31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

inş bı katkımız olmuştur cnm:1hug: ve şunu unutma ne ıstedıgını cok acık bı sekılde anlat.bazı memnunıyetsızlıkler bundan dolayı cıkıyor.

tabiki canım katkınız çok büyük. Doktor ona bırakmamı söyledi benim pek karışmamı istemedi anlayacağın zaten bende deviasyon problemi olduğundan eğriliği düzelticeğini ve çok doğal bir burun yapıcağını söyledi çok ufak burun yakışmaz sana dedi. Yüzüm biraz geniş olduğundan dolayı bende siz daha iyi bilisinizi dedim, ama doktoraşöyle istiyorum böyle istiyorum demedim. Desemiydim acaba?

canim ben de isteklerimi belirttigimde bazilarina karsi cikmisti, yani karsi cikti demeyelim tabi bu durumda. kendisi elmacik kemiginden dudagin cikikligina, alninin konumuna kadar her seyi inceleyip bir burun dusunuyor. ben de deviasyon sorunuyla gitmistim ama daha fazla sorunum varmis, benim de onceligim deviasyonun ve deviasyonun neden oldugu yamuklugun duzeltilmesiydi. ama insan olmusken bir kere olsun guzel olsun istiyor ama sana sunu soyliyim, cok ileri derece deviasyon problemin varsa ameliyattan ciktiktan sonra tamponlarin burnunda olmasina ragmen o aldigin ilk nefes seklini de semalini de unutturacak sana :))) yine de icinde kalmasin sen ameliyattan once sadullah bey odana geldiginde ne istedigini anlat son anda, daha etkili olur belki hi? :))

evet canım kesinlikle anlatmayı düşünüyorum deviasyon çok ileri derecede değil ama sağ burun deliğim tamamen tıkalı ordan nefes alabileceğim inşallah :) Doktoruma da güveniyorum artık ya güzel bişey yapıcak umarım. Sizler de çok rahatlattınız kılzar beni valla çok tşk ederim olumunekankayizsmile

rıca ederız cnm inş tam ıstedıgın gıbı bır burnun olur:)
ben ıkıncı defa konusamadıgımdan dolayı hep ıcımde kalmıstı keske sunuda soyleseydım dıye oyuzden ustune basa basa ısteklerınızı soyleyın dıyorum amaaa buna ragmen cokkk guzel bır burnum oldu zaten bız ne kadar soylesekte bıze uyan neyse o yapılıyor..ben kavıs olayını cok kafama takmıştım tamam hafıfte olsa kavısım var fakat daha fazlasını ısterdım bunu sadullah beye soyledıgımde olmazdı cunku alın çene şeklinde dolayı bukadar olabılecegını anlattı.şimdi düşünüyorumda boşuna takmışım.. yavas yavas kavısım daha bı ortaya cıkmaya başladı :)

evet canım bnmce senin burnun çok güzel kavisi de çok iyi. Boşuna takılma doktorumuz iyi iş başarmış (;

ehuehe bana oyle olmamisti da sadece ameliyat olaacgim gece gormustum ruya, ruya mi desem kabus mu desem bilmiyorum tabi delikafadulden ameliyat olmusum ama kemerim yine tum hasmetiyle duruyor filan :))

ben henüz olmadım ama doktorum çok iyi, alçakgönüllü ve mütevazi bir insan asla paragöz değil. Daha önceden yaptığı burunlara baktım hepsi de çok hoşuma gitti ama Emre Bey'i de çok övüyorlar onunla tanışmadım :)

şimdiden bol şanslar pikolat :) umarım istediğin gibi bi burna sahip olursun.. sadullah beye yaptırmayı bende düşünür oldum okuduğum yorumlardan sonra. fiyat olarak ne söyledi sana cnm?

fiyatı burdan yazmak doğru olmaz canım benim deviasyon problemim de var bununla beraber ameliyat olacağım çünkü özelden msj atayım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…