• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Bende almadım insan kıyamaz dediğin gibi canım 🤗 senin bide iki tane prens Allah'ım bir tanesini insan hayal edemiyor iki tane ne guzel saglikla büyüsünler inşallah biraz zorlanicaksin belki ama Rabbim kolaylasin inşallah hepimizin kimi banyo için küvet aldın mı aldıysan ne aldın canım şu an onu araştırıyorum baby jem katlanabilir iyi diyorlar bilmiyorum filede alicam bide
Aminn kuzum bende de hem korku hem heyecan var valla . Kolaylıkla gelsinler büyüsünler hepimizinki ♥️
Kuzum babyjem alıcam kesin bende en iyi onu okudum. İki tane diye ayaklı alabilirim belki peşpeşe yıkanırken kolay olsun diye. Ama marka olarak baby jem. Fileleri de özelmiş zaten markaya göre genelde. Kova falan hepsini bir alırız

Kızlar ben geçen ay aşılama tedavisi gördüm tutmadı doktor 2 ay ara verelim tüp bebek deneyelim demişti.
Aralıkta tüp bebek için gıdıcez.
Ama bu ay adetime 8 gün var ama kanamam başladı çok hafif. İlk defa böyle bişey oluyor normalde düzenlidir tam günümde olurum.
İlaçlar adet düzensizliği yapıyor mu doktora gitmeme gerek var mı?

Kızlar ben geçen ay aşılama tedavisi gördüm tutmadı doktor 2 ay ara verelim tüp bebek deneyelim demişti.
Ama bu ay adetime 8 gün var ama kanamam başladı çok hafif. İlk defa böyle bişey oluyor normalde düzenlidir tam günümde olurum.
Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım istersen bı dr unla gorusmende fayda var bende bir kere aşılama oldum erken gelmişti çatlatma iğnesi sen kaynaklı ama bence Dr danışmak en iyisi yerleşme kanaması olabilirmi diycem ama eğer regl kanaması gibiyse değildir muhtemelen bu test yap garanti olsun diye evde istersen için rahat eder kanamanida takip et

Aminn kuzum bende de hem korku hem heyecan var valla . Kolaylıkla gelsinler büyüsünler hepimizinki ♥️
Kuzum babyjem alıcam kesin bende en iyi onu okudum. İki tane diye ayaklı alabilirim belki peşpeşe yıkanırken kolay olsun diye. Ama marka olarak baby jem. Fileleri de özelmiş zaten markaya göre genelde. Kova falan hepsini bir alırız
Evet yerin müsaitse ayaklilalar çok güzel benim evim biraz küçük ondan katlanabilir Alican sana daha kolaylık olur iki bebiş olduğundan hem dediğin gibi 💕😊 bendede öyle korku endişe heyecan herşey karışık Dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsun canım bı daha ne zaman cagardi seni

Tez zamanda güzel haberler almak nasip olsun inşallah 🙏
Adet düzensizliği oluyor aşılama sonrası önce ya da sonra gelebilir beklenen tarinten. Ama yine de doktorunla görüş bencede kuzum

Evet yerin müsaitse ayaklilalar çok güzel benim evim biraz küçük ondan katlanabilir Alican sana daha kolaylık olur iki bebiş olduğundan hem dediğin gibi 💕😊 bendede öyle korku endişe heyecan herşey karışık Dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyorsun canım bı daha ne zaman cagardi seni
Kuzum ayda bir kere gidiyoruz aslında ama kontrol randevusu oluşturduk bu kan değerleri m için ilaç düzenleyecek gitmişkebde bebişleri görmüş olucaz bu hafta. 20 gün sonra gitmiş olucam yani. Sanırım aralıktan itibaren daha sık gidicem önlem amaçlı nst için 32. Hafta gibi başlarız dedi. Sen ayda 1 kere mi gidiyorsun ?

Kuzum ayda bir kere gidiyoruz aslında ama kontrol randevusu oluşturduk bu kan değerleri m için ilaç düzenleyecek gitmişkebde bebişleri görmüş olucaz bu hafta. 20 gün sonra gitmiş olucam yani. Sanırım aralıktan itibaren daha sık gidicem önlem amaçlı nst için 32. Hafta gibi başlarız dedi. Sen ayda 1 kere mi gidiyorsun ?
Benimde öyle oldu şimdi şeker yüklemesi yaptircam yeniden gün vericek bakalım.ne diycek sürekli gitmek istiyorum bide korkuyorum Kordon dolanması falan aklıma geliyo saçma saçma neden böyle pinpirikli oldum bilmiyorum 🙄

Back
X