- 4 Eylül 2023
- 870
- 580
- 33
- 28
- Konu Sahibi Alara m2026
- #2.081
Hormonlar canım hayra yor kötü düşünmeKızlar bu gece çok saçma sapan rüyalar gördüm.inşallah gerçekleşmez ya
Rüyada ölüyor diyorlardı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonlar canım hayra yor kötü düşünmeKızlar bu gece çok saçma sapan rüyalar gördüm.inşallah gerçekleşmez ya
İnşallah canım inşallah bebişim sağlıklıdir ordadır inşallah sağlıkla kucağimiza alırızHormonlar canım hayra yor kötü düşünmeben kaç kere doğurdum kaybettim neler neler gördüm bilinçaltı hepsi düşünüyoruz vs ilaclar süreçte yorulduk hepimiz
İnşallah canım herşey çok güzel olacak Allahın izniyleİnşallah canım inşallah bebişim sağlıklıdir ordadır inşallah sağlıkla kucağimiza alırız![]()
Evet pazartesi günü gitmiştim.İnşallah canım herşey çok güzel olacak Allahın izniylesen gittin mi bebişini görmeye bu hafta
Ben kaçırmışım ne dedi doktorEvet pazartesi günü gitmiştim.
Allah korusun canımKızlar bu gece çok saçma sapan rüyalar gördüm.inşallah gerçekleşmez ya
Burun kemiği var dedi ense kalınlığı da 1,2 ama cinsiyet için daha çok çok erken dedi ben bide ikili tarama için kan verdim 14 Ağustos da randevum var tekrar gidecem artık sonuçlar içinBen kaçırmışım ne dedi doktor![]()
İnşallah bişi olmaz bebeklerimize canım buraya kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da sorunsuz geçer kazasız belasız.Allah korusun canım
Bazen böyle rüyalar görünebiliyor etkileniyoruz gördüklerimizden,okuduklarımızdan .
Evhamlıyızda biraz takılma sen bide çok anlatma bu sekilde kötü rüya gördüğünde eşine bile söyleme
İyiye yor . dua edelim bebeklerimizi sağlikla alalım kucaklarımıza.
Benimde sürekli instagramda vs. Kötü şeyler çıkıyor bunlardan etkilenmeyelim![]()
Oh maşallah kuzuşa çok şükürBurun kemiği var dedi ense kalınlığı da 1,2 ama cinsiyet için daha çok çok erken dedi ben bide ikili tarama için kan verdim 14 Ağustos da randevum var tekrar gidecem artık sonuçlar için
Gerçekten de insan çok etkileniyor bu tür rüyalardanAllah korusun canım
Bazen böyle rüyalar görünebiliyor etkileniyoruz gördüklerimizden,okuduklarımızdan .
Evhamlıyızda biraz takılma sen bide çok anlatma bu sekilde kötü rüya gördüğünde eşine bile söyleme
İyiye yor . dua edelim bebeklerimizi sağlikla alalım kucaklarımıza.
Benimde sürekli instagramda vs. Kötü şeyler çıkıyor bunlardan etkilenmeyelim![]()
Amin inşallah canımOh maşallah kuzuşa çok şükür
İyi yapmışsın canım hayırlı haberler gelsin.
Etkilenmez mi tabi canım insan çok etkileniyor. ama içini ferah tut pazartesi günü de görmüşsün gayet iyiydiGerçekten de insan çok etkileniyor bu tür rüyalardan
Çok şükür gördüm gayet iyiydi bı sorun yoktu.ama insan korkuyor inşallah sağ salim kuçagimiza alalım bebişlerimiziEtkilenmez mi tabi canım insan çok etkileniyor. ama içini ferah tut pazartesi günü de görmüşsün gayet iyiydi![]()
O korku,evham oluyor illaki dua et bolbol .Çok şükür gördüm gayet iyiydi bı sorun yoktu.ama insan korkuyor inşallah sağ salim kuçagimiza alalım bebişlerimizi
Ben kullanıyorum Nivea çocuk için olanı aldım 50 faktör normaldede onu kullaniyordum şimdi kendi kafamdan daha az içerikli olduğu için onu aldım korumasida yüksek çok beyazım gebelikte lekelenme çok oluyormuş güneşte özellikle dikkat edin ben sürekli sürüp çıkıyorumKızlar güneş kremi kullanmamız da bı sakınca var mı?
Benim doktorum başlatti ama hiç içemiyorum aldığım gibi oraya bıraktım .Nasılsınız hamiş anneler
Mide bulantılarınız falan ne durumda .
Ben tam geçti dedim ama malesef tekrar nüksetti
Demir hapı çok midemi bulandiriyor gibi aranizda kullanan var mı doktorunuz başlattı mı?
Ben doktoruma sordum fark etmez dediBen kullanıyorum Nivea çocuk için olanı aldım 50 faktör normaldede onu kullaniyordum şimdi kendi kafamdan daha az içerikli olduğu için onu aldım korumasida yüksek çok beyazım gebelikte lekelenme çok oluyormuş güneşte özellikle dikkat edin ben sürekli sürüp çıkıyorum
Hiç kontrol ettirdinmi canim bebek için önemli çünkü .Benim doktorum başlatti ama hiç içemiyorum aldığım gibi oraya bıraktım .