• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Yok kuzum tariflerin bende de var . Magnezyuma başladım sabah akşam o biraz rahatlattı ama yine de oluyor yorulduğum zamanlar özellikle. Kan değerlerim de düşük demiri de ikiye çıkardı o da sanki bi tık iyi geldi bana.
Aynen sağlık ocağı yapmıyormuş şeker yüklemesini. Aşı için ben biraz daha bekliyorum.
Magnezyumum dusuk canim doktor vermisti şase şeklinde kullanmaya calisiyorum ama duzenli olmuyor suya karistirildigi için midem almiyor gece yatarken demir le ikisini ayni zamana denk geliyor o da şase şeklinde toz suya karistirip iciyorum midem doluveriyor gece rahatsiz ediyor 🙈😌
Kan degerlerim de düşmüş gibi hissediyorum .
Kullandigin demir hapı var mı?
Hap olarak midem bulandigi için toz meyve suyu gibi kullaniyordum ben ama devamli yapmak zorluyor artik hap olarak içmek daha pratik .

Sağlık ocağı yapmıyor canım bizim burda sordum ben diyabet tanısı konmuş hastalar ve potansiyeli yüksek olanlara yapılıyor gebelere yapılmıyormus 🙏🏼ama sizin ordakiyle sende bı görüş istersen ben mecbur hastanede yaptircam çok pahalı bişey değilmiş devlette ücretsiz zaten ozeldede 700 dediler bana
Ben kontrollerimi şehir disinda yaptiriyordum pazartesi kontrole gideceğim ama aç karni oldugu için kendi doktorumda yaptiramam aç kalamam o kadar😅

burda doktorum yok ama gerekirse herhangi bi doktora giderim bulundugm sehirde 🙈

Magnezyumum dusuk canim doktor vermisti şase şeklinde kullanmaya calisiyorum ama duzenli olmuyor suya karistirildigi için midem almiyor gece yatarken demir le ikisini ayni zamana denk geliyor o da şase şeklinde toz suya karistirip iciyorum midem doluveriyor gece rahatsiz ediyor 🙈😌
Kan degerlerim de düşmüş gibi hissediyorum .
Kullandigin demir hapı var mı?
Hap olarak midem bulandigi için toz meyve suyu gibi kullaniyordum ben ama devamli yapmak zorluyor artik hap olarak içmek daha pratik .
Kuzu evet şase şeyleri içmek daha zor gerçekten.
Demir gynoferon verdi bana sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Bi kaç gün sabah midem kötü oldu sonra alıştım.
Magnezyum da hapa dönebilirsin belki doktoruna sor bi ikisinde.

Ben kontrollerimi şehir disinda yaptiriyordum pazartesi kontrole gideceğim ama aç karni oldugu için kendi doktorumda yaptiramam aç kalamam o kadar😅

burda doktorum yok ama gerekirse herhangi bi doktora giderim bulundugm sehirde 🙈
Ay kıyamam doğru söylüyorsun bende aç kalamiyorym gece acikip uyanıyorum domates peynir ekmek 1 haftadır favorim yada nutella sürüyorum ekmeğe o beni baya goturuyo 😅🤭ne kadarda bir gidiyorsun canım kontrollere şimdi 🙏🏼

Back
X