31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar ben dün transfer oldum sabah bel ağrısına uyandım normal mi bu ya ?
Duphalac şurup var al canım yemrkten bı yarım saat önce iç kabız kalmamak için arada bir evin içinde gez küçük adımlarla sonra da bol bol dinlen ilaçlarını da aksatmadan kullan inşallah senin de güzel haberlerini duyarız

Evet çok şükür salı keseyi gormeye gidicem nasip olursa 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼🧿🧿🧿 inşallah darısı sana olsun bizlerde sağlıkla kesemizi görürüz bu sayfayı ilk konuyu ben açtım bak herkes gebe şu an buraya giren hamile kaldı 😂🤭
Senle birlikte keseyi görmeye gidecez desene saat kaçta hastaneye gideceksin?

Evet çok şükür salı keseyi gormeye gidicem nasip olursa 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼🧿🧿🧿 inşallah darısı sana olsun bizlerde sağlıkla kesemizi görürüz bu sayfayı ilk konuyu ben açtım bak herkes gebe şu an buraya giren hamile kaldı 😂🤭
Ayyy mutlu oldum şuan inşallah canımmm çok uğraştım Allah nasip etsin bu mutluluğu isteyen herkese inşallah 😍🥰🤍🙏🏻

Benim de bı acikiyorum bı canım bişi istemiyor midem sürekli yaniyo benim de sağ kasığım da böyle çekilme oluyo öyle
Yerleşim yerleri kuşum korkma normal şu an sağlıklı bı gebelik yaşıyoruz güzel düşün tamam mı bende artık o korkuları yandım bebeklere yansiycak dua et bol bol 🤲🏼👼🏼🍒 herşey güzel olcak hepimiz için

Ayyy mutlu oldum şuan inşallah canımmm çok uğraştım Allah nasip etsin bu mutluluğu isteyen herkese inşallah 😍🥰🤍🙏🏻
Rabbim emeklerini ve tüm emek verenlerin emeğini boşa cikarmasin gönlünü ferah tut ben çok telaş yaptım strese girdim ilk günler bak boşu bosunaymis güzel şeyler düşün Dr ne dediyse öyle yap gerisi Rabbimin takdiri 🤲🏼🍒👼🏼🧿

Günaydın canikolarımmm😍
Ay bugün bende maşallah bi dinç uyandım hiç belirtisiz 🤣dün midesi bulanan başı ağrıyan ben değildim sanki 🤭 karnım gurul gurul 🤣hormonlarımız inişli çıkışlı psikolojimizde 🤣
Ay bende artık dolaşmak normalleşmek istiyorum evde çok sıkıldım . Benim eşimde inanılmaz pimpirikli beni panik ettiriyor. Sonra diyorki sen paniksin ben normalim 😂
Ne zaman normal hayata geçicez acaba kese görmeye gittiğimizde soralım. Bakalım ne diyo doktorlar ☺️

Canın hayırlı olsun transferin 😍😍
Nolur çok belirti arama bak grup konuşmalarını okursan biz kafayı yedik geçen hafta stres olduk 🫠 niye yok diye . Gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor hala bile çok belirtimiz yok çoğumuzun ♥️
Sen gıdana hareketlerine dikkat et bol bol nefes egzersizi yap, güzel müzikler dinle inşallah çok güzel sonuçlanacak♥️🙏

Canın hayırlı olsun transferin 😍😍
Nolur çok belirti arama bak grup konuşmalarını okursan biz kafayı yedik geçen hafta stres olduk 🫠 niye yok diye . Gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor hala bile çok belirtimiz yok çoğumuzun ♥️
Sen gıdana hareketlerine dikkat et bol bol nefes egzersizi yap, güzel müzikler dinle inşallah çok güzel sonuçlanacak♥️🙏
Teşekkür ederim kuzummm allahım yüzümü güldürsün vallahi artık çok ihtiyacım var güzel haberlere 🥹🍀

Günaydın canikolarımmm😍
Ay bugün bende maşallah bi dinç uyandım hiç belirtisiz 🤣dün midesi bulanan başı ağrıyan ben değildim sanki 🤭 karnım gurul gurul 🤣hormonlarımız inişli çıkışlı psikolojimizde 🤣
Ay bende artık dolaşmak normalleşmek istiyorum evde çok sıkıldım . Benim eşimde inanılmaz pimpirikli beni panik ettiriyor. Sonra diyorki sen paniksin ben normalim 😂
Ne zaman normal hayata geçicez acaba kese görmeye gittiğimizde soralım. Bakalım ne diyo doktorlar ☺️
Evet aynen öyle artık bende gezmek istiyorum tek şeyim hastane şu an 2 haftadır bide netfilix bide boyama seti aldım yetişkinler için inşallah bebeklerime niyetle resim yapıyorum tarih atıp 🙈🙈♥️ umarım keseleri görür rahatlariz 😘

Back
X