- 23 Ocak 2021
- 1.793
- 1.262
- 83
- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.641
Siveno da denenebilirBizde yaptık çekim güzel oldu valla anı olarak kalsın
Bende siveno aldım . Onunla yıkadım eşyaları ,yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum hiç zararlı diye kendi çamaşırlarımızda bile kullanmıyorum uzun süredir
Bi anda nasıl açılman oldu.
Aa kuzum ne oldu nasıl farkettin ? Belki çok yordun kendini serum ve dinlenme iyi gelir inşallah haber ver bize. Stresse girmemeye çalış nolur.
ara ara şiddetli değil çok ayakta kalinca belli ediyor kasiklarima doğru ağri giriyor .Gece sancı gelmeye başladı kasıklarıma sürekli aya kalktım çok şiddetli değildi ama rahatsız etti korktum sabah eşim ise gitti işten geri cagardim gidelim diye nst de sancı yok muayne oldum bebeğim kafası çatıya yerleşmiş baskinyapiyor çatı muaynesinde 1 cm açıklık çıktı serum aldim ciğer geliştirici iğne bugün bir doz yarın ikinci do vurulcak bebek 1.750 gram 43 cm suyu gelişimi çok iyi şükür ama 35 en kadar dayanması lazım dua edin nolur fitil kullanmaya başlıyorum doğuma kadar artık tekrar sürekli yaticam
S silakuzuGlz1 bugün hastnedeyim 3 saatte bir nst çekiliyor
İnşallah canım benim çok dikkat edin hiç bir şey yapmayın valla ben biraz abarttım uzansamda çok iş yapmaya çalıştım bide benim bebek 20. Haftadan beri çatıda büyüdükçe baskı yaptı kilosu arttıkça gevsetiyprmus inşallah durur az önce yine nst çekildi yok şükür sıkıntı yarın bırakirlar muhtemelen eve istiharete inşallah 35 en dayansa yeter banaara ara şiddetli değil çok ayakta kalinca belli ediyor kasiklarima doğru ağri giriyor .
Benimde 1 bebegin kafası tam çatıdaydı baski yapiyordu .
Çatı muaynesi yapilmadi ama sadece rahim agzi uzunluguna bakilmişti .
Senin iyi ki bakilmiş enazindan önlem alınır .
Korkma insallah stres yapma hiç çok güçlü bebişlerimiz biraz daha dayanırlar.
konuş bolbol bebişinle az daha dayan diye bizi duyuyorlar
Küvözde girmeden kucagimiza saglikla alalim insallah miniklerimizi
2-3 cm açılmayla 2-3 hafta bekleyen duydum canım sen stres yapma sakınİnşallah canım benim çok dikkat edin hiç bir şey yapmayın valla ben biraz abarttım uzansamda çok iş yapmaya çalıştım bide benim bebek 20. Haftadan beri çatıda büyüdükçe baskı yaptı kilosu arttıkça gevsetiyprmus inşallah durur az önce yine nst çekildi yok şükür sıkıntı yarın bırakirlar muhtemelen eve istiharete inşallah 35 en dayansa yeter bana
Geçmiş gitmiş olsun kuzum önlem amaçlı gitmen kalman iyi olmuş. bi uyarı gibi düşün dinlenmen için bi işaret gelmiş resmen sana. İlk zamanlarımız kadar olmasa da dinlen kuzum bol bol. Bi sürü insan kaç cm açıklıkla 2-3 hafta bekliyor doğum için. Allahın izniyle sona yaklaştık 35. Haftaları görelim inşallah rahatlayalım küveze girmeden bebişlerimizi alıp eve gelelimİnşallah canım benim çok dikkat edin hiç bir şey yapmayın valla ben biraz abarttım uzansamda çok iş yapmaya çalıştım bide benim bebek 20. Haftadan beri çatıda büyüdükçe baskı yaptı kilosu arttıkça gevsetiyprmus inşallah durur az önce yine nst çekildi yok şükür sıkıntı yarın bırakirlar muhtemelen eve istiharete inşallah 35 en dayansa yeter bana
Sağol canim benim inşallah nst takılı.su an acilmam ilerlememis eve gidicem yarın sabah Dr Uma gelicem 3 4 günde bir goruscez bir süre dedi yakın takibe aldı şu an annem akşam eve gitti perdelerimi yıkamış bebeğin çamaşırlarimi.atmis.korkudan inşallah bende gidince utulesimler çantayı hazırda tutarım inşallah zamanında gelir yavrum2-3 cm açılmayla 2-3 hafta bekleyen duydum canım sen stres yapma sakın
Vaktinde saglikla gelsinler .
Serum falan verdi doktor onun faydasi olmuştur sancı için nst de sancı cıkmıyor dedin ya o durdurmuştur sancıyı varsa bile
31 haftalik olduk çok şükür canım .
32 riskli zamanlarimizi atlatalim geriye bişey kalmıyor inşallah
Sende dikkat edersin çantan falan hazır değilse yavas yavas hazırlayın acele etmeden .
Aynen canım.bemim inşallah sizde hiç hareket yaşayın fazla ne olur ne olmaz ya benim aklıma.gelmezdi dinlenilen eve gideyim bugün cikicam.nwsipseGeçmiş gitmiş olsun kuzum önlem amaçlı gitmen kalman iyi olmuş. bi uyarı gibi düşün dinlenmen için bi işaret gelmiş resmen sana. İlk zamanlarımız kadar olmasa da dinlen kuzum bol bol. Bi sürü insan kaç cm açıklıkla 2-3 hafta bekliyor doğum için. Allahın izniyle sona yaklaştık 35. Haftaları görelim inşallah rahatlayalım küveze girmeden bebişlerimizi alıp eve gelelim
Aynen eve geç rahat edersin zaten , bu hafta hepimiz çantalarımızı da hazırlayalım kafamız rahat etsin inşallahAynen canım.bemim inşallah sizde hiç hareket yaşayın fazla ne olur ne olmaz ya benim aklıma.gelmezdi dinlenilen eve gideyim bugün cikicam.nwsipse
Doktorun ilgileniyor canim korkma bişey olmayacak insallah stres olma hiçSağol canim benim inşallah nst takılı.su an acilmam ilerlememis eve gidicem yarın sabah Dr Uma gelicem 3 4 günde bir goruscez bir süre dedi yakın takibe aldı şu an annem akşam eve gitti perdelerimi yıkamış bebeğin çamaşırlarimi.atmis.korkudan inşallah bende gidince utulesimler çantayı hazırda tutarım inşallah zamanında gelir yavrumhepimizin yavrusu insallah
Aynen canım benim ben doktorumu degistirdim dün benim kendi doktorum mafetti beni piskolojik olarak çok şey yaşadım o yüzden daha iyi bı özel hastaneye gittim çok iyi ilgilendiler değiştirdim doktorumu yani inşallah bunla süreci tamamliycazDoktorun ilgileniyor canim korkma bişey olmayacak insallah stres olma hiç
Oh annenler çok iyi yapmış hazır olsun herşey bende hazirlayacağım yavstan deterjan alacağım bugun ,yarın.
3-4 günde bir doktora gitmen çok iyi olur .
Aklına takılmaz enazından içiniz rahatlar .
Amin canım benim inşallah hepimiz SAGLİKLA kavusalimAynen eve geç rahat edersin zaten , bu hafta hepimiz çantalarımızı da hazırlayalım kafamız rahat etsin inşallahAllahın izniyle zamanında sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize
Neden öyle dusundun canim o dusundurecek ne yapti sana ?Aynen canım benim ben doktorumu degistirdim dün benim kendi doktorum mafetti beni piskolojik olarak çok şey yaşadım o yüzden daha iyi bı özel hastaneye gittim çok iyi ilgilendiler değiştirdim doktorumu yani inşallah bunla süreci tamamliycaz
Dr um izinliydi o gün msj atmama rağmen hiç ilgilenmedi üstüne üstlük bana saatler sonra attığı mesaj doğum baslamis develete gittijizmi bu önceki gittiğim yerde bebek yoğun bakımı yokmuş hemşireleri arayıp bilgi almış beni arasana benle konussana o yüzden iyiki şu an düzlükte ayırdık yolları panik atagam.turtu korktum sonra bu hastaneye geldik Dr hemşire ebeler muhteşemdi sakince bir gece geçirdimNeden öyle dusundun canim o dusundurecek ne yapti sana ?
Tabiki içine sinmeyen biyerde değistirmen daha iyi olmuş ne kaldı şurda sonuçta doğuma. Bununla tamamlarsın inşallah
Hastanenin ,doktorun güven vermesi lazım rahat bir doğum geçirebilmek adına.
1 cm açıklıkla durdurmayı deniyorlar doğumu sancın vs. Yokmuş .Dr um izinliydi o gün msj atmama rağmen hiç ilgilenmedi üstüne üstlük bana saatler sonra attığı mesaj doğum baslamis develete gittijizmi bu önceki gittiğim yerde bebek yoğun bakımı yokmuş hemşireleri arayıp bilgi almış beni arasana benle konussana o yüzden iyiki şu an düzlükte ayırdık yolları panik atagam.turtu korktum sonra bu hastaneye geldik Dr hemşire ebeler muhteşemdi sakince bir gece geçirdim
Dediğin gibi kuzum son düzlükteyiz artık sıfır risk istiyoruz . İçimizin rahat olması lazım , doktora ve hastaneye güvende çok önemli. Bencede iyi yapmışsın, yoğun bakımı olan , aradığında ulaşabileceğin bi doktor önemli gerçekten.Dr um izinliydi o gün msj atmama rağmen hiç ilgilenmedi üstüne üstlük bana saatler sonra attığı mesaj doğum baslamis develete gittijizmi bu önceki gittiğim yerde bebek yoğun bakımı yokmuş hemşireleri arayıp bilgi almış beni arasana benle konussana o yüzden iyiki şu an düzlükte ayırdık yolları panik atagam.turtu korktum sonra bu hastaneye geldik Dr hemşire ebeler muhteşemdi sakince bir gece geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?