- Konu Sahibi Alara m2026
- #2.601
Bende öyleyim ekstra kolonda varya ocakta nolucam Allah yardımcımız olsun bakalımbenimde sezeryan kesin tek olsada riske atmıyorum tüp Bebek hastalarimi dedi dr TM dedim ama genel anestezi istiyorum spinal yada epidural istemem dedim ilk dakikada görmek için bir ömür hayat kalitemi.kisitlamaj istemiyorum çevremde herkes bel fıtığı o korkutuyor o yüzden 15 20 dakika uyumak iyidir diye düşünüyorum bide biraz endişe Dr kontolu 1 ay sonraya verdi nasıl dayancam.bi fikrim yok
hareket takibi yapmaya çalışıyorum onun dışında şu an bende ne güzel maşallah aman iyi olsun ikiside inşallah canım
![]()
Ay kızlar bende de ilk aylardaki duygusallık ve ağlama hali geri döndü. Ağır triplerdeyim:) doğum korkusu, sonrasında annelik endişesi, bi sürü şey düşünmekten oluyor heralde.Kacinci haftada olacaksin canim sezeryan haftanı konuştunuz mu doktorunla
Bu arada ben de genel anesteziden korkuyorum bazilari ameliyat sirasinda falsn uyaniyormis tabiki seni korkutmayayim da güzellikle geçsin insallah sen nasil kendini iyi hissedeceksen o sekilde yap dogumunu doktoruna güven içine sinen şekilde olsun .
Paniğim bende çok heyecan yapıyorum .ama bakalım sakinleştirici falan ne varsa bende isteyeceğim o gün panik olduğumu da doktoruma söyleyeceğim
Bebeğinin hareketlerini hissediyorsundur canim o seni rahatlatir yuvarlanıyordur prenses hiç harketini hissetmezsen tatlı bişeyler ye sol tarafina uzan illa kipirdar gün içinde içini ferah tut
Benim kontrollerim çok sık oluyor o yüzden merak etmeye bile fırsatım olmuyor her hafta kontrol oldu bu sıra başka doktorlara da gidince.
Doğum yaklaştıkça daha sık çağırır .
Bu arada benim göğüsümden hala süt benzeri bişey gelmedi
Bir kaç kişinin gelmiş sanirim .
Yürüyüşüm değişti , göbeğim baya gergin akşamları ayaklarım ellerim şişiyor . Bundan sonra daha hızlı oluyormuş kilo artışı bakalım nasıl olacak
Bizimde alışveriş devam ediyor bi yandan eksikleri alıyoruz , aralık gibi bitirecek herşeyi.
Benimkilerde tatlı yediğim anda hareketleniyorlar hemen