31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı

Merhabalar benim bağışıklık yada başka bir problemim yoktu ama Dr ilk denemede bütün tuşlara basmak istedi sanırım çok şükür rabbim sizede sağlıkla hayırlı bir evlat nasıl etsin inşallah 🤲🏼 benim trasnferden 8 gün önce başladı prograf sabah akşam içiyorum halada başından beri öyle Dekort öğlen tek içiyorum dekortu kestik prografta bitince keser muhtemelen ama çok önemlisi dr bebeği hem kabul etmesi için vücut hemde beslemesi için çok önemli demişti
Cevabınız için teşekkür ederim. Prograf I kaç mg kullanıyorsunuz?

Güzel hamişler selam napıyosunuz?🥰 Benim kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde devam ediyor hem tüp bebek doktorum hemde başka bi kadın doğuma daha gittim normal dedi ikiside ama çok gerildim bu süreçte 🥹 bugün yine gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür ikisinide dinledik. Cumada tüp bebek doktoruma gidicem kontrole. Bu süreçte bana yatak istirahati verdiler 1-2 hafta böyle geçecekmiş sanırım . Siz napıyosunuz nasıl gidiyo🤍

Güzel hamişler selam napıyosunuz?🥰 Benim kanamam azaldı ama lekelenme şeklinde devam ediyor hem tüp bebek doktorum hemde başka bi kadın doğuma daha gittim normal dedi ikiside ama çok gerildim bu süreçte 🥹 bugün yine gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür ikisinide dinledik. Cumada tüp bebek doktoruma gidicem kontrole. Bu süreçte bana yatak istirahati verdiler 1-2 hafta böyle geçecekmiş sanırım . Siz napıyosunuz nasıl gidiyo🤍
Merhaba canım çok sevindim kanamanın bitmesine🥰🙏🏻 Benim de kanamam bitti ama kahverengi leke şeklinde devam ediyo. Yatak istirahatimin 2. Haftasındayım. 2 haftadır tuvalete gitmek dışında yataktan çıkmadım baya da bi sıkıldım artık. Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanım kalkmıştır🥹

Merhaba canım çok sevindim kanamanın bitmesine🥰🙏🏻 Benim de kanamam bitti ama kahverengi leke şeklinde devam ediyo. Yatak istirahatimin 2. Haftasındayım. 2 haftadır tuvalete gitmek dışında yataktan çıkmadım baya da bi sıkıldım artık. Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanım kalkmıştır🥹
Benimde tam bitti diyorum yine lekelenme şeklinde geliyo, çok sinir bozucuymuş bu süreç. 😞 Evet kuşum seni çok iyi anlıyorum bende şimdiden sıkıldım bi de hareketsiz kalınca gaz şişkinlik falan da oldu birazcık. Benim kese etrafında kanama alanı da yoktu neden olduğunu anlamadık maalesef. ay hadi bakalım inşallah yarın güzel haberler alalım ♥️ lekelenme 1-2 hafta normal dediler bana . Koyu kahve gibi özellikle tuvalet sonrası daha çok geliyo benim.

Ben ailemin yanına memlekete geldim🥲🙈
Çok iyi geldi.
Evde çok bunalmıştım.
Mide bulantilarim bile hafifledi .
vakit de geçiyor 🥲🙈
Ben eve gidesiye 10-11 haftalık falan olucak bebişler.
Bu ara yazamadim topiğe de o yüzden ☺️
Memlekete gelmeden doktora gitmiştim bebişler iyiydi .ekranda videolarini çektim minik insancık gibiler heryeri oluşmuş 🥲🥲🙏🏻🌸

Back
X