31 Ağustos 2012de bebeğim karnımda öldü.aynı kaderi paylaşan anneleri bekliyorum

Inşallah rabbim tekrar dan hayirlisini omurlusunu nasip eder cnm benim arkadasiminda ucuzleri oldu cnm ucu de doğdu çok kucuklerdiama büyüdüler şimdi bizim nasibimiz böyleymiş cnm sezeryan mi oldun sorun neydi cnm

anladım cnm rabbim tekrar dan sabır versin en azından normal yapmışsın cnm ben sezeryan liyim avantajın var bence doğal yolla mi kaldın bebeklerine

anladım cnm rabbim tekrar dan sabır versin en azından normal yapmışsın cnm ben sezeryan liyim avantajın var bence doğal yolla mi kaldın bebeklerine
Hayir cnm tupdu,bi dahaki aya nasibse donmuslarla tedavi olucam bakalim,Allahim tekrar hamilelik nasip edicekmi,insAllah bu sefer tek bebek olurda saglikla zamaninda dogar.

Başın sağolsun canım. Rabbim sabırlar versin. Sen de sezaryenle doğum yapmışsın. Bizim bir forum var oraya gelmek istersen taglayayım seni de. Oradaki annelerin hepsi acılı melek anneleri. Birbirimize hem destek oluyoruz hem de yapmamız gerekenlerle ilgili bilgilendiriyoruz birbirimizi. Rabbim en tez ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarımızı inşallah...

Burda birbirimizin durumlarını okudukça insan biraz teselli buluyor.8 yıllık evliyim 3.tüp bebek denemesinde hamile kalabildim.hamileliğim kanamalı geçti son aylarda şeker çıktı.30.haftamda doğum yaptım o haftaya kadar herhalde toplam 200 iğne vurulmuşumdur oğlum doğdu ve haftasına göre çok sağlıklıydı.ikinci gün solunum cihazlarından çıktı ama ömrü bir haftaymış çok zor Allah hepimize sabır versin.

Başın sağ olsun canım senin de. Rabbim sabırlar versin. Normal doğum mu yoksa sezaryen mi? Ne kadar oldu bebeğini kaybedeli? Rabbim aynı acıları yaşatmasın bize...

Basin sagolsun canim,cok uzuldum,rabbim sabrini veriyor,zaman sadece

İsterim tabiki canım benide tagla Allah razı olsun iyi dileklerin için AMİN

Rabbim hepimize sabırlar versin 3 ay önce kürtaj oldum daha 10 haftalıktı ama ilk Bebek ilk heyecan başkaydı tabi ve kolayda olmamıştı zaten onu görmek için girdiğim hastaneden onsuz ayrılmak zor oldu ama oldu işte ben kendimi Rabbim bizede böyle imtihan ediyor her gecenin bir sabahı vardır diye avutuyorum evet kalbimiz kırık ruhumuz yorgun lakin biticektir inanıyorum hala aklıma geldikçe ağlıyorum ama sonra oturup dua ediyorum Allahım sen bu sınavdan layıkıyla çıkmama yardım et diye inşallah hepsi öbür dünyanın mükafatı olucak inanıyorum ki Rabbim bize boş yere vermedi bu sınavı hepimiz sonunda alnımızın akıyla çıkıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allah kendimizi avutmak için o guzel Melek'lerinden birini yollar belki bizede kim bilir

Merhaba yazdıkların birebir benim yaşadıklarım 7 ay oldu benim o kötü günü yaşayalı peki şimdi ne durumdasın çocuğun oldu mu nasılsın ?

Merhaba kızlar 6.5aylık bebeğimi 6eylülde kaybettim otopsiye verdik. Bekliyorum çok kötü bir durum Benim gibi olan kişilerle konuşmak iyi gelebilir diye bu siteye girdim. Hamile olan varm?

Merhaba kızlar 6.5aylık bebeğimi 6eylülde kaybettim otopsiye verdik. Bekliyorum çok kötü bir durum Benim gibi olan kişilerle konuşmak iyi gelebilir diye bu siteye girdim. Hamile olan varm?

Canım daha çok yeni acın. Rabbim sabırlar versin. Anne karnındayken kalbi mi durdu bebeğinin? Eğer öyleyse eğitim ve araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidip Trombofili Panali yaptır 6'lı. Büyük ihtimalle kan pıhtılaşması hastasısın sen de benim gibi. Ben de 36.haftada kaybettim oğlumu bir yıl önce. Yapılan tetkikler sonucunda kan pıhtılaşması hastası olduğum ortaya çıktı. Şuan hamileyim 30+1 haftalık. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum bu hastalıktan bebeğimi korumak için.

Daha çok yeni acın. Rabbim dayanma gücü versin melek annesi...

Çok teşekkür ederim hala şoktayım. Otopsiye verdik kasımda çıkacak sonuç ben cerrahpaşada yattım suyum azalmış tı. Birsey bulamadılar. Kan idrar herşey temiz çıktı acaba o tahlili yaptıkları bilmiyorum.

Onu yapmamışlardır canım. Suyunun azalma sebebi de bebeğinin yeterince beslenememesi olabilir. Bebek yeterli miktarda beslenemediği zaman da suyu azalıyor. Kendini biraz toparladıktan sonra sen dediğim testi bir eğitim ve araştırma hastanesinin genetik bölümüne giderek yaptır canım. Rabbim dayanma gücü versin sana...

Benim 9 ay oldu bebeğimi kaybedeli 38+4 günlükken öldü yeni 2 ay oldu korunmayı bırakalı . Genetik testi yaptırdım temiz çıktı pıhtılaşma yok dedi doktor aynı durumda olup hamile olan bebeğini kucağına alanınız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…