31. Haftamdayim.Cok sancim Var ..

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Selamun Aleykum arkadaslar.Yaklasir 27. Haftamdan beri cok sancim var.28. Haftada dayanamadim artik gece acile gittik.Nst de sanci gozukmedi.Bide bebek ters dedi.Eltim 35. Haftasinda bnden daha iyi.Acaba erken dogum riskimmi var.Yoksa dogummu yaklasiyo.Boyle olan varmi.Afedersiniz bacaklarimi kimildatinca hemen kasiklarimda aci hissediyorum.Sagimdan soluma dahi donerken feci agriyo.Tecrubesi olan varmi

Selamun Aleykum arkadaslar.Yaklasir 27. Haftamdan beri cok sancim var.28. Haftada dayanamadim artik gece acile gittik.Nst de sanci gozukmedi.Bide bebek ters dedi.Eltim 35. Haftasinda bnden daha iyi.Acaba erken dogum riskimmi var.Yoksa dogummu yaklasiyo.Boyle olan varmi.Afedersiniz bacaklarimi kimildatinca hemen kasiklarimda aci hissediyorum.Sagimdan soluma dahi donerken feci agriyo.Tecrubesi olan varmi
Merhaba canim sana sorcagim seyler var kasiklarinda mi hissediyorsun agriyi sadece? Yani yürürken ya da yatarken hep kasiklarin mi agriyo? Eger durum bu ise bi idrar kültürü testi yaptirmani öneririm idrar yolu enfeksiyonu yasiyo olabilirsin ayni durumu bende yasadim ve hala yasiyorum dayanilmaz agrilarim vardi kac defa nstye girdim ben sancidan kivranirken hic sancim cikmadi orada eger seninde öyleyse ilerlemeden önlemini al derim cünkü idrar yolu enfeksiyonu ne yazik ki erken doguma da yol acabiliyo :KK43::110:

Evet canim surekli kasıklarimda oluyo agri.Sanki her an dogurcak vibiyim.Karnimda tas gibi sert.Bnde idrar testi yaptim cok az enfeksiyon cikti.Doktor onemli bi enfeksiyon deil o kadarki az dedi.Ama hep boyleyim

Evet canim surekli kasıklarimda oluyo agri.Sanki her an dogurcak vibiyim.Karnimda tas gibi sert.Bnde idrar testi yaptim cok az enfeksiyon cikti.Doktor onemli bi enfeksiyon deil o kadarki az dedi.Ama hep boyleyim
Canim bende ilk yaptirdigimda cok azdi önemsenecek bisey degil dediler sonraki testte 45 lere cikmis lökosit orani baya fazla yani antibiyotik kullaniyorum bi de erken dogum tehlikesi icin progestan kullaniyorum bu sancilari cekecegine en yakin zamanda dojtora gitmeni öneririm en azindan muayene olursun rahim agzin ölcülür alttan muayene edilir aciklik var mi die doktorun seni yönlendirir icin rahat eder gebelik zaten zor bi durum bi de bu agrilarla cok daha zor hale geliyo cekme bence canim mutlaka bi caresine baktir

Bide korkma dogum sancilari sürekli devam eden degil de düzenli girip cikan sancilar seklinde yani ona dikkat et Allah yardimcimiz olsun

X