- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.381
Ne yaptın cnm durdu mu kanamanYine kanamam başladı benim kizlar sanırım ben düşük yapicam artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın cnm durdu mu kanamanYine kanamam başladı benim kizlar sanırım ben düşük yapicam artık![]()
Doktor söyledi değerin yüksek gelmiş dediAyy ne güzelllyerim sizi çok güzel bişeydir. evet benimkiler oğlak olucak galiba
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriseninde bi sonraki gidişinde süpriz olabilir belki
![]()
Oy dur bakalım kuzum sakin ol, hiç bişey olmayacak Allah’ın izniyle . şiddetli değil dimi ? Konuştun mu doktorunla ?Yine kanamam başladı benim kizlar sanırım ben düşük yapicam artık![]()
Günaydın canım dün zor bı gece geçirdim Allah yaşatmasın mide bulantısı 2 kere yoğun istifra ettin dr görüştüm telefonda kasığımda sancım yok kanama durduysa dinlen evden çıkma dedi verebileceğimiz bütün ilaçları veriyoruz sadece dinlen dedi çok aşırı kanama olursa acile gitmem gerektigini söyledim şükür durdu ama şimdide şu bile içemiyorum berbat midemL LeoDilara59 kuzum kötü düsünme. daha oncede lekelenme yaşadın bebeğin iyiydi
Üzülüp strese sokma kendini.
Bazilarinin gebelikleri kanamayla geçiyor sağlıkla doğum yapanlar var bu sekilde
Hepimizin bünyesi yapısı farklı .
Stres olma lütfen .
Gerekirse çok artarsa acile git.
Gunaydin kuzum iyiyim şu an sadece çok bulantım var gece çok istifra ettin kanama kesildi eve hemşire geliyo iğne için bı kaç gün cikmiycamL LeoDilara59 kuzum iyi misin ? Her şey yolunda mı ?
Kuzum bebişin içerideGünaydın canım dün zor bı gece geçirdim Allah yaşatmasın mide bulantısı 2 kere yoğun istifra ettin dr görüştüm telefonda kasığımda sancım yok kanama durduysa dinlen evden çıkma dedi verebileceğimiz bütün ilaçları veriyoruz sadece dinlen dedi çok aşırı kanama olursa acile gitmem gerektigini söyledim şükür durdu ama şimdide şu bile içemiyorum berbat midem![]()
İnşallah Allah razı olsun canım benim sizden düşünüp yazmışsınızKuzum bebişin içeride
Bunlara bi yandan sevin . Annecim ben gayet iyiyim bak mideni bulandiriyorum diyor sana belirti veriyor
Doktor hakli cok asiri kanamaman olmadigi surece normal senin için şuan .
Umarim kolaylikla atlatirsin bu günleri kanama bir an önce durur![]()
Merak ettik seniİnşallah Allah razı olsun canım benim sizden düşünüp yazmışsınızİnşallah yavrum hiç birakmaz beni ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum onun için
hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah
Oh şükür canım benim, iyi düşünmüşsünüz hemşireyi. Dinlen güzelce , ilaçlarını alıyorsun gıdana beslenmene hareketlerine dikkat ediyorsun Allah’ın izniyle sen bebişini zaten çok güzel koruyorsunGunaydin kuzum iyiyim şu an sadece çok bulantım var gece çok istifra ettin kanama kesildi eve hemşire geliyo iğne için bı kaç gün cikmiycamsu kalbini duyana kadar geçse inşallah Allah'ım
![]()
Allah razı olsun hepinizden bişey yiyemiyorum şu an mide yanmam var fitille beraber biraz sürüntu geldi yine herşey yapıyorum inşallah herşey yoluna girer canım benim Allah'ım hepimiz evlatlarımıza bağışlasın inşallahOh şükür canım benim, iyi düşünmüşsünüz hemşireyi. Dinlen güzelce , ilaçlarını alıyorsun gıdana beslenmene hareketlerine dikkat ediyorsun Allah’ın izniyle sen bebişini zaten çok güzel koruyorsunoksaparda kullandığın için ufak bi kılcal damar kanaması yoğun oluyordur belki.
Mide bulantında bebişin demiş gerçekten bak buradayım korkacak bişey yok annebi de korkuda oldu haliyle iyice bulandı. İnşallah azalır bugün . Onun içinde bi bulantı ilacı veriyorlarmış ama adını unuttum. Geçmezse sorarsın doktoruna.
Vallahi aklımız sende kaldı , sürekli girip baktım yazdın mı diye . Hep dualarımdasınız![]()
Rabbim emeklerimizi zay etmez.. elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz rahat olun kendinizi suçlamayın, başkalarının doğal olarak yaşadığı belki de kadrini kıymetini bilemediği farkında olmadığı şikayetçi olduğu süreçleri bizler yaşayabilmek için çok çaba sarf ediyoruz adeta kendimizi dinliyoruz yokluyoruz sürekli tetik halindeyiz.. Elbette bunun ecri de Allah katında bize daha farklı olacaktır öyle inanıyorum.. Allah çok büyük, her işte her verdiğinde her aldığında bir değil bin hayır olur. Ona güvenmek zorundayız.. Rabbim hepimize kolaylıklar versin aydınlığa ferahlığa kavuştursun inşallah. Hepimize bir İnşirah ferahlığı versin inşallahAllah razı olsun hepinizden bişey yiyemiyorum şu an mide yanmam var fitille beraber biraz sürüntu geldi yine herşey yapıyorum inşallah herşey yoluna girer canım benim Allah'ım hepimiz evlatlarımıza bağışlasın inşallahuzanıyorum biraz kraker yedim limonlu ılık su içtim başka bişey gitmiyo şimdilik dr gitmek istemiyorum her muaynede alttan bakılıyor ve bu çok riskli geliyo kanamam olduğu için Allah'a emanet Dr cagardigi güne kadar sabredicem
Amin tek siginagim herrseyim Rabbim ona teslimiz İnsallah emeklerimiz niyetimiz güzel sonuclansin Rabbimin bı bildiği vardır her zaman. Ben elimden geleni yaptım hepimiz öyle ,Rabbim emeklerimizi zay etmez.. elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz rahat olun kendinizi suçlamayın, başkalarının doğal olarak yaşadığı belki de kadrini kıymetini bilemediği farkında olmadığı şikayetçi olduğu süreçleri bizler yaşayabilmek için çok çaba sarf ediyoruz adeta kendimizi dinliyoruz yokluyoruz sürekli tetik halindeyiz.. Elbette bunun ecri de Allah katında bize daha farklı olacaktır öyle inanıyorum.. Allah çok büyük, her işte her verdiğinde her aldığında bir değil bin hayır olur. Ona güvenmek zorundayız.. Rabbim hepimize kolaylıklar versin aydınlığa ferahlığa kavuştursun inşallah. Hepimize bir İnşirah ferahlığı versin inşallahiçinizi rahat tutun bebişleriniz için elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuz....
inşallah bitanem Allah korusun yavrularımızı , bize bağışlasın inşallahAllah razı olsun hepinizden bişey yiyemiyorum şu an mide yanmam var fitille beraber biraz sürüntu geldi yine herşey yapıyorum inşallah herşey yoluna girer canım benim Allah'ım hepimiz evlatlarımıza bağışlasın inşallahuzanıyorum biraz kraker yedim limonlu ılık su içtim başka bişey gitmiyo şimdilik dr gitmek istemiyorum her muaynede alttan bakılıyor ve bu çok riskli geliyo kanamam olduğu için Allah'a emanet Dr cagardigi güne kadar sabredicem
Benim de 6 haftadan itibaren 3. Aya kadar kanamam oldu her hafta Progestan iğne oldum sonra kendiliğinden geçti inşallah birsey olmaz gönlünü ferah tutAmin tek siginagim herrseyim Rabbim ona teslimiz İnsallah emeklerimiz niyetimiz güzel sonuclansin Rabbimin bı bildiği vardır her zaman. Ben elimden geleni yaptım hepimiz öyle ,,
![]()
Ben her gün sabah akşam kalçadan oluyorum m şu an fitil sabah akşam ikişer tane dr un dinlenmekten başka çaremiz yok şu an dedi çünkü çok fazla ilaç iğne kullanıyorum elimizden gelenin yapıyoruz inşallah beni bırakmazBenim de 6 haftadan itibaren 3. Aya kadar kanamam oldu her hafta Progestan iğne oldum sonra kendiliğinden geçti inşallah birsey olmaz gönlünü ferah tut
Amin hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkmizda canım beniminşallah bitanem Allah korusun yavrularımızı , bize bağışlasın inşallah
Biraz zaman geçsin patates haşlasın eşin eğer yiyebilirsen midene iyi gelir , hiç yemek yemeliyim diye zorlama kendini.
Kendi doktoruna gidersin kuzum inşallah dinlendikçe geçecek , gönlümüzü ferah tutalım. Herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle![]()
Oh şifa olsun bitanemAmin hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkmizda canım benimpatates havuç kabak çorbası içtim az tuzlu yağsız idare ediyorum şimdi bakalım
![]()