• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Yaa iğne olmuyorum ben canım sadece hap kullanıyorum🙈
Vardir bi bildiği sifa olsun insallah . doktorunun kac kilo oldu bebisler ☺️🙈
Benim kız 1 kilo olmuş erkek 660 gr falan.
Tekmeler baya belirgin gün içindede hissediyorum hareketliyiz 🙈😂 bazen ben dürtüyorum kipirdiyor 🥲
Con guzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 🌸

Doğumu surekli gittigim perinatolog doktorum yapacagini soyledi .erkek bebege ameliyat vs. Gerekirse de sevk edebileceginden bahsetti .
Kendi doktorumda olun istiyorum rahat rahat acikcası kolaylikla olur insallah 🙏🏻☘️
Şuan bana 1 saat mesafede doktorum yetişebilirim ani durumda uzak degil yinede .
Kuzum benim kan pıhtılaşma sorunum vardı genetikte çıkmıştı diye onu hiç bırakmadık. Son haftaya kadar devam edicez iğneye.
Oy maşallah baya iri olmuş prenses 🌺 oğluşunda ideal kiloda. Benimkiler 880-780 çıktı . Normaller dedi. Aralarında fark olması da normalmiş. Bende 12 kilo aldım bu arada. Göbeğimde de kahve bi çizgi oluştu 🥹
Dimi bende dürtüyorum bazen cevap veriyorlar çok eğlenceli 🥰 hareketlendikten sonra içim çok rahat etmeye başladı ilk zamanlardaki endişe kalmıyor en azından.
Allahım herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygular. 🙏
Çok sevindim kuzum istediğin doktorla doğum planlamana , güvendiğin kişiyle devam etmek çok önemli. 🙏

Kuzum benim kan pıhtılaşma sorunum vardı genetikte çıkmıştı diye onu hiç bırakmadık. Son haftaya kadar devam edicez iğneye.
Oy maşallah baya iri olmuş prenses 🌺 oğluşunda ideal kiloda. Benimkiler 880-780 çıktı . Normaller dedi. Aralarında fark olması da normalmiş. Bende 12 kilo aldım bu arada. Göbeğimde de kahve bi çizgi oluştu 🥹
Dimi bende dürtüyorum bazen cevap veriyorlar çok eğlenceli 🥰 hareketlendikten sonra içim çok rahat etmeye başladı ilk zamanlardaki endişe kalmıyor en azından.
Allahım herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygular. 🙏
Çok sevindim kuzum istediğin doktorla doğum planlamana , güvendiğin kişiyle devam etmek çok önemli. 🙏
Normal canım ikizlerde illa fark oluyor saglikla buyusunler insallah🙈🥰
87-88 kiloyum bende şuan😀🤦🏻‍♀️
Daha nereye gidecek bu kilo bakalim baya kilo aldim 🥲
O çizgi bende de var boydan boya bu ay çok belirginleşti hatta hafif yamuk 😂😂
Hareketleri içimizi rahatlatiyor orda olmaları daha rahat geçiyor dedigin gibi🤲🏻🥲
İsimlere karar verdiniz mi🍀

Back