31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

LeoDilara59

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
305
112
23
28
Merhaba kizlar herekese simdiden hayırlı bayramlar dilerim 2 ay önce toplama yapıldı cumartesi günü de 5. Gün 6Aa kalitede iki adet embryo transferi oldum bugün transferi saymassak 3. Günüm gece belim çok ağardı ve kabizdim Dr hemen dupholac yazdı biraz daha iyiyim iğneler için hastaneye gidip geliyorum Dr hiç bişey olmaz dedi herkes yatiyormus ama Dr güvenmek mantıklı geldi hafif hareketlerden zarar gelmez inşallah ilk ne zaman test yapsam çok heycanliyim

Merhaba canım
Bende 31 mayısta transfer oldum , inşallah güzel sonuçları alalım birlikte
Kabızlık bende de var, duphalac içiyorum o da iyice gaz sancısı yapıyor sanki. Hafif hareket etmek bizim için daha iyi rahime kan gitmesi için dolaşmamız lazım ben kalkıp yürüyorum ara ara , dışarı da çıktım dün bahçede yürüdüm 12 gibi d vitamini alayım diye.
Belirti yok bende hiç sadece bacaklarım ağrıyor ve uyku halim var sürekli

Allah'ım sımsıkı tutunmalarini nasip etsin inşallah bende öyleyim inşallah güzel sonuçlar alırız sabah çok belim ve kasıklarım ağardı korktum bende hastaneye iğneler için gidiyorum inşallah test zamanın ne zaman canım ne tür ilaclar kullanıyorsun benim baya var ilk denemem inşallah bugün tutunmalari tamamlanır yavrularımızın

Merhaba Ben de 31 Mayıs’da dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. Hiç belirti yok bende. İlk gün hafif kasıklarımda sancı vardı ama geçti bir daha olmadı. Ben yatmıyorum sürekli mecburen kahvaltı hazırlamak için falan kalkıyorum. Acaba hata mı yapıyorum bilmiyorum

Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın canım hayır ben bizaat Dr sordum hastaneye gidip iğne olmak için sorun olurmu diye hayır kan dolasimi için iyi sadece ağar kaldırma eğilme çok zorlanma dedi bana çünkü bide nasibi olan yavruyu ne yaparsak yapalım bizimle olucak inşallah strese girme hiç bende girdim dün biraz kabız olunca ama Dr bişey olmaz korkma embryo en güvenli yerde şu an hemen kayıp gidicek bişey değil dedi 5. Gün embryosu mu canım senin minnoslarda

Amin canım benim mucizelerimiz bizimledir inşallah çok ilaç kullanıyorum :)) Duphaston, progesteron fitil ve iğne estroferm, oksapar iğne ,vitaminler bi sürü ilaç var. Alarm kurdum telefona unutmayayım diye. Test için 11 Haziran dediler bana

Mucizelerimiz bizimle olsun inşallah
Yok daha iyi yapıyorsun eğilme , uzanma , ağır kaldırma dikkatli ol yeter. Bi de ayakta kaldıktan sonra hemen otur dinlen

Aynı benimde ekstra dekort ve prograf da var kalça dan iğne fitil estrofem corasprin OKSAPAR rabbim emeklerimizin nasibi sağlıkla kucağına alicagimiz günü göstersin inşallah

Evet canım 5. Gün embriyolarım. 3. Gün dondurulmuştu. Transferden önceki gün çözdürülüp 5. Güne tamamladılar. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize bağışlar Ne zaman test yapabiliriz en erken acaba? zaman asla geçmiyo ben normalde de aşırı sabırsızımdır 11 Hazirana kadar zaten mümkün değil bekleyemem

Aynıyız şu an gece gündüz onlayim tablo oluşturdu bana bugün yerlesiyorlar evet 6 7 Haziran düşük seviyelerde çıkar diyor ama kesin değil tabiki sen test gununumi bekliyceksin bayramda yapicakmisin ben nasıl dayancam bilmiyorum 3 senedir bu anı bekliyorum

Banada 10 Haziran dedi dr ama sanki cumartesi yada pazar günü bakarım gibime geliyo çok kişi var erkenden gören ama korkuyorda insan ister istemez ama bayramdada çift çizgi görmek inşallah hepimize nasip olsun

Erken gebelik testi yapıp çok pozitif görende var kızlar ama , negatif olup sonradan pozitife dönende çok. Evdeki idrar testleri bende çok trajik 3 yıldır . Kan testim pozitif çıkınca evde idrar testi yapıp çift çizgi görücem , kendime söz verdim

Bende ayniyimda eşim bayram namazina gidicek ya gelince sürpriz yaparım diye düşündüm ama sende haklısın bende flaşla bakmaktan şu damlatmaktan yoruldum inşallah bı testlerimizde kopkoyu iki çizgi görürüz bende mi öyle yapsam kan verip testimi evde yapsam bilmiyorum ki duygularım karisik sabredebilirsen ne mutlu sana bende dayanabilirim.insallah

Göğüs hassasiyetiniz varmı canım bel kasık ağrısı falan

Göğüs hassasiyetiniz varmı canım bel kasık ağrısı falan
benim sırtım çok ağrıyo canım tutuldu galiba uzanmaktan göğüslerimde daha dolgunluk olmadı hiç. Dün sol bacağıma bi iki iğne battı gibi sancı girdi çıktı. Ama belirti arıyorum diye mi hissettim ona emin olamadım bunlar dışında hiç hissettiğim birşey yok. Sende var mı?

Doğru çok fazla iğne ilaç kullanıyoruz ama benimde dün gece belimle kasıklarım çok ağardı ama yatmaktanda olabilir göğüslerim transfer günü başladı çok aciyo oda hormonel bence HCG salgilanmadan pek belirti olmaz gibi o yüzde. Biraz rahat bırakalım bence ben çok pinpirikliyim kalitelerini biliyomusun embryo karın canim

Bide ne kadar yattın transfer den sonra hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…