31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

Selam kızlar ben geldim zemuszemus ameliyat oldum gözümü kapadım açtım bitmişti herşey :) Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi bende öyle umuyorum :) Alçılar çıkınca ve kendimi biraz daha iyi hissedince resimlerimi paylaşıcam. Şu an biraz şişim malesef ama burnum alçıdan bile iyi görünüyor :) Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

geçMİŞ olsun. hadi baKALIM BURNUŞUNUN GÜZEL FOTOLARINI BEKLİYORUZ.

Ay ne güzel pozitif bi çıkış yaptın ya:)
Valla çok hoş.Hani olumsuz hiç bi cümle yok,sanki gezmeye gittim geldim der gibisin.
Geçmiş olsun Canım.Herşey umduğundan daha güzel olacak inşllh.
MUTLU KAL.

hosgeldınna.s. öncelikle gecmiş olsun hersey yolunda gıtmıs şükürler olsun:) inş şişlerın cabucak iner ve guzel burnunu en kısa zamanda görürüz:1hug:

su.ay tşk ederim cnm opuyorumnanaktan
ada_86 valla öyle oldu gezmeye gider gibi gittim geldim kaydirigubbakcemile3
Venus canım doktoro sordum ameliyattan çıktıktan sonra kremin adını vererek alıyım mı almıyım mı diye alırsan 7 günde geçer dedi ee almazsam dedim almazsan 1 haftada geçer dedi :))) bende almaya gerek görmedim yavaş yavaş şişliklerim de geçiyo zaten bugün yanağıma kadar inmiş durumdular puf yanak oldum

tşk ederim canım a.s. bende emin olmak istiyorum görünce söylicem =) yarın tamponlarım alıncak belki alçımı da çıkarıcak duruma göre gelince yazarım yine =)

cok iyi ozaman az hasarla atlatıcaksın inş :) bende cabuk gecırdım bu donemı gorenler bıle şaşırdı...sanırım bugun kontrole gıdıcektın yenı haberlerını beklıyoruz:)

çook geçmiş olsun =) aynı zamanda hayırlı olsn umarım istediğin gibi olmuştur yeni burnun=) cnm bu arada ameliyattan sonra çok ağrın oldu mu?

pikolat, cok sevindim rahat gecirdigine, ben baya hasar almistim ameliyattan sonra, morluk sislik filan :) heyecanla bekliyoruz guzel burnunu a.s.

kızlarr özellikle ameliyat olanlar acaba kaç gün sonra su değdirebiliyoruz?siz kaç gün sonra banyo yapabildiniz??

cok iyi ozaman az hasarla atlatıcaksın inş :) bende cabuk gecırdım bu donemı gorenler bıle şaşırdı...sanırım bugun kontrole gıdıcektın yenı haberlerını beklıyoruz:)
evet canım baya az hasarla atlattım sayılır. Sadece sol yanağım ve gözüm biraz daha çok şişti ama geçti bile sayılır azcık kaldı ben bile beklemiyodum bu kadar çabuk atlatacağımı maşallah diyeyim de nazar değmesin :d
Kontrole gittim alçımı aldı doktorum tamponlarımı çıkardı, tamponlarım çıkarken biraz acıdı valla yalan yok zaten doktorum da acıyacak demişti :) ama sonuç güzel alçıyı ve tamponları aldıktan sonra sadece 1 dakikalığına burnumu gösterdi doktorum çabuk bak hemen sarıcaz dedi bi baktım ve şok gerçekten eski burnumdan eser kalmamış :) Doktorum da baya havalı bi burun yaptım sana demişti ama gerçekten çok beğendim. Burdan doktoruma sonsuzzzzzzz teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece sol burun deliğim daha şiş ama zamanla ineceğini söyledi doktorum ben de ona her konuda sonsuz güveniyorum =) :sm_cool:

çook geçmiş olsun =) aynı zamanda hayırlı olsn umarım istediğin gibi olmuştur yeni burnun=) cnm bu arada ameliyattan sonra çok ağrın oldu mu?

tşk ederim canım gayet güzel oldu bence sargılarım da çıksın paylaşıcam resimleri yorumlarınızı alıcam :) Ameliyattan sonra ağrım yok denecek kadar azdı. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar hiç korkmayın gerçekten korkulacak hiç birşey yok :)

kızlarr özellikle ameliyat olanlar acaba kaç gün sonra su değdirebiliyoruz?siz kaç gün sonra banyo yapabildiniz??

canım ben cmtsi ameliyat oldum çarşmba doktorumu aradım dedim ki malum yaz sıcak terliyoruz ben ne zaman banyo yapabilirim acaba dedim :) Doktorum da bana yarın yapabilirsin ama burnuna su değdirme saçlarını arkaya at kuaförde yıkar gibi yıka dedi. Ben de prşmbe günü banyomu yaptım oh dedim valla =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…