• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Bende öyleyim ekstra kolonda varya ocakta nolucam Allah yardımcımız olsun bakalım 🤗 benimde sezeryan kesin tek olsada riske atmıyorum tüp Bebek hastalarimi dedi dr TM dedim ama genel anestezi istiyorum spinal yada epidural istemem dedim ilk dakikada görmek için bir ömür hayat kalitemi.kisitlamaj istemiyorum çevremde herkes bel fıtığı o korkutuyor o yüzden 15 20 dakika uyumak iyidir diye düşünüyorum bide biraz endişe Dr kontolu 1 ay sonraya verdi nasıl dayancam.bi fikrim yok 🤭 hareket takibi yapmaya çalışıyorum onun dışında şu an bende ne güzel maşallah aman iyi olsun ikiside inşallah canım 🤗
Kacinci haftada olacaksin canim sezeryan haftanı konuştunuz mu doktorunla☺️🙈
Bu arada ben de genel anesteziden korkuyorum bazilari ameliyat sirasinda falsn uyaniyormis tabiki seni korkutmayayim da güzellikle geçsin insallah sen nasil kendini iyi hissedeceksen o sekilde yap dogumunu doktoruna güven içine sinen şekilde olsun . 🙏🏻
Paniğim bende çok heyecan yapıyorum .ama bakalım sakinleştirici falan ne varsa bende isteyeceğim o gün panik olduğumu da doktoruma söyleyeceğim☺️

Bebeğinin hareketlerini hissediyorsundur canim o seni rahatlatir yuvarlanıyordur prenses hiç harketini hissetmezsen tatlı bişeyler ye sol tarafina uzan illa kipirdar gün içinde içini ferah tut 🙈:emir_bebek:
Benim kontrollerim çok sık oluyor o yüzden merak etmeye bile fırsatım olmuyor her hafta kontrol oldu bu sıra başka doktorlara da gidince.
Doğum yaklaştıkça daha sık çağırır .
Bu arada benim göğüsümden hala süt benzeri bişey gelmedi🥲
Bir kaç kişinin gelmiş sanirim .
Ay kızlar bende de ilk aylardaki duygusallık ve ağlama hali geri döndü. Ağır triplerdeyim:) doğum korkusu, sonrasında annelik endişesi, bi sürü şey düşünmekten oluyor heralde.

Yürüyüşüm değişti , göbeğim baya gergin akşamları ayaklarım ellerim şişiyor . Bundan sonra daha hızlı oluyormuş kilo artışı bakalım nasıl olacak 😅
Bizimde alışveriş devam ediyor bi yandan eksikleri alıyoruz , aralık gibi bitirecek herşeyi.
Benimkilerde tatlı yediğim anda hareketleniyorlar hemen 😋 bi iki saat ses çıkarmazlarsa dürtüyorum tatlı yiyorum en azından bi tepki veriyorlar . Doğum benimde zaten sezeryan kesin gözüyle bakıyor doktor, anestezi şeklini falan daha konuşmadık.

Ay kızlar bende de ilk aylardaki duygusallık ve ağlama hali geri döndü. Ağır triplerdeyim:) doğum korkusu, sonrasında annelik endişesi, bi sürü şey düşünmekten oluyor heralde.

Yürüyüşüm değişti , göbeğim baya gergin akşamları ayaklarım ellerim şişiyor . Bundan sonra daha hızlı oluyormuş kilo artışı bakalım nasıl olacak 😅
Bizimde alışveriş devam ediyor bi yandan eksikleri alıyoruz , aralık gibi bitirecek herşeyi.
Benimkilerde tatlı yediğim anda hareketleniyorlar hemen 😋 bi iki saat ses çıkarmazlarsa dürtüyorum tatlı yiyorum en azından bi tepki veriyorlar . Doğum benimde zaten sezeryan kesin gözüyle bakıyor doktor, anestezi şeklini falan daha konuşmadık.
Arada ruh halimiz değişebiliyor idare etsinler artık biraz daha .bende öyleyim malesef bi anda parlıyorum🙈🥲
İlk aylarda duygusallik olmadı bende sonradan oldu .
Arada ağlama krizleri tutuyor hiçbir sebep ,neden yok öylesine 🥲😂
Benim göbeğim şişti baya çatlaklariniz oldu mu🥲🙈
Belimden hafif hafif çatlamış göbeğim de çatlamak üzere gibi öyle belirgin bi çatlak yok ama damarlanmış sanki biraz 🥲
Bende internetten sepete topluyorum bakalim eksikleri yenidoğan için aliyorum suanlik 3-6 aylik alisverise daha baslamadim doğduktan sonra baslarim bebisler onlara acele etmeyecegim🙈☺️
İkiz olunca normal doğuma cesaret edebilen varmi bilmiyorum 😂
Kaçinci haftada sezeryan olursun onları konuştunuzmu doktorunla ?

Arada ruh halimiz değişebiliyor idare etsinler artık biraz daha .bende öyleyim malesef bi anda parlıyorum🙈🥲
İlk aylarda duygusallik olmadı bende sonradan oldu .
Arada ağlama krizleri tutuyor hiçbir sebep ,neden yok öylesine 🥲😂
Benim göbeğim şişti baya çatlaklariniz oldu mu🥲🙈
Belimden hafif hafif çatlamış göbeğim de çatlamak üzere gibi öyle belirgin bi çatlak yok ama damarlanmış sanki biraz 🥲
Bende internetten sepete topluyorum bakalim eksikleri yenidoğan için aliyorum suanlik 3-6 aylik alisverise daha baslamadim doğduktan sonra baslarim bebisler onlara acele etmeyecegim🙈☺️
İkiz olunca normal doğuma cesaret edebilen varmi bilmiyorum 😂
Kaçinci haftada sezeryan olursun onları konuştunuzmu doktorunla ?
Benimde yanlarımda ufak çatlak oldu ama daha çok gözüme batmıyor beyaz renk olduğu için sanırım. Bu iki ay daha dikkat etmeliyiz galiba 🙈
3-6 ay çok alma bende bana gelen hediyelerin hepsi bu beden geldi 😅 dediğin gibi 2-3 güne geliyo nasılsa eksikler alırız . Yenidoğan ihtiyaçlarını aldım bebişlerin.
Herşey yolunda olursa 37 dedi ama daha bi netleşmedik bebeklerin şekillerine göre konuşalım bi kaç hafta sonra dedi.
Ay evet onlarda hamiş gibi davranıyor zaten bence bu hormonlar bulaşıcı😂🤭

Benimde yanlarımda ufak çatlak oldu ama daha çok gözüme batmıyor beyaz renk olduğu için sanırım. Bu iki ay daha dikkat etmeliyiz galiba 🙈
3-6 ay çok alma bende bana gelen hediyelerin hepsi bu beden geldi 😅 dediğin gibi 2-3 güne geliyo nasılsa eksikler alırız . Yenidoğan ihtiyaçlarını aldım bebişlerin.
Herşey yolunda olursa 37 dedi ama daha bi netleşmedik bebeklerin şekillerine göre konuşalım bi kaç hafta sonra dedi.
Ay evet onlarda hamiş gibi davranıyor zaten bence bu hormonlar bulaşıcı😂🤭
İki ay kritik ay biraz sanirim kilo aldı basini gidiyor durduramiyorum 🙈
Oturdugum yerden falan kalkamiyorum.
9 aylik gibi oldu karnım şuan🥲
Yatakta sağa dönsem erkek çocuk eziliyor gibi sola dönsem kiz eziliyor gibi sen ne yapiyorsun bu konuda ?
Benim birisi gobek deligim altina tutunmuş orda baskı yapiyor diğeri mideme doğru çikmiş kaburgama falan oralarda yuvarliyor baski yapiyor midem de fena yaniyor ne yapacagim bilmiyorum şurup almam lazim bu ara fena seninde oluyormu yanma ? 🥲🙈😅

Bana hediye fazla gelmez gibi .çok çevrem yok burda. ne eş ailesi ne kendi ailem 🥲
3-4 tane arkadaşım var sadece.
Onlardan gelir anca 3-6 ay arası 😅
Bende hediye götürürken hep 3-6 ay arası götürüyorum🤭

Konusulur canim zamanla bebislerin durumuna göre artık riskli zamanları atlatalim erken de gelmesinler küvöze girmesinler 🙏🏻
Direk kucagimizda olurlar insallah 🥲 🥰

İki ay kritik ay biraz sanirim kilo aldı basini gidiyor durduramiyorum 🙈
Oturdugum yerden falan kalkamiyorum.
9 aylik gibi oldu karnım şuan🥲
Yatakta sağa dönsem erkek çocuk eziliyor gibi sola dönsem kiz eziliyor gibi sen ne yapiyorsun bu konuda ?
Benim birisi gobek deligim altina tutunmuş orda baskı yapiyor diğeri mideme doğru çikmiş kaburgama falan oralarda yuvarliyor baski yapiyor midem de fena yaniyor ne yapacagim bilmiyorum şurup almam lazim bu ara fena seninde oluyormu yanma ? 🥲🙈😅

Bana hediye fazla gelmez gibi .çok çevrem yok burda. ne eş ailesi ne kendi ailem 🥲
3-4 tane arkadaşım var sadece.
Onlardan gelir anca 3-6 ay arası 😅
Bende hediye götürürken hep 3-6 ay arası götürüyorum🤭

Konusulur canim zamanla bebislerin durumuna göre artık riskli zamanları atlatalim erken de gelmesinler küvöze girmesinler 🙏🏻
Direk kucagimizda olurlar insallah 🥲 🥰
Kuzum benim mide yanmam için rennie çiğneme tableti verdi doktor. O hemen toparlıyor , baharatı da kıstım biraz.
Bende öyle asla uyku pozisyonu bulamıyorum :)) göğüsümün altına baskı yapıyo bi tanesi nefesim kesiliyo öyle olunca 🫣
Sana nst için bi tarih verdi mi ? Aralık ayında sancılar için bakalım artık dedi bana. Geçen gecede kaşığıma bi sancı girdi korktum geçmezse ve kemiklerinde çok baskı olursa hemen ara dedi doktorum.

Kuzum benim mide yanmam için rennie çiğneme tableti verdi doktor. O hemen toparlıyor , baharatı da kıstım biraz.
Bende öyle asla uyku pozisyonu bulamıyorum :)) göğüsümün altına baskı yapıyo bi tanesi nefesim kesiliyo öyle olunca 🫣
Sana nst için bi tarih verdi mi ? Aralık ayında sancılar için bakalım artık dedi bana. Geçen gecede kaşığıma bi sancı girdi korktum geçmezse ve kemiklerinde çok baskı olursa hemen ara dedi doktorum.
Bende istiyim kuzum ilaç .
beni gece mahvetti afedersin baya kustum bogazim tahris oldu sanirim geceden beri yutkunamiyorum acıyor bi yumru var sanki orda.
Mideme baski oldukça devam edecek gibi duruyor .
Nst hiç konuşmadık ama bu sefer gittigimde konusuruz ya da girerim diye dusunuyorum 29 haftanin içinde olmuş olucam .
1 aralikta muaynem var.

Ben sanci nasil bişey bilmiyorum 🥲🙈
Bazen gaz sancım oluyor karnin sert gibi geliyor sonra geçiyor .
Sağ bacagimla kasik arasinda geçmeyen bi ağri var o da bebek baski yaptigin icin sanirim .
Nasil ayirt edecegin bilmiyorum sancıyı🙈

Son düzenleme:
Bende istiyim kuzum ilaç .
beni gece mahvetti afedersin baya kustum bogazim tahris oldu sanirim geceden beri yutkunamiyorum acıyor bi yumru var sanki orda.
Mideme baski oldukça devam edecek gibi duruyor .
Nst hiç konuşmadık ama bu sefer gittigimde konusuruz ya da girerim diye dusunuyorum 29 haftanin içinde olmuş olucam .
1 aralikta muaynem var.

Ben sanci nasil bişey bilmiyorum 🥲🙈
Bazen gaz sancım oluyor karnin sert gibi geliyor sonra geçiyor .
Sağ bacagimla kasik arasinda geçmeyen bi ağri var o da bebek baski yaptigin icin sanirim .
Nasil ayirt edecegin bilmiyorum sancıyı🙈
Ay geçmiş olsun kuzum, mutlaka danış bi mide ilacıyla düzelir belki. Akşamları biraz az porsiyonda yemeye çalış belki ağır geliyordur artık.
Kuzum benimde tam tecrübem yok ama regl sancısı olur ya ağrı batma gibi kasığıma öyle bi ağrı giriyo arada, bebekler büyüdüğü için olabilirmiş. Ay bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah şu 2 ayımızı kazasız belasız sağlıkla vakitlice tamamlarız 🤍🤍🤍

Ay geçmiş olsun kuzum, mutlaka danış bi mide ilacıyla düzelir belki. Akşamları biraz az porsiyonda yemeye çalış belki ağır geliyordur artık.
Kuzum benimde tam tecrübem yok ama regl sancısı olur ya ağrı batma gibi kasığıma öyle bi ağrı giriyo arada, bebekler büyüdüğü için olabilirmiş. Ay bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah şu 2 ayımızı kazasız belasız sağlıkla vakitlice tamamlarız 🤍🤍🤍
Az yemiştim aslinda 6 da falan yemistim ekmek bile yememistim gayet hafif beslenmistim.
Bende şaşırdım normalde dolu mideyle olurdu agir gelirdi .
Mide öğütmüyor sanirim sindirim cok yavasliyor suan.

Regl sancisi bazen oluyor hafif hafif siddetli olmadi ama nsr girersek eğer orda çikar🙈
Bende merak ediyordum ya sanci olurda anlamassak diye .
Yalanci sancilarin zamaniymiş şuan bizler için. 🙈
Saglikla vaktinde gelsinler artik erken gelmesinler kucagimiza alalim direk küvöze girmesinler 🙏🏻🥲🙈♥️

Back
X