polisin ingilizcesi çok iyi ya çözmüş bu işi
Ne yapsın zavallı o da alışır bir kaç gün dursun da burada ne kadar ileri demokrasiye sahip bir ülke olduğumuzu görmüş oldu işte gurur duyalım polisimizle"which kanal" diyor ya, o kanal diyişine ve "cast a münüt" diyişine bittim, yarı ingilizce yarı türkçeO değil adamcağız şaşırıyor polisin tavrına, Türkiyede çok vakit geçirmemiş midir nedir yaka paça kaldırdılar adamı videonun sonlarında
valla dunyanin neresinde olursan ol, kim olursan ol, bir polis sana bir sey soruyorsa onunla muhatap olur ona gosterirsin. adam hala kameraya konusmaya ve kameraya gostermeye drvam ediyor sanki karsisinda polis degil sokaktan gecen biri var.
kendi ulkesinde ya da diger 1.dunya ulkelerinde olsa boyle mi yapardi acaba?
Öyle tabii ama yine de bu da hoş bir durum değil. Bence çok rahatsız edici bir durum, bir muhabire yapılan bu muamele. Ben zaten paylaştığınız resimlere de tepkimi ortaya koyan biriyim, ama bunu da tepkisiz bırakmamak gerekir bence. Polis diye hazırolda mı duracağız, bi de "sanki normal bi vatandaş mı , polis o" gibi bir yorum var yukarıda, polis normal sıradan bir vatandaş değil sanki. Bizi dövmeye, sövmeye, muhabirleri apar topar gözaltına falan almaya hakkı var sanki...
Dün açtım aynı konuyu bende zatenBasın özgürlüğü konusunda freedom raporuna ahkam kesiyordu, bu görüntüyle raporu desteklemiş oldular,
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724228
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?