31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kuşum eski konuşmaları şimdi okudum. Hiç korkulacak bişey yok ufak tefek lekelenmeler olabilir normal korkma bu süreçte dedi bana da. Benim 5+5 4 temmuza gün verdi daha erkek olur ama gelişim için 2 hafta sonra gelsen daha iyi anlarız acele etmeyelim dedi. Sen de istersen bekle kendi doktorunu . Benim doktorum 3. Aya kadar beraberiz sonra başka doktora geçiş yaparsın riskli süreci beraber bitirelim dedi.
İnşallah canım benim dün gece baya iki peçete ye surmelik geldi damla falan değildi sancım biseyim de yoktu hafif kaşık batmasi dedim düşürdüm kesin ama çok şükür bişey yok Muş bı daha gelmedi sahada gelmesin inşallah çok korkuyorum kan gorunce

Evet kese görünmüştü bı sorun yoktu.insallah bu saatten sonra da olmaz .
Allah'ın izniyle olmaz inşallah dün ben hastanede beklerken çaresizce şöyle düşündün ben elimden geleni yapıyorum ilacım ignem beslenme herseyim maddi manevî gücüm bu ne olucagim önüne gecebilirim ne biticegin yasiycak ömrü varsa yavrunun gelicek bu dünyaya ötesi yok o yüzden hiç kimse kendini strese sokmasin Rabbim ne yazdıysa onu yasiycaz biz herşeyi yapıyoruz inşallah güzel dusunelim herşey güzel olsun 🤲🏼🤲🏼🦋 yolun basindayiz biz hassas gebeleriz

İnşallah canım benim dün gece baya iki peçete ye surmelik geldi damla falan değildi sancım biseyim de yoktu hafif kaşık batmasi dedim düşürdüm kesin ama çok şükür bişey yok Muş bı daha gelmedi sahada gelmesin inşallah çok korkuyorum kan gorunce
Haklısın kuzum ya insan korkuyo görünce Allah’ın izniyle kalp atışlarını duyunca 2. Ayımız bitmiş olacak sonrası çok daha rahat olacak 🤍

Sabah muayne için gittim 6+0 ile uyumlu kanama alanı yok dedi ama Dr kanamamnin neden kaynaklandığını acikliyamadi bazı gebelerde olur dedi sadece ben bı risk gömüyorum dedi dr izne cikicakmis ama istersen ben gelene kadar haftaya bı Dr önerdi kontrol olabilirsin dedi 3 temmuzda donucekmis sence kendi doktorumumi bekliyim yoksa dediği gibi başka birine muayne olsam mi kalbini duyarmiyim hafta içi 6+4 Ken yada 5 Ken falan canım
Canım seninle aramda 1 gün var sanirim benim doktorum haftaya cuma çağırdı beni 1 muayne hakkım daha var sanırım 10 gün dolmadığı için öyle biliyorum 🙈
Cuma günü gideceğim .
7 haftalik oluyor sanirim o zamana kadar.
Seninde kanama vs. Durumun olursa o sıralar gidebilirsin kontrole . umarim gelmez durur tekrarı olmaz 🙏🏻🌸

Hani baharatlı ya ondan korkuyorum yoksa deli gibi canım çekiyor 😁
Ye gitsin kiz. dünle bugun neler neler yedim🤤🤤
Canım dün acayip sarma istedi bol baharatli acili yedim🙃
Baharatli yanma yapiyor sadece onu göze aldim valla 🙈
ama midem bulanıyor artık çok siddetli degil de bulaniyor sanki bu haftadan sonra şidetlenecek gibi hissediyorum 🤣🤣🙈

Canım seninle aramda 1 gün var sanirim benim doktorum haftaya cuma çağırdı beni 1 muayne hakkım daha var sanırım 10 gün dolmadığı için öyle biliyorum 🙈
Cuma günü gideceğim .
7 haftalik oluyor sanirim o zamana kadar.
Seninde kanama vs. Durumun olursa o sıralar gidebilirsin kontrole . umarim gelmez durur tekrarı olmaz 🙏🏻🌸
İnşallah canım benim olmaz bır daha sürekli lavobodayim evet 7 haftalık olucaz Allah'ım nasip ederse inşallah 🤲🏼🦋🤗 bilmiyorum bakalım dediğin gibi zaten öyle kanama vs olursa hiç durmam yine mecbur gidicem eğer olmazsa belki sabredebilirsem kendi Dr umu beklerim inşallah 🙈

İnşallah Allahimin izniyle 🧿 🤲🏼 benimde 2 temmuzda cagardi ya çok uzun değilmi kuzum bu süreler
Yok bebeğim değil ya herşeyine aynı anda bakıyorlar sağlıkı gelişiyor mu , boyları nasıl, kalp atışları hepsini bir değerlendirecekler. Sadece kalp atışını haftaya da gitsek duyarız ama bütünsel bakıcaklar. Ayyy kız anne oluyoruz ♥️♥️♥️♥️

Yok bebeğim değil ya herşeyine aynı anda bakıyorlar sağlıkı gelişiyor mu , boyları nasıl, kalp atışları hepsini bir değerlendirecekler. Sadece kalp atışını haftaya da gitsek duyarız ama bütünsel bakıcaklar. Ayyy kız anne oluyoruz ♥️♥️♥️♥️
Hamdolsun çok şükür ben biraz diken üstünde hissediyorum kendimi ama inşallah yavrum güçlüdür beni hiç bırakmaz 🤲🏼🦋

İnşallah canım benim olmaz bır daha sürekli lavobodayim evet 7 haftalık olucaz Allah'ım nasip ederse inşallah 🤲🏼🦋🤗 bilmiyorum bakalım dediğin gibi zaten öyle kanama vs olursa hiç durmam yine mecbur gidicem eğer olmazsa belki sabredebilirsem kendi Dr umu beklerim inşallah 🙈
Aynen canim sabredebilirsen eğer bekle 🙈🙏🏻☺️🌸

Ye gitsin kiz. dünle bugun neler neler yedim🤤🤤
Canım dün acayip sarma istedi bol baharatli acili yedim🙃
Baharatli yanma yapiyor sadece onu göze aldim valla 🙈
ama midem bulanıyor artık çok siddetli degil de bulaniyor sanki bu haftadan sonra şidetlenecek gibi hissediyorum 🤣🤣🙈
Ayy mis gibi yoğurtla ne güzel olmuştur 🥰afiyet olsun kuzum. Evet sanki 1. Trimesterin o coşkulu günlerine giriş yapıcaz bi dahaki hafta

Dün yoruldum biraz ama değdi diyelim😅😅🙈
Evet evet 🙈
Mide bulantisi var mi hafif ☺️
tabi kız sarma yapmak 2 saat yemesi 10 dk 🤣🤭 ellerine sağlık 🥰
Ya ben çok komik bi formül buldum. Sabah kalkıp ilaç ve su içiyorum normalde , su içince midem bulanıyordu kaç gündür . Uyanınca başucuma çubuk kraker koydum 🤣 sabah bi kaçtane çubuk kraker yiyince o midemi bastırıyor. 2 gündür daha iyiyim 🤭

Kızlar 2 haziranda transfer olan var mı ben bugün muayene oldum kese göründü şükür ama doktor son adet tarihime göre 5+5 olması gerekirken transfer tarihine göre 4+ 4 günlük dedi

tabi kız sarma yapmak 2 saat yemesi 10 dk 🤣🤭 ellerine sağlık 🥰
Ya ben çok komik bi formül buldum. Sabah kalkıp ilaç ve su içiyorum normalde , su içince midem bulanıyordu kaç gündür . Uyanınca başucuma çubuk kraker koydum 🤣 sabah bi kaçtane çubuk kraker yiyince o midemi bastırıyor. 2 gündür daha iyiyim 🤭
öyle valla yakin olsak beraber yerdik 🥲🙈
Kız günü yapardik🤣🤣

Dün öyle yaptim evet bastırdı. bugun aç aç saglik ocağına gittim dün aradilar kan vermeniz gerekiyor diye haberleri olmuş hemen verdim geldim 🙈😅
midem.bulandikca yemeye calisirim artik🙃

Back
X