• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs CNN int. muhabirinin gözaltına alınması

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
[video]http://www.59saniye.com/31-mayis-cnn-int-muhabirinin-gozaltina-alinmasi-2/[/video]

polisin ingilizcesi çok iyi ya çözmüş bu işi :1:

polisin ingilizcesi çok iyi ya çözmüş bu işi :1:

"which kanal" diyor ya, o kanal diyişine ve "cast a münüt" diyişine bittim, yarı ingilizce yarı türkçe:ssz: O değil adamcağız şaşırıyor polisin tavrına, Türkiyede çok vakit geçirmemiş midir nedir yaka paça kaldırdılar adamı videonun sonlarında:19:

"which kanal" diyor ya, o kanal diyişine ve "cast a münüt" diyişine bittim, yarı ingilizce yarı türkçe:ssz: O değil adamcağız şaşırıyor polisin tavrına, Türkiyede çok vakit geçirmemiş midir nedir yaka paça kaldırdılar adamı videonun sonlarında:19:
Ne yapsın zavallı o da alışır bir kaç gün dursun da burada ne kadar ileri demokrasiye sahip bir ülke olduğumuzu görmüş oldu işte gurur duyalım polisimizle

valla dunyanin neresinde olursan ol, kim olursan ol, bir polis sana bir sey soruyorsa onunla muhatap olur ona gosterirsin. adam hala kameraya konusmaya ve kameraya gostermeye drvam ediyor sanki karsisinda polis degil sokaktan gecen biri var.
kendi ulkesinde ya da diger 1.dunya ulkelerinde olsa boyle mi yapardi acaba?

valla dunyanin neresinde olursan ol, kim olursan ol, bir polis sana bir sey soruyorsa onunla muhatap olur ona gosterirsin. adam hala kameraya konusmaya ve kameraya gostermeye drvam ediyor sanki karsisinda polis degil sokaktan gecen biri var.
kendi ulkesinde ya da diger 1.dunya ulkelerinde olsa boyle mi yapardi acaba?

1. Dünya ülkelerinde basın özgürlüğü denen bir şey var hanımefendi kimse muhabirleri yaka paça çekiştiremez orada, çekiştirsin bakalım neler oluyor... Ayrıca polislerin ego sorunları varsa kendileri halletsinler bunu, ne demek pasaportu ona doğru göstermemiş de kameraya doğru göstermiş. Ben izledim tekrar dediğiniz gibi bir şey göremedim? Polisler pasaport isterken sürekli bir şekilde çekiştirip veya iterek konuştukları için adamlar şok oluyor. Polis dediğiniz de bir memur, kimse hazırola geçmek ve onların egolarını tatmin etmek zorunda değil. Adamların tavırlarına ondan şaşırdınız herhalde, nedense bizim halk polis görünce korkudan elimiz ayağımız titremesi gerektiğini düşünüyor. O adamlar böyle düşünmediği için illa hazırola geçip pasaportu polise bilmemkaç derecelik açıyla göstermesi gerektiğini düşünmemiş olabilir. Basın özgürlüğü yok, muhabirler gözaltına alınıyor, siz ne diyorsunuz şaşırıyorum artık:19:

Daha henüz hiçbir olay yokken muhabirin göstericiler taş ve sopalarla saldırıyor poliste karşılık veriyor demesi saçma geldi bana çünkü o saatlerde ortada hiçbirşey yoktu. Ama polislerinde o şekilde davranması çok yanlıştı. Bütün dünya görüyor bunu doğru düzgün şekilde sorabilirlerde pasoportu. İtip kaktılar adamı tüm dünyada gösterilecek bu çok gereksizdi .

Son düzenleme:
Bundan daha rezil bir duruma düştüğümüzü zannetmiyorum:ssz:
$jdfkll.webp

Bundan daha rezil bir duruma düştüğümüzü zannetmiyorum:ssz:
Eki Görüntüle 1139920

Öyle tabii ama yine de bu da hoş bir durum değil. Bence çok rahatsız edici bir durum, bir muhabire yapılan bu muamele. Ben zaten paylaştığınız resimlere de tepkimi ortaya koyan biriyim, ama bunu da tepkisiz bırakmamak gerekir bence. Polis diye hazırolda mı duracağız, bi de "sanki normal bi vatandaş mı , polis o" gibi bir yorum var yukarıda, polis normal sıradan bir vatandaş değil sanki. Bizi dövmeye, sövmeye, muhabirleri apar topar gözaltına falan almaya hakkı var sanki...

Öyle tabii ama yine de bu da hoş bir durum değil. Bence çok rahatsız edici bir durum, bir muhabire yapılan bu muamele. Ben zaten paylaştığınız resimlere de tepkimi ortaya koyan biriyim, ama bunu da tepkisiz bırakmamak gerekir bence. Polis diye hazırolda mı duracağız, bi de "sanki normal bi vatandaş mı , polis o" gibi bir yorum var yukarıda, polis normal sıradan bir vatandaş değil sanki. Bizi dövmeye, sövmeye, muhabirleri apar topar gözaltına falan almaya hakkı var sanki...

Dün açtım aynı konuyu bende zaten:ssz: Basın özgürlüğü konusunda freedom raporuna ahkam kesiyordu birileri, bu görüntüyle raporu desteklemiş oldular raporu :ssz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724228

Son düzenleme:
Dün açtım aynı konuyu bende zaten:ssz: Basın özgürlüğü konusunda freedom raporuna ahkam kesiyordu, bu görüntüyle raporu desteklemiş oldular, :ssz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724228

Ayyy görmemişiiim, ben de özellikle baktım aynı konu var mı diye ama göremedim, gözümden kaçmış:26:
Onlara kalsa zaten her konuda özgürlükçü duruşumuzla birinci sıradayız, bunlar teoride iyi de pratikte sınıfta kalırlar:ssz:

Back
X