31 Ağustos 2012de bebeğim karnımda öldü.aynı kaderi paylaşan anneleri bekliyorum

Eşime sordum yapılmış otest pıhtılaşma yok

Koagulasyon değil canım. Rica etsem bana sonucu gönderir misin? Pıhtılaşma deyince koagulasyon testi insanın aklına geliyor ama sonuçların içinde şöyle değerler olmalı,

Faktör V Leiden, MTHFR, PAI gibi... Sonuç kısmında da Homozigot, heterozigot, Normal, Mutasyona rastlanmamıştır gibi yazılar olmalı. Benimle paylaşırsan bu test sonucunu sevinirim. Emin olmak için istiyorum bunu, yanlış anlama lütfen...

Yazdiklariniz üzerinden çok zaman geçmiş ama bir cevap alir miyim ümidi ile yine de yazmak istedim. o kadar net hissettim ki yaşadıklarınızı çünkü 1 ay oldu aynı olay başıma geleli. Hissettiklerinizi şuan birebir yaşıyorum bu acı ile nasıl başedilir geçer mi hiç bilmiyorum..yapilabilecek tüm araştırmalar yapıldı fakat hiçbir sebep yok..aklim, kalbim paramparça.. acinizi size tekrar yaşatmak asla ve asla ıstemem ama bu sýreci nasıl atlattınız tekrar bebeğiniz oldu mu sormak istedim..sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…