• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ooo almammı😅🙈
Bünyem çok hızlı alıyor malesef .
Tedaviye basladigim zaman 66-67 kilo geliyordum .
Yumurta büyütme iğnelerine basladim 70 oldum.
TRansferden sonra da almışım hamileliğimi öğrendiğimde 71 kiloydum tam.
Şimdi 76 geliyorum.
5 kilo almışım .
Doğuma kadar kaç olacağım hiçbir fikrim yok.
Hep karbonhidrat yemekten oldu😅🙈🤦🏻‍♀️
İlk defa bu kiloya çıktım .
Bende 80 kiloyum şu an soklarimdayim 😂 2 sene önce 60 kiloydum ya ne yaşıyorum ben 🤭😂 bebiş olsun peşinde vericez kiloları artık 😘

Gözün aydın kuzum İki prens annesi olucaksin hadi bakalım sağlıkla al kucağına çok sevindimmm ♥️♥️♥️♥️🍒♥️♥️🍒♥️👼🏼👼🏼👼🏼👶🏼👶🏼😘🦋
Oyyy maşallah 🥰😍
Sağlikla gelsinler .
Sanki kız diye tahminde mi bulunmislardi bebislere ben mi yanlis hatirliyorum🙈
Sağolun kızlar bu günleri gördük sonunda şükürler olsun. İnşallah kucağımıza da alalım sağlıkla ♥️♥️♥️ Eveet kız gibiler demişti 🤣 ama net söylememişti

Bende 80 kiloyum şu an soklarimdayim 😂 2 sene önce 60 kiloydum ya ne yaşıyorum ben 🤭😂 bebiş olsun peşinde vericez kiloları artık 😘
Ay bende 70 lerdeyim. Geçen sene 60 kiloydum çok hızlı kilo aldım bu son tedaviler falan bişeyler oldu bize 🫣
Bencede doğumdan sonra veririz hepsi ödem bunların😂

Sağolun kızlar bu günleri gördük sonunda şükürler olsun. İnşallah kucağımıza da alalım sağlıkla ♥️♥️♥️ Eveet kız gibiler demişti 🤣 ama net söylememişti
Tabi tahmin etmiştir sadece 😅🙈
Daha küçüklerdi benim tahmin bile edemedi doktor.
Bu sefer gittiğimde öğreniriz artık eylülde biz de😅

Günaydın kızlar 🌼 kontrolden geldim şimdi Benim minnosum bir Prensesmis küçük Dilara geliyor Allah'in izniyle çok sevindim 🙈🙈🙈♥️🦋 karından goremedi vajinal ultrason ile gördü ☺️👶🏼🌹
Oyy maşallah sağlıkla gelsin prenses 🙈🥰🥲☘️
En geç ben öğrenicem herhalde eylül de kontrolüm 😅
Göreceğimi bilsem daha erken giderim ama zor cihazlar çok net değil çevremde o hastaneye gidenler hep 14-15 haftalik öğrenmiş.🙈
Bekliyelim artik bi 15 gün daha 😅

Oyy maşallah sağlıkla gelsin prenses 🙈🥰🥲☘️
En geç ben öğrenicem herhalde eylül de kontrolüm 😅
Göreceğimi bilsem daha erken giderim ama zor cihazlar çok net değil çevremde o hastaneye gidenler hep 14-15 haftalik öğrenmiş.🙈
Bekliyelim artik bi 15 gün daha 😅
Gec olsun güç olmasın canım benim benimde zor gördü çok hareketli 🙈benide bı daha 1 Eylül'de cagardi soramadimda ama çok sık cagarmiyor mu beni sanki bana öyle geldi 🙄 sende gidince görürsün inşallah eli ayağa duzgun sağlıklı evlatlarımız olsun gerisi önemli değil çok uğraştık hepimiz bu günler için 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧿😘👶🏼👶🏼

Gec olsun güç olmasın canım benim benimde zor gördü çok hareketli 🙈benide bı daha 1 Eylül'de cagardi soramadimda ama çok sık cagarmiyor mu beni sanki bana öyle geldi 🙄 sende gidince görürsün inşallah eli ayağa duzgun sağlıklı evlatlarımız olsun gerisi önemli değil çok uğraştık hepimiz bu günler için 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧿😘👶🏼👶🏼
Amin canım benim tabi önemli olan sağlıklı olmaları ben zaten kız hissediyorum kız derse hiç de süpriz olmayacak 😅🙈🤭☘️
Cinsiyet için çağırdı seni büyük ihtimalle ama bilmiyorum tam canım yakın takip etmek istiyodur belki doktorun.
Benim artik ayda 1 olacak hep🥲😅
Bebeklerimizin hareketlerini hissettiğimiz zaman ayda 1 gitsek de olur.
Onların varlığını ,harkeketlerinj hissetmek yeter zaten ☘️🥲🙈

Gözünüz aydın kızlar leodilara ve şilakuzu benim de yarın doktor kontrolüm var hadi bakalım inşallah bana da cinsiyeti söyler doktor yoksa artık dayanamicam .Bu arada kızlar bebişleriniz kaç haftalık oldu cinsiyetleri net belli dedi doktor

Gözünüz aydın kızlar leodilara ve şilakuzu benim de yarın doktor kontrolüm var hadi bakalım inşallah bana da cinsiyeti söyler doktor yoksa artık dayanamicam .Bu arada kızlar bebişleriniz kaç haftalık oldu cinsiyetleri net belli dedi doktor
İnşallah belli olur seninde sağlıkla alırsın canım dün 13+4 tü benim minnoş prenses ☺️ karından değil vajinal ultrason DAn baktı cinsiyeto gördü Dr uma bağlı canım ugrasirsa belli olur

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor 🥰☘️
Ben bir kaç gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür uykularım da azalmaya başladı çok uyumuyorum artık .🙈
Sizde durumlar ne iştahınız falan nasıl☺️

Back
X