzden sezeryan istemedim iki gün sonrada yawrum cenneti secti nereden bilebilirdim ki böyle olacagını sonrada doktorum ıstersen normal doğurtayım dedi bu sefer ben istemedim çünkü bebegim iri kemikliydsi ve iriydi görünce dedim iyiki normale kalkısmamısım o beni daha cok yıpratırdı sezeryana girdim nasibimiz buymus herseyde bi hayır vardır belki de normal yapamıcaktım tamamen takdiri ilahi size neden 38+4 suni sancı ile doğum verdiler ki
Bende 2 ağustosta ikizlerimi kaybettim,5 aylikkardi ,rabbim once sevindirdi sonra aldi onlari benden(
Bende 19 temmuzda kaybettim oğlumu 40. Haftamda cnm Allah yardımcın olsun çok zor ama unutmamalıyız ki verende o alanda elden ne gelir nasıl dogum yaptınız ölüm sebebi neydi bebeklerinizin
Cogul gebelik dediler,birde 3 uzdu,birini karnimda sonlandirmislardi
Ahh cnm elden bişey gelmiyor duadan başka icim kor gibi çok özlüyorum melegimi dogumuma bir gün vardı nasıl güzeldi yawrum nasıl oldu hala sokdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?