31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

5+4 dedi😍
Arkadan bir bebis daha gelebilir diye de ekledi ☺️
Net belli olmuyordu karından baktı ordan gördü🌸🥲
Maşallah kuşum benim aynıyız hepimiz benimde dün gece hafif bı iki damla kan geldi ignem ikiye çıktı Dr kese büyüdüğü için yada doger embryo tutunuyor olabilir dedi sende çok çok dikkatli ol ölümü Yomra kendini

Maşallah kuşum benim aynıyız hepimiz benimde dün gece hafif bı iki damla kan geldi ignem ikiye çıktı Dr kese büyüdüğü için yada doger embryo tutunuyor olabilir dedi sende çok çok dikkatli ol ölümü Yomra kendini
Olur kuzum dikkat ederim beni de dusundugun icin cok sagol 🥲☺️🌸🤍
Belki de diger embryo gorunecektir belli olmaz hic oluyor boyle seyler 🙈
Devami gelmesin onemli olan o 🙏🏻🌸
Allah kucaklarimiza da almayi nasip etsin ☺️

Olur kuzum dikkat ederim beni de dusundugun icin cok sagol 🥲☺️🌸🤍
Belki de diger embryo gorunecektir belli olmaz hic oluyor boyle seyler 🙈
Devami gelmesin onemli olan o 🙏🏻🌸
Allah kucaklarimiza da almayi nasip etsin ☺️
Amin bitanem Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize 🦋her zaman hepimiz iyi olalım başka bişey istemiyorum şu an çok benimsedik hepiminizi 😂😘👼🏼♥️👼🏼♥️🦋

Kızlar az önce bende bayaa bir kahverengi akıntı olmuş sadece minik bir nokta kırmızılık vardı. Ultrasondan olmuş olabilir ama yine de baya bir ödüm koptu.

Kızlar az önce bende bayaa bir kahverengi akıntı olmuş sadece minik bir nokta kırmızılık vardı. Ultrasondan olmuş olabilir ama yine de baya bir ödüm koptu.
Canım muhtemelen ultrason kaynaklı olmuştur . Panik olma dinlenmeye devam 🥰 bu aralar normalmiş ufak lekelenmeler 🤍yine de bi doktoruna bi sor istersen

Canım muhtemelen ultrason kaynaklı olmuştur . Panik olma dinlenmeye devam 🥰 bu aralar normalmiş ufak lekelenmeler 🤍yine de bi doktoruna bi sor istersen
Doktorum yok ki😔 Daha yeni bir doktor bulamadım. Ayy normal de işte insan panik oluyo dün bir de çok ağladım ettim bu sabah uyandım hala etkisinden çıkamamıştım bir tur daha ağladım dedim kendimi çok üzdüm sıktım ondan mı oldu acaba

Doktorum yok ki😔 Daha yeni bir doktor bulamadım. Ayy normal de işte insan panik oluyo dün bir de çok ağladım ettim bu sabah uyandım hala etkisinden çıkamamıştım bir tur daha ağladım dedim kendimi çok üzdüm sıktım ondan mı oldu acaba
Kendini üzme. olan oldu bebeğine odaklan önemli olan o diğer hiçbirşeyin önemi yok 🙏🏻☺️
Güzel bir doktor bul kendine gerekirse pertinologa git. onunla yoluna devam et üslubu iyi olsun.
Ağlama lütfen üzme kendini bebegin de stres olur .
Dua et. Allah saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤲🏻🌸
Doktorun olsa progestan falan 1 kullaniyorsan 2 ye cikarabiliyorlar iğneyi falan da oylr tup bebek doktorunla konusma şansin yok mu?
Ben bugun konustum aradim ilaclara devam dedi asistani mesela🙏🏻🌸
Belki ona göre arttırır ilacin dozunu

Canım çok haklısın çok yorucu bi gündü dün. Ama çok şükür çiçek gibi harika bi haber aldın 🤍Allah’ın izniyle emeklerinin karşılığı olarak bebişin seninle 🥰. Tüp bebek doktorunun hemşiresini arayıp bi bilgilendirebilirsin belki, muhtemelen çok önemsiz ufak birşeydir ama için rahat etmiş olur .
İnşallah çok güzel geçecek hamilelik sürecinde bebişine kavuşacaksın 🤍güzel düşünmeye çalışalım hep 🙏

Kendini üzme. olan oldu bebeğine odaklan önemli olan o diğer hiçbirşeyin önemi yok 🙏🏻☺️
Güzel bir doktor bul kendine gerekirse pertinologa git. onunla yoluna devam et üslubu iyi olsun.
Ağlama lütfen üzme kendini bebegin de stres olur .
Dua et. Allah saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🤲🏻🌸
Doktorun olsa progestan falan 1 kullaniyorsan 2 ye cikarabiliyorlar iğneyi falan da oylr tup bebek doktorunla konusma şansin yok mu?
Ben bugun konustum aradim ilaclara devam dedi asistani mesela🙏🏻🌸
Belki ona göre arttırır ilacin dozunu
Ben gğnde üç kere 2şer doz progestan kullanıyorum daha arttırırlar mı ki acaba? Yarın sabah tüp bebek hemşireme yaziyim

Canım çok haklısın çok yorucu bi gündü dün. Ama çok şükür çiçek gibi harika bi haber aldın 🤍Allah’ın izniyle emeklerinin karşılığı olarak bebişin seninle 🥰. Tüp bebek doktorunun hemşiresini arayıp bi bilgilendirebilirsin belki, muhtemelen çok önemsiz ufak birşeydir ama için rahat etmiş olur .
İnşallah çok güzel geçecek hamilelik sürecinde bebişine kavuşacaksın 🤍güzel düşünmeye çalışalım hep 🙏
Ayy inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🙏🏻 Yarın tüp bebek hemşiremle konuşucam muhtemelen o da normal dicek.

Ben gğnde üç kere 2şer doz progestan kullanıyorum daha arttırırlar mı ki acaba? Yarın sabah tüp bebek hemşireme yaziyim
Yaz tabii arttırır veya artırmaz bilemem ama bi konuş hemsireye söyle .
ona göre illa bişey söyler önemsiz görür belki de ama için rahat eder 🙏🏻🌸
Kendine dikkat et uzat ayaklarini dinlen.

Ay bitanem korkma dün gece sabaha karsi aynısı babada oldu dinlen ultrasondan kaynaklı yada büyümeden kaynaklı oluyormus şu an bacaklarının arasına yastık koyup sola doğru uzan dinlen geçiyor anllahim izniyle bende korktum ama korkma bana progestsn 2 tane vur 1 hafta garantiye alalım dedi ama sorduğunda senin için bilemem kuzum 🙄

Ay bitanem korkma dün gece sabaha karsi aynısı babada oldu dinlen ultrasondan kaynaklı yada büyümeden kaynaklı oluyormus şu an bacaklarının arasına yastık koyup sola doğru uzan dinlen geçiyor anllahim izniyle bende korktum ama korkma bana progestsn 2 tane vur 1 hafta garantiye alalım dedi ama sorduğunda senin için bilemem kuzum 🙄
Ben de şimdi yazdım hemşireme bakalım bana ne dicek😔

Ben de şimdi yazdım hemşireme bakalım bana ne dicek😔
Günaydın korkma bitanem ağrım yok o lekelenme muayneden veya kesenin buyumesindne kaynaklı bu dönemde oluyor 3 ay böyle olan insanlar var normal yeni muayne olsun aksi hisey olsa söylerdi Dr canım bende telaslandim ama bak şükür o anlık oldu geçti Dr um normal dedi bana önlem amaçlı 1 hafta iki tane iğne Olcan stres yapma daha çok zarar verirsin kuzum

Kizlar gunaydin☺️
Folik asit kullanıyormusunuz ?
ben yeni basladim dün verdi doktorum .

Back
X