• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar bende bazen Allah korusun böyle hamile değilmişim gibi bı his oluyo bişi anlamıyorum kendi kendimi motive ediyorum bebiş orda diye sizde de oluyo

Kızlar bende bazen Allah korusun böyle hamile değilmişim gibi bı his oluyo bişi anlamıyorum kendi kendimi motive ediyorum bebiş orda diye sizde de oluyo
Bendede oluyo dün sabah veridigim kan ve idrar testim beni ayakta tutuyo şu an bide Rabbime sığındım sürekli elim karnında ya musavvir cekip salavat getiriyorum Allahimiza teslimiz kuzum kötü düşünme inşallah güzel olcak herşey bende öyle hissediyorum arada ama o şu an görmedigimiz için daha ama buyuyo minnoslariniz merak etme 🤲🏼🤲🏼👼🏼👼🏼🍒

Bendede oluyo dün sabah veridigim kan ve idrar testim beni ayakta tutuyo şu an bide Rabbime sığındım sürekli elim karnında ya musavvir cekip salavat getiriyorum Allahimiza teslimiz kuzum kötü düşünme inşallah güzel olcak herşey bende öyle hissediyorum arada ama o şu an görmedigimiz için daha ama buyuyo minnoslariniz merak etme 🤲🏼🤲🏼👼🏼👼🏼🍒
İnşallah canım bebişlerimiz büyüyordur içerde sağ salim salı günü keseyi görseydim içim rahatlardi

İnşallah canım bebişlerimiz büyüyordur içerde sağ salim salı günü keseyi görseydim içim rahatlardi
Az kaldı 5 gün var benimde 6 günüm var şu an keseyi gorucez sonra kalp için sıra bekliycez sonra ikili testler sonra sağlık mi sonra tekme atiyomu niye tekmelemedi annelik yeni basliyo 🙈😂🍒👼🏼🤲🏼

Benimde annem ve kayınvalidem biliyo şuan. Keseden sonra babama söylerim belki eşimin kardeşlerine . İnsan herkese duyurmak istiyo dimi içim içime sığmıyor ☺️
İstiyor ama keseden önce de bişey diyemiyorsun 🙈🌸🤲🏻☺️
Benimde Kayinvalidem biliyor sadece maddi olarak destek oldugu icin 🥲

Oluyo benimde bi ağrı girip çıkıyor regl ağrısına da çok benzemiyor değişik bişey
Normalde bu gün regl olmam gerekiyordu benim 🙈😂 benimde saglinsollu kasik rahim sikismasi gibi oluyorum arada normal mis dün Dr normal dedi Allah korusun kanama şiddetli dayanilmiycak ağrı olmadığı sürece normalmiş kizlar

Ayy hadi insallah 🥲🤲🏻
Benim 27 mayıs tı transfer.
3. Gün embryosuydu ama 🙈
Önemli olan görmek sağlıklı bı şekilde gerisi gelir zaten merak etme bende yarın şu kanı bı daha veriyim artık damarımda hal kalmadi benim yüzümden ama çok erken davrandigim için yarın 4. Üncü kanı vericem ya

Önemli olan görmek sağlıklı bı şekilde gerisi gelir zaten merak etme bende yarın şu kanı bı daha veriyim artık damarımda hal kalmadi benim yüzümden ama çok erken davrandigim için yarın 4. Üncü kanı vericem ya
Oy kuzum yorucu oldu üst üste bu kadar kan . Kuru üzüm yemeye çalış her gün . Kan yapsın biraz

Back
X