• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar bu gece çok saçma sapan rüyalar gördüm.inşallah gerçekleşmez ya 😏🥺
Rüyada ölüyor diyorlardı .
Hormonlar canım hayra yor kötü düşünme 😊 ben kaç kere doğurdum kaybettim neler neler gördüm bilinçaltı hepsi düşünüyoruz vs ilaclar süreçte yorulduk hepimiz

Kızlar bu gece çok saçma sapan rüyalar gördüm.inşallah gerçekleşmez ya 😏🥺
Rüyada ölüyor diyorlardı .
Allah korusun canım 🙏🏻☘️
Bazen böyle rüyalar görünebiliyor etkileniyoruz gördüklerimizden,okuduklarımızdan .
Evhamlıyızda biraz takılma sen bide çok anlatma bu sekilde kötü rüya gördüğünde eşine bile söyleme 🌸
İyiye yor . dua edelim bebeklerimizi sağlikla alalım kucaklarımıza.

Benimde sürekli instagramda vs. Kötü şeyler çıkıyor bunlardan etkilenmeyelim 🙏🏻

Allah korusun canım 🙏🏻☘️
Bazen böyle rüyalar görünebiliyor etkileniyoruz gördüklerimizden,okuduklarımızdan .
Evhamlıyızda biraz takılma sen bide çok anlatma bu sekilde kötü rüya gördüğünde eşine bile söyleme 🌸

İnşallah bişi olmaz bebeklerimize canım buraya kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da sorunsuz geçer kazasız belasız.

Burun kemiği var dedi ense kalınlığı da 1,2 ama cinsiyet için daha çok çok erken dedi ben bide ikili tarama için kan verdim 14 Ağustos da randevum var tekrar gidecem artık sonuçlar için
Oh maşallah kuzuşa çok şükür 🧿♥️
İyi yapmışsın canım hayırlı haberler gelsin.

Allah korusun canım 🙏🏻☘️

Gerçekten de insan çok etkileniyor bu tür rüyalardan

Kızlar güneş kremi kullanmamız da bı sakınca var mı?
Ben kullanıyorum Nivea çocuk için olanı aldım 50 faktör normaldede onu kullaniyordum şimdi kendi kafamdan daha az içerikli olduğu için onu aldım korumasida yüksek çok beyazım gebelikte lekelenme çok oluyormuş güneşte özellikle dikkat edin ben sürekli sürüp çıkıyorum

Nasılsınız hamiş anneler 🥰🙈
Mide bulantılarınız falan ne durumda .
Ben tam geçti dedim ama malesef tekrar nüksetti🤭😅
Demir hapı çok midemi bulandiriyor gibi aranizda kullanan var mı doktorunuz başlattı mı?

Nasılsınız hamiş anneler 🥰🙈
Mide bulantılarınız falan ne durumda .
Ben tam geçti dedim ama malesef tekrar nüksetti🤭😅
Demir hapı çok midemi bulandiriyor gibi aranizda kullanan var mı doktorunuz başlattı mı?
Benim doktorum başlatti ama hiç içemiyorum aldığım gibi oraya bıraktım .

Ben kullanıyorum Nivea çocuk için olanı aldım 50 faktör normaldede onu kullaniyordum şimdi kendi kafamdan daha az içerikli olduğu için onu aldım korumasida yüksek çok beyazım gebelikte lekelenme çok oluyormuş güneşte özellikle dikkat edin ben sürekli sürüp çıkıyorum
Ben doktoruma sordum fark etmez dedi

Benim doktorum başlatti ama hiç içemiyorum aldığım gibi oraya bıraktım .
Hiç kontrol ettirdinmi canim bebek için önemli çünkü .
Bende düşüklük var mecbur kullanmam lazim .
Senjnde aklinda bulunsun bebeğin gelisimi acisindan önemli eksiklik varsa ☺️

Back
X