- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.581
Yok kız hepimiz aynıyız aşağı yukarı ben girdiğim haftayı söyledim daha motive oluyorumMaşallah kız bizden ondesin sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız hepimiz aynıyız aşağı yukarı ben girdiğim haftayı söyledim daha motive oluyorumMaşallah kız bizden ondesin sen![]()
Yani yarın 7+0 8. Haftanın içine girmiş oluyorumYok kız hepimiz aynıyız aşağı yukarı ben girdiğim haftayı söyledim daha motive oluyorumregl tarihime göre gidiyorum doktor bişey demedi bu hafta söyler inşallah
![]()
He doğru kıyamam ya bende hala anlamadım ne kadarlık olduğunu çünkü adet tarihim 16 Mayıs Dr 14 Mayıs girdi 31 Mayıs transfer tarifim normalden 5 gün önce transfer oldumYok kız hepimiz aynıyız aşağı yukarı ben girdiğim haftayı söyledim daha motive oluyorumregl tarihime göre gidiyorum doktor bişey demedi bu hafta söyler inşallah
![]()
Ay benimde kafam karıştı okurkenHe doğru kıyamam ya bende hala anlamadım ne kadarlık olduğunu çünkü adet tarihim 16 Mayıs Dr 14 Mayıs girdi 31 Mayıs transfer tarifim normalden 5 gün önce transfer oldumçok karışık iki dr da farklı olctu
Burda genelimiz 28 Mayıs 31 Mayıs tarihi canım ama varsa o tarihte olan sayfaya yazar hayırlısı olsunArkadaşlar günaydın aramızda 2 Haziran transfer olan var mı
Merhaba canım , hayırlı uğurlu olsun sürecin. Allah sağlıkla mucizene kavuşmayı nasip etsin inşallahHerkese Merhabalar,
Sürecimin en başından beri sizlerin güzel hikayelerini tebessümle ve dualarla okuyorum. Hepinizi uzun yıllardır tanıyormuşum gibiyim.
Biraz uzun olacak yazacaklarım şimdiden kusura bakmayın lütfen
Ben 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım. İleri seviye pcos ve tiroid hastasıyım. 2024 Aralıkta tüp bebek sürecimize başladık. Normalde transferim 22 Nisan da olacaktı fakat tiroid değerim çok yüksek olduğu için erteledik. 1 ay içerisinde istediğimiz değerlere ulaştık ve rahim hazırlığının ardından 10 Haziranda 5. Gün çift embriyo transferi gerçekleşti. Normalde geçmişimde bir gebelik kaybı olmadığı için ve ilk denemede ve belirli bir yaş altında olduğum için tek embriyo transferi olacaktım. Hazırlanmam için beni odaya aldıklarında doktorum, 2 embriyo transfer edelim mi ister misin dedi. Şaşırdım bilmiyorum hocam böyle konuşmamıştık vs dedim beklemediğim bir durumda dondum kaldım açıkçası. İlk çözülen embriyonun kalitesini beğenmediğini sonraki çözüleninde çift embriyo olduğunu söyledi ve biri tanesinin tutma ihtimalinin zaten %15 olduğunu belirtti. Ama dilersen yeni bir tane tek embriyo çözebiliriz dedi. Ben de bunu istemedim. Demekki kaderimde bu var hayırlısı buymuş böyle olması gerekiyor dedim ve eşimle kabul ettik. Transfer çok rahat geçti ama idrara sıkışıklık dayanılmazdı
İlk 15 dakikamda lavaboya gittim sonrasında toplamda Yarım saat uzandım. Maksimum 1-2 gün dinlendim fakat full yatak olarak değil bunu kendimde istemedim. Evin içinde hep gezindim. İkinci günden sonra yemeğimi evimin günlük işlerinide yaptım (temizlik hariç) Daha sonra 5. Gün bir göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda çekilme batma hissi başladı. Eşim dayanamadı test aldı. Yaptım ilk 5 dakika bir şey çıkmadı o sıra dışarıya çıkmıştık döndüğümüzde çok hafif bir çizgi vardı. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Ertesi gün şikayetlerim daha da arttı sıtma tuttu belim ağrıdı kasık ve göğüs hassasiyeti iyice arttı. Erken gebelik ve kaset test aldık ama ilk idrarla değil bayağı gece 11-12 gibi yaptık testi ilk 1 dakikada ikisindede çizgi çıktı. Dayanamadım ertesi gün yani transfer +7. Gün kan verdim. 93 çıktı her 48 saatte %75 artış oldu. Doktorum 3 den sonra daha kan verme gayet iyi ilerliyor dedi. Transfer +16. Gün de ise çok şükür keseyi gördük. 12 Temmuz da kalp atışı için çağırdı. Günlerim çok stresli ve endişeli geçiyor. Bazen belirtilerim oluyor bazı günler ise olmuyor. Olmadığı günlerde çok üzülüp acaba sonlandı mı diye paniğe kapılıyorum sürekli evde kaset test yapıyorumSizce belirti aramakla hata mı yapıyoruz? Kasık ağrılarım 2 gündür artık yok diyecek kadar ve bu beni endişelendiriyor. Normalde de bel fıtığı olan bir insan olarak belim beni bir tık zorluyor bu süreçte. Çok şükür bulantı vs yok sadece akşamları erken uyuyorum. Çabuk yoruluyorum o kadar. Çalışırken beni tek zorlayan şey uyku. Umarım hepimiz bu süreci sağlıkla ilerler ve bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepimiz o güzel sesi duyabilelim inşallahMerhaba canım , hayırlı uğurlu olsun sürecin. Allah sağlıkla mucizene kavuşmayı nasip etsin inşallahbende 2 hafta önce keselerimi gördüm cuma günü kalp atışı için doktora gidicem. İlk günler bu gruptaki bütün kızlarla belirti kovaladık :) ama gereksiz evham yaptığımızı sonradan anladık .
Belirti çok kişisel bişeymiş, miden bulanmıyorsa şanslı hamişlerdensin bendeçok şükür bende kusma boyutuna gelmedim ama sabah kraker yemezsem bulantım oluyor , ekşime oluyo .akşama kadar ilaçlar ve bebişlerimin hatrına zorla yemek yiyorum. İştahım kesildi bi haftadır.
Bende büyük temizlik hariç ufak ufak ev içi işlerimi yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum pili bitmiş oyuncak bebek gibi nereye otursam uyuyakalıyorum
Gönlünü ferah tut, bebişkocun seninle
İnşallah hepimiz hayırlarla güzel kalp atışlarını duyup, bebişlerimize kavuşalım![]()
Hayii uğurlu olsun canım aynı yastayiz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin benimde hiç biseyim yok şu an hamiş gibi değilim dün sabah ignemi olurken iki dk nöbetçi Dr çıktım mesela karnından baktırdım minnosum orda buyuyo boşu boşuna rahatsız ettim keyfini göğüs ağrım kasık ağrım başta vardı geçen hafta iki kere istifra ettim mesela şu an sanki hamile değilim gibi ama Dr bana her zaman belirtin olmaz dedi herkes kusucak ağrıdan yaticak diye bişey yok bu iyi bişey değil zaten dedi çok şükür bunlar yok gebeliginin tadını çıkar biz Sıla'nın dediği gibi neler neler mafolduk hele ben iki kere yoğun kanama yaşadım üstüne bide ama hamdolsun bişey yok güzel düşün güzel.olsun bebisinle konuş bol bol Rabbim rızkı olan yavruyu zaten nasip edicektir inşallah hepimiz peş peşe kucağımıza alırız sağlıkla sihhatleHerkese Merhabalar,
Sürecimin en başından beri sizlerin güzel hikayelerini tebessümle ve dualarla okuyorum. Hepinizi uzun yıllardır tanıyormuşum gibiyim.
Ben 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım. İleri seviye pcos ve tiroid hastasıyım. 2024 Aralıkta tüp bebek sürecimize başladık. Normalde transferim 22 Nisan da olacaktı fakat tiroid değerim çok yüksek olduğu için erteledik. 1 ay içerisinde istediğimiz değerlere ulaştık ve rahim hazırlığının ardından 10 Haziranda 5. Gün çift embriyo transferi gerçekleşti. Normalde geçmişimde bir gebelik kaybı olmadığı için ve ilk denemede ve belirli bir yaş altında olduğum için tek embriyo transferi olacaktım. Hazırlanmam için beni odaya aldıklarında doktorum, 2 embriyo transfer edelim mi ister misin dedi. Şaşırdım bilmiyorum hocam böyle konuşmamıştık vs dedim beklemediğim bir durumda dondum kaldım açıkçası. İlk çözülen embriyonun kalitesini beğenmediğini sonraki çözüleninde çift embriyo olduğunu söyledi ve biri tanesinin tutma ihtimalinin zaten %15 olduğunu belirtti. Ama dilersen yeni bir tane tek embriyo çözebiliriz dedi. Ben de bunu istemedim. Demekki kaderimde bu var hayırlısı buymuş böyle olması gerekiyor dedim ve eşimle kabul ettik. Transfer çok rahat geçti ama idrara sıkışıklık dayanılmazdı
İlk 15 dakikamda lavaboya gittim sonrasında toplamda Yarım saat uzandım. Maksimum 1-2 gün dinlendim fakat full yatak olarak değil bunu kendimde istemedim. Evin içinde hep gezindim. İkinci günden sonra yemeğimi evimin günlük işlerinide yaptım (temizlik hariç) Daha sonra 5. Gün bir göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda çekilme batma hissi başladı. Eşim dayanamadı test aldı. Yaptım ilk 5 dakika bir şey çıkmadı o sıra dışarıya çıkmıştık döndüğümüzde çok hafif bir çizgi vardı. Kuruma çizgisi diye düşündüm. Ertesi gün şikayetlerim daha da arttı sıtma tuttu belim ağrıdı kasık ve göğüs hassasiyeti iyice arttı. Erken gebelik ve kaset test aldık ama ilk idrarla değil bayağı gece 11-12 gibi yaptık testi ilk 1 dakikada ikisindede çizgi çıktı. Dayanamadım ertesi gün yani transfer +7. Gün kan verdim. 93 çıktı her 48 saatte %75 artış oldu. Doktorum 3 den sonra daha kan verme gayet iyi ilerliyor dedi. Transfer +16. Gün de ise çok şükür keseyi gördük. 12 Temmuz da kalp atışı için çağırdı. Günlerim çok stresli ve endişeli geçiyor. Bazen belirtilerim oluyor bazı günler ise olmuyor. Olmadığı günlerde çok üzülüp acaba sonlandı mı diye paniğe kapılıyorum sürekli evde kaset test yapıyorumSizce belirti aramakla hata mı yapıyoruz? Kasık ağrılarım 2 gündür artık yok diyecek kadar ve bu beni endişelendiriyor. Normalde de bel fıtığı olan bir insan olarak belim beni bir tık zorluyor bu süreçte. Çok şükür bulantı vs yok sadece akşamları erken uyuyorum. Çabuk yoruluyorum o kadar. Çalışırken beni tek zorlayan şey uyku. Umarım hepimiz bu süreci sağlıkla ilerler ve bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
![]()
Ne güzel yazmışsınızHerkese Merhabalar,
![]()
Canım yine baktirmişsin ultrasonla merak ettim kaç haftalık çıktı bebiş?Hayii uğurlu olsun canım aynı yastayiz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin benimde hiç biseyim yok şu an hamiş gibi değilim dün sabah ignemi olurken iki dk nöbetçi Dr çıktım mesela karnından baktırdım minnosum orda buyuyo boşu boşuna rahatsız ettim keyfini göğüs ağrım kasık ağrım başta vardı geçen hafta iki kere istifra ettim mesela şu an sanki hamile değilim gibi ama Dr bana her zaman belirtin olmaz dedi herkes kusucak ağrıdan yaticak diye bişey yok bu iyi bişey değil zaten dedi çok şükür bunlar yok gebeliginin tadını çıkar biz Sıla'nın dediği gibi neler neler mafolduk hele ben iki kere yoğun kanama yaşadım üstüne bide ama hamdolsun bişey yok güzel düşün güzel.olsun bebisinle konuş bol bol Rabbim rızkı olan yavruyu zaten nasip edicektir inşallah hepimiz peş peşe kucağımıza alırız sağlıkla sihhatlekolay bı süreç değil ben sabah akşam kaç tane iğne oluyorum yer kalmadı 2 ay oldu kalcalarim göbeğim ama yavrum için değer yeterki tutunsun beni bırakmasın tek gayemiz hepimizin kucağımıza almak biz zor kavustuk Rabbim kucağımıza kolay almayı nasip etsin hepimize inşallah
![]()
Karından gördük 7+0 çıktı dün tam ama arkası dönüktü boklunun kendi Dr umu baz alicam 7 temmuzda inşallah çok tuhaftı ya kalbi hizlanmis yavrumun hamdolsun hızı gün geçtikçe cogalicak zaten dedi kesen baya büyümüş amniyon sivismi ne biseyler dedi çok şükür daha kurcalatmam 7 temmuza kadarCanım yine baktirmişsin ultrasonla merak ettim kaç haftalık çıktı bebiş?
Karından bakıyor dimi![]()
Regl tarihime göre kaç haftalik oluyorKarından gördük 7+0 çıktı dün tam ama arkası dönüktü boklunun kendi Dr umu baz alicam 7 temmuzda inşallah çok tuhaftı ya kalbi hizlanmis yavrumun hamdolsun hızı gün geçtikçe cogalicak zaten dedi kesen baya büyümüş amniyon sivismi ne biseyler dedi çok şükür daha kurcalatmam 7 temmuza kadarölçümde 1 mm bile olsa çok farkediyor dedi ona takılma dedi Dr önemli olan gelişmesi dedi
![]()
Adet tarihime göre 16 Mayıs'ta adet oldum ben 6 haftalık olması lazım adet tarihime göre ama ben trasnferi erken oldum yumurtalama günümde 5. Gün embryosu olduğu için farklı hesaplanıyor Dr 14 Mayıs girelim dedi bilmem ne çok karışık benim durum buyusundeRegl tarihime göre kaç haftalik oluyor
Oyyy maşallah büyümüş desene birazcik da yaramazlık yaptı
Kurcalatma bidaha bekle az kalmiş bir hafta falan artık sıksık ultrason da iyi değil diyorlar![]()
Şimdi anladım doktor daha iyi bilirAdet tarihime göre 16 Mayıs'ta adet oldum ben 6 haftalık olması lazım adet tarihime göre ama ben trasnferi erken oldum yumurtalama günümde 5. Gün embryosu olduğu için farklı hesaplanıyor Dr 14 Mayıs girelim dedi bilmem ne çok karışık benim durum buyusundeboyuna göre ilerliycek artık ahaha
Sürecinizde yaşadıklarınızı hep okudum her okuduğumda gücüm yettiğince de hep dua ettim size ve yavrunuza. Çok zor bir süreç ama Allah dağına göre kar verirmiş çok da güçlü bir kadın Rabbimin izniyle aşacak bu zorluğu dedim hep. Evet iğneler ilaçlar bizleri yoruyor ama o yolun sonu aydınlık olacak yemyeşil bahçelerde çiçeklerle dolu olacak ben inanıyorum.Hayii uğurlu olsun canım aynı yastayiz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin benimde hiç biseyim yok şu an hamiş gibi değilim dün sabah ignemi olurken iki dk nöbetçi Dr çıktım mesela karnından baktırdım minnosum orda buyuyo boşu boşuna rahatsız ettim keyfini göğüs ağrım kasık ağrım başta vardı geçen hafta iki kere istifra ettim mesela şu an sanki hamile değilim gibi ama Dr bana her zaman belirtin olmaz dedi herkes kusucak ağrıdan yaticak diye bişey yok bu iyi bişey değil zaten dedi çok şükür bunlar yok gebeliginin tadını çıkar biz Sıla'nın dediği gibi neler neler mafolduk hele ben iki kere yoğun kanama yaşadım üstüne bide ama hamdolsun bişey yok güzel düşün güzel.olsun bebisinle konuş bol bol Rabbim rızkı olan yavruyu zaten nasip edicektir inşallah hepimiz peş peşe kucağımıza alırız sağlıkla sihhatlekolay bı süreç değil ben sabah akşam kaç tane iğne oluyorum yer kalmadı 2 ay oldu kalcalarim göbeğim ama yavrum için değer yeterki tutunsun beni bırakmasın tek gayemiz hepimizin kucağımıza almak biz zor kavustuk Rabbim kucağımıza kolay almayı nasip etsin hepimize inşallah
![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ne güzel yazmışsınız
Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin insallah topikteki herkes pıtpıt atan o bebişlerin kalp sesini duysun
Rabbim olmayan herkese de nasip etsin.
Belirti açıkcası ilk zamanlar çoktu benim sonra azaldı bebişler yerleşince.
Şuan bel ağrım kasık ağrım pek yok diyebilirim.
Ara sıra çekilme gibi hafif oluyor . İlk zamanlar şiddetliydi baya bende endişeleniyordum bel agrim kasik agrim yok bebişler hala ordalar mi gibisinden evham yapıyordum.
Çok şükür kalp atislarini duydum
Belirtiler dalgalı olurmuş bi gidiyor bi geliyor.
Bulantım var şuan şidettli değil ama tiksindiriyor yemeklerden.
Sabahları kötü oluyor.
Sağlıkla ilerlesinler![]()
Hepimiz gucluyuz ki bu aşamalara geldik herşey güzel olucak İnan yavruna sarılSürecinizde yaşadıklarınızı hep okudum her okuduğumda gücüm yettiğince de hep dua ettim size ve yavrunuza. Çok zor bir süreç ama Allah dağına göre kar verirmiş çok da güçlü bir kadın Rabbimin izniyle aşacak bu zorluğu dedim hep. Evet iğneler ilaçlar bizleri yoruyor ama o yolun sonu aydınlık olacak yemyeşil bahçelerde çiçeklerle dolu olacak ben inanıyorum.![]()
Hayatım senin ki 18 temmuza kreşe başlar maşallahŞimdi anladım doktor daha iyi bilir
Benim karında geçen hafta 6+6 ken 6 haftalık yazalım demişti doktor.
7 haftalık olması lazımdı .
Net görememiş olabilir idrara sıkışık degildim .
Biraz da göbüş var iyice şişti anlamadım
Tekrar 18 temmuz gibi gideceğim sanırım .
Ozaman daha net belli olur kaç haftalık olduğu .![]()