- Konu Sahibi cemredamla15
-
Hayir cnm tupdu,bi dahaki aya nasibse donmuslarla tedavi olucam bakalim,Allahim tekrar hamilelik nasip edicekmi,insAllah bu sefer tek bebek olurda saglikla zamaninda dogar.anladım cnm rabbim tekrar dan sabır versin en azından normal yapmışsın cnm ben sezeryan liyim avantajın var bence doğal yolla mi kaldın bebeklerine
Aynen canimmmHayirlisi cnm tek çift fark etmez tüp le bir sürü çoğul gebelik yapan var bizim yazimis buymuş
Bebeğimin suyu yavaş yavaş azalmaya başladı başı da çok aşağıdaydı bende normal istiyordum fakat sancılarım yoktu o yüzden salı günü gidip suni sancıyla doğum yapacaktım ama gittim gün doktor kalbinin durduğunu söyledi bebeği Nasıl alalım diye sordu kaynanam illa normal doğurtun demişti daha rahat olur falan deyince bende başta normal olsun dedim o yüzden suni sancı taktılar bir iki sancı geldi ailem bırakmadı o yüzden sezeryan oldum.
Başın sağ olsun canım senin de. Rabbim sabırlar versin. Normal doğum mu yoksa sezaryen mi? Ne kadar oldu bebeğini kaybedeli? Rabbim aynı acıları yaşatmasın bize...Burda birbirimizin durumlarını okudukça insan biraz teselli buluyor.8 yıllık evliyim 3.tüp bebek denemesinde hamile kalabildim.hamileliğim kanamalı geçti son aylarda şeker çıktı.30.haftamda doğum yaptım o haftaya kadar herhalde toplam 200 iğne vurulmuşumdur oğlum doğdu ve haftasına göre çok sağlıklıydı.ikinci gün solunum cihazlarından çıktı ama ömrü bir haftaymışçok zor Allah hepimize sabır versin.
Burda birbirimizin durumlarını okudukça insan biraz teselli buluyor.8 yıllık evliyim 3.tüp bebek denemesinde hamile kalabildim.hamileliğim kanamalı geçti son aylarda şeker çıktı.30.haftamda doğum yaptım o haftaya kadar herhalde toplam 200 iğne vurulmuşumdur oğlum doğdu ve haftasına göre çok sağlıklıydı.ikinci gün solunum cihazlarından çıktı ama ömrü bir haftaymışçok zor Allah hepimize sabır versin.
Sezaryen oldu bebeğimi 7 ocakta kaybettimBaşın sağ olsun canım senin de. Rabbim sabırlar versin. Normal doğum mu yoksa sezaryen mi? Ne kadar oldu bebeğini kaybedeli? Rabbim aynı acıları yaşatmasın bize...
İsterim tabiki canım benide tagla Allah razı olsun iyi dileklerin için AMİNBaşın sağolsun canım. Rabbim sabırlar versin. Sen de sezaryenle doğum yapmışsın. Bizim bir forum var oraya gelmek istersen taglayayım seni de. Oradaki annelerin hepsi acılı melek anneleri. Birbirimize hem destek oluyoruz hem de yapmamız gerekenlerle ilgili bilgilendiriyoruz birbirimizi. Rabbim en tez ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarımızı inşallah...
Merhaba yazdıkların birebir benim yaşadıklarım 7 ay oldu benim o kötü günü yaşayalı peki şimdi ne durumdasın çocuğun oldu mu nasılsın ?38 haftalık bebeğim karnımda öldü. Hiçbir sebep bulunamadı herşey yolundaydı ancak kalbi durmuş.otopsi yaptırmadık. Normal sezeryanla doğum yaptım. 47 gün oldu acısı dinmedi azalmadı. Doktorum yeni bebek için 6 ay sonra dedi. Kafam çok karışık her gün ağlıyorum. Aklımda yüzlerce soru yeni bebek acımı dindirir mi? Yeniden hamile kalabilecek miyim? Yine aynı acıları Yaşar mıyım? Ya hiç bir zaman çocuğum olmazsa? 6 ay nasıl bekliycem? Dayanması çok zor, yüreğim parçalanıyo her an. Acısı hiç geçmiyo azalmıyo. Kimseyi görmek istemiyorum. Bu nasıl bir acıdır ancak yaşayan anlar. Annem bile beni anlayamaz küçücük bir bebeği kaybetmenin acısını bilemez. Beni ancak aynı kaderi paylaşanlar anlar. Bu yüzden bu siteye üye oldum, sizleri bekliyorum. Nasıl üstesinden geliyorsunuz bana da yol gösterin. Herkes çabalıyo mutlu olayım diye ama olamıyorum. Hiçbirşey beni mutlu etmiyo, sanki mutsuzluk Hastalığına yakalanmış gibiyim. Hiç uyumuyorum neredeyse... Hayatta herseyın bır çözümü var derım hep, çareler vardır hep..ve umutsuzluğa hıc kapılmazdım. Şimdi ilk defa basıma gelıyo caresı yok çözümü yok, ne kadar dua Etsemde onu gerı getıremem artık. Herseyı basa almayı bu acıyı yasamamış olmayı çok ısterdım. Hala rüya gıbı gelıyo. Kağıttan bır duvar önümde yırtıp çıkacam uyanıcam bu rüyadan. Kabullenmesı öyle zor kı.. Bundan 10 gün oncesıne kadar hep o rüyadan uyanmayı denedım, düşündüm rüya olabılır mı dıye? Ama öyle net kı hersey rüya olamaz. Yıkılan hayaller umutlar.. Tüm hayatımı dogmadan ona göre sekıllendırmıstım. Öyle zor öyle agırdı kı ölü bir bebegı doğurmak üzere amelıyata gıtmek. Öyle zordukı sütüm geri gitsin dye o ilacı içmek. Herkes mutlulukla korku heyecanla gıder doguma. Bense o korktuğum doğumdan hıc korkmuyordum. Hıc konuşmadım etrafıma hıc bakmadım bıle...... Herkes sütü olsun diye uğraşırken ben geri gitsin diye ilaçlar içtim.... Herkes al basmasın diye kırmızı kurdelasını basına takarken, lohusa oldugum ıcın onu sagıma soluma sıkıştırmak saklamak öyle zordu öyle zordu tahrif edılemez. Hayaller umutlar beklentıler sımdı hersey öyle acı o kadar çok okalar çok üzülüyorum ki..
Tüm tesellılerı tum soylenenlerı bılıyorum ama fayda etmıyor dakıkası geçemiyor kı unutuyorum. Daha acıları daha zorları var bılıyorum. Ama meger öyle mutlu öyle rahat yasamısımkı, farkına varmamısım benım basıma gelmez demısım. Evlat acısı meger ne büyük acıymıs, doğmamış bebeğe bu kadar aglanırmıymıs..
Merhaba kızlar 6.5aylık bebeğimi 6eylülde kaybettim otopsiye verdik. Bekliyorum çok kötü bir durum Benim gibi olan kişilerle konuşmak iyi gelebilir diye bu siteye girdim. Hamile olan varm?
Onu yapmamışlardır canım. Suyunun azalma sebebi de bebeğinin yeterince beslenememesi olabilir. Bebek yeterli miktarda beslenemediği zaman da suyu azalıyor. Kendini biraz toparladıktan sonra sen dediğim testi bir eğitim ve araştırma hastanesinin genetik bölümüne giderek yaptır canım. Rabbim dayanma gücü versin sana...Çok teşekkür ederim hala şoktayım. Otopsiye verdik kasımda çıkacak sonuç ben cerrahpaşada yattım suyum azalmış tı. Birsey bulamadılar. Kan idrar herşey temiz çıktı acaba o tahlili yaptıkları bilmiyorum.
Eşime sordum yapılmış otest pıhtılaşma yokgenetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?