- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.361
Bizim ne zaman oluyo 
Ocak sonu mu yoksa Şubat mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum İkizler hiç bir zaman aynı olmaz biri önden biri geriden gelir benim ablam tüp bebekle İkiz doğum yapti 35,+6 da doğumu oldu bir kız bı erkek kız 1,850gr erkek 2,150 Gr dogdu her zaman biri iri dogeri daha ufak oluyor çünkü biri daha fazla besleniyor içerdeAy evet inşallah sağlıkla büyürler içinde kalsınlar kalabildikleri kadar. Biz hazırlıkları biraz erken yaparız heralde , riskli döneme girmeden . Bi kese baya küçük gibiydi ama normalmi bilmiyorum . Şaşkınlıktan ölçü falan da sormadık , doktorumda 2 hafta sonra bakıcaz dedi
Ya süper aynı anda dogururuz belkiKız benle sen aynıyız ya
Ay düşünmesi bile heyecanlıYa süper aynı anda dogururuz belkisalı günü benim 5+4 tü işte bugün 6+1 yavrucuğum de un soylemesine göre zamanında dogqrsa ki hiç bebek günü gününe gelmez bir iki gün yada hafta oynar dedi 25 ocakla 18 Şubat arasi dedi olabilir kalbini duydugumuzdaki ölçümü daha net olur dedi günü için boyunuda ölçucekya bebeğin
Ay maşallahKuzum İkizler hiç bir zaman aynı olmaz biri önden biri geriden gelir benim ablam tüp bebekle İkiz doğum yapti 35,+6 da doğumu oldu bir kız bı erkek kız 1,850gr erkek 2,150 Gr dogdu her zaman biri iri dogeri daha ufak oluyor çünkü biri daha fazla besleniyor içerde
Bence biz bi bakmışız aralık gelmiş olucak. Hızlı geçicek bu süreç bak haziranda bitti sayılırAy düşünmesi bile heyecanlıbazen diyorum ocağa ne kaldı ki sonra ayları sayınca baya var diyorum ya
![]()
Merhaba, hayırlı olsun sürecin inşallahKızlar merhaba , bende bugün transfer hazırlık sürecine başladım. 2020 de dondurulmuş embriyolarım vardı temmuz da transfer olacak inşallah . 5 yıldır dondurulmuş bekliyor bu kadar yıl bekleten var mı aranızda
İnşallah göz açıp kapanınca ya kadar geçer de sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırızBence biz bi bakmışız aralık gelmiş olucak. Hızlı geçicek bu süreç bak haziranda bitti sayılır![]()
Kuzum hamileliği ilk 4 ay güzel geçti sonra iki tane minnoş olunca agarlasti ama çok şükür riski yoktu sadece şaşırdık erken gelicekleri tuttu bide birbine vuruyoarldi içerde dr daha fazla kalması dedi erkek çok yaramazdi hala yaramazAy maşallahnasıl geçti hamişliği ? Evet bende okudum biraz farklı oluyormuş gelişimleri .Benim transfer sonrası bi gün sol bacağım 2 gün sonra sağ bacağım ağrımıştı çok az . eşime ikinci tutunuyordur belki diye manifest yapmıştım galiba doğruymuş
aynı anda yerleşmiyorlarmış. Ay belki sizinde haftaya görünür kese
doktor şimdiden gösterdi kendi daha sonradan öğrendiğimiz çok oldu dedi .
![]()
Ay daha doğmadan hergelelik yapmış içerde . Maşallah sağlıkla büyüsünlerKuzum hamileliği ilk 4 ay güzel geçti sonra iki tane minnoş olunca agarlasti ama çok şükür riski yoktu sadece şaşırdık erken gelicekleri tuttu bide birbine vuruyoarldi içerde dr daha fazla kalması dedi erkek çok yaramazdi hala yaramazinşallah kuzum hayırlısıyla Allah'ım sağlıklı evlat nasip etsin bir veya iki hiç önemli değil gerçekten
yeterki eli aya düzgün olsun
olursa başım üstüne ama şu an mutluyum ben bu boncugumla
![]()
İnşallah canım benim hayırlısıylaAy daha doğmadan hergelelik yapmış içerde . Maşallah sağlıkla büyüsünleröyle tabi canım benim Allahım yüzümüze baktı hepimiz şuan mucizemizi yaşıyoruz. Allah tamamına erdirsin, onları büyütelim sağlıkla , keyifle
Benim de ikizim var ama biz tek yumurta ikiziyiz o da kız.Ay maşallahnasıl geçti hamişliği ? Evet bende okudum biraz farklı oluyormuş gelişimleri .Benim transfer sonrası bi gün sol bacağım 2 gün sonra sağ bacağım ağrımıştı çok az . eşime ikinci tutunuyordur belki diye manifest yapmıştım galiba doğruymuş
aynı anda yerleşmiyorlarmış. Ay belki sizinde haftaya görünür kese
doktor şimdiden gösterdi kendi daha sonradan öğrendiğimiz çok oldu dedi .
![]()
Kizlar sizin mideniz yaniyormu benim midem çok yaniyo ve çok yorgunum normal mi acaba agarlik var üstümdeBenim de ikizim var ama biz tek yumurta ikiziyiz o da kız.
ben daha zayıf doğmuşum ikizim daha iriymiş
çok da erken doğmuşuz ikizler genelde erkenci oluyor
Kendi çoçugumunda ikiz olmasını hep çok istemişimdir.
Sağlikla gelsinler de çok güzel bi duygu bence![]()
Ayy ne güzelllBenim de ikizim var ama biz tek yumurta ikiziyiz o da kız.
ben daha zayıf doğmuşum ikizim daha iriymiş
çok da erken doğmuşuz ikizler genelde erkenci oluyor
Kendi çoçugumunda ikiz olmasını hep çok istemişimdir.
Sağlikla gelsinler de çok güzel bi duygu bence![]()
Kuzum benim hergün güncelleme oluyo. Ama hep yorgunum az ayakta kalınca hemen oturasım hatta uyuyasım geliyoKizlar sizin mideniz yaniyormu benim midem çok yaniyo ve çok yorgunum normal mi acaba agarlik var üstümde
Benimde öyle bugün biraz daha kötüyüm ben yorgunluk ve yanma çok var ilerliyen zamanlarda olmaz inşallah böyle şeylerimiz hoş değilKuzum benim hergün güncelleme oluyo. Ama hep yorgunum az ayakta kalınca hemen oturasım hatta uyuyasım geliyobugün
2-3 kere başım döndü. Midemde ara ara yanıyo soda iyi geliyo şimdilik
Oy kuzum çok fazlalaşırsa ilaç veriyorlar ilerleyen dönemlerde , arkadaşlarımdan öyle hatırlıyorum.ama inşallah gerek kalmaz geçerBenimde öyle bugün biraz daha kötüyüm ben yorgunluk ve yanma çok var ilerliyen zamanlarda olmaz inşallah böyle şeylerimiz hoş değiltuhaf oldum çok
Oy kuzum çok fazlalaşırsa ilaç veriyorlar ilerleyen dönemlerde , arkadaşlarımdan öyle hatırlıyorum.ama inşallah gerek kalmaz geçer
1. Trimester en belirtili dönemmiş. Yarısı bitti bile![]()