31'den sonra aşk?

Özgüvenle alakalı bir tek cümle yok. Deli dolu aşk yaşanıyor mu onu soruyorum. 30 değilseniz sorunun muhatabı değilsiniz.
28 yaşımdayım. Bu benim görüşüm, 30a gelmişsin herşey bitmiş bu saatten sonra aşık olunuyor mu, artık o çağlar geçti mi diye olumsuz bi hava içindesin ve çok özgüvensiz duruyor. Buraya konu açtığın zaman insanları kategoriye ayırıp muhatap değilsin deme hakkına sahip olmuyorsun. Konunda yaş sınırlaması mı var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
28 yaşımdayım. Bu benim görüşüm, 30a gelmişsin herşey bitmiş bu saatten sonra aşık olunuyor mu, artık o çağlar geçti mi diye olumsuz bi hava içindesin ve çok özgüvensiz duruyor. Buraya konu açtığın zaman insanları kategoriye ayırıp muhatap değilsin deme hakkına sahip olmuyorsun. Konunda yaş sınırlaması var :)
Okunduğunuzu anlayabilildiğinizi sanmıyorum arkadaşım. "Kimse bana aşık olmuyor, kimse beni beğenmiyor, evlenmiyor." ana fikirli bir konu açsaydım bu özgüvenle alâkalı olurdu. Ben soruyorum ki "Deli dolu çağlar geçtikten sonra, daha olgun olduğumuz bu dönemlerde eski heyecanlar yine yaşanabiliyor mu?" Bu sefer anladiniz umarım...

30 da aşık olunmuyormuş mu
30 dan sonra herkes ölsün o zaman
Burdaki konulara bazen çok şaşırıyorum
İnsanlar 40lı yaşlarında da aşık oluyorlar yani bunları anlayamamak tuhaf geliyor bana, aşk 20li yaş grubuna mı ait dimi . 30a gelen bi tuhaf oluyor biraz özgüven ya, bir kadına çok yakışıyor.

Var, ben 32de oldum maalesef :olamaz:
Cherry yorumlarını bir şekilde denk geldiğimde hep okurum çok önceki yorumlarını hatırlıyor gibiyim, bu yorumunu okuduğumda tebessüm ettim senin adına sevindim. Sen de sevinirsin bu aşk durumuna umarım :dondurma:

Okunduğunuzu anlayabilildiğinizi sanmıyorum arkadaşım. "Kimse bana aşık olmuyor, kimse beni beğenmiyor, evlenmiyor." ana fikirli bir konu açsaydım bu özgüvenle alâkalı olurdu. Ben soruyorum ki "Deli dolu çağlar geçtikten sonra, daha olgun olduğumuz bu dönemlerde eski heyecanlar yine yaşanabiliyor mu?" Bu sefer anladiniz umarım...
Seni bu kadar öfkelendiren nedir?
Hayır öyle deseydin özgüvensiz olmazdın, olgun olduğun dönemde ki o yaş senin olgunlaştığını göstermiyor bunu öfkelenmeden cevap verememenden de anlıyorum, ama öyle varsayalım, olgun olduğun yaşta yaşayamıcağını düşünmen yani o kadar saçma ki hiç mi çevrende görmüyorsun hiç mi bir yerlerde okumuyorsun? Bunu açıklamak bile tuhaf :) Bunu eksi olarak görmeyen biri bunu sormaz zaten.

Bende 30 yaşımdan sonra sevdim ve evlendim. Sahsen o deli divane aşık olanlardan değilim. Sevgimizi güzel büyüttük ve hala güzel yaşıyoruz şükür. 5 senedir evliyiz ve iki çocuğumuz var. Ilk zamanlarımız da çok güzeldi, ama zamanla sevginin boyutu da değişti ve arttı. Bence sevmenin yaşı yok

Seni bu kadar öfkelendiren nedir?
Hayır öyle deseydin özgüvensiz olmazdın, olgun olduğun dönemde ki o yaş senin olgunlaştığını göstermiyor bunu öfkelenmeden cevap verememenden de anlıyorum, ama öyle varsayalım, olgun olduğun yaşta yaşayamıcağını düşünmen yani o kadar saçma ki hiç mi çevrende görmüyorsun hiç mi bir yerlerde okumuyorsun? Bunu açıklamak bile tuhaf :) Bunu eksi olarak görmeyen biri bunu sormaz zaten.
Sana cevap vermek istemiyorum. Zira gerçekten anlamaya kapalısın. Hoşça kal. 🙋🏼‍♀️

new york california'dan 3 saat ileride ancak bu california'yı yavaş yapmaz.
kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
kimi 25 yaşında ceo olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında ceo olur 90'ı görür.
kimi evlenirken kimi bekar kalır.
obama 55 yaşında emekli oldu trump 70 yaşında görevine başladı.
bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin yerinde gözükebilir.
ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
yani sakin ol.
geç kalmadın.
erken de değil.

Alıntıdır. Ben birseylerle geç kaldığını düşününce hep bu yazı gelir aklima

Ben artık kimseye hayran olup gözümde büyütemiyorum. Bir de yaş aldıkça fazla kontrollü olmaya başladım. Kendimi kaptıramıyorum. O yüzden aşık olamıyorum. Olamayacağım gibi de geliyor. 30 yaşla ilgili değil de yaşanmışlıklar beni biraz tüketti açıkçası.

Vallahi Jeff Bezos biliyorsunuz baska bir kadina sebep bosandi. Adam 55 yasinda ama 20lik cocuklar gibi flort edicem diye kadina mesaj falan yazmis, daha sonra onlar baskalarinin eline gecti sonra isin icine Trump karismak zorunda kaldi...elbette adam dunyanin en zengin adami olunca canim bebegim yazsa bile ABD baskani isin icine giriyor :olamaz:

Yani bizlere gore 55 yasinda yasli basli adam, abla da 50lik ama seviyor mu seviyor, heyecan duyuyor, flort ediyor...siz 30a heyecan yok derseniz ee bu amca mezarlik olsun o zaman:dondurma:Vallahi ask her yasta ask, insan her yasta cocuklasiyor bu da boyle bir duygu.

Ben artık kimseye hayran olup gözümde büyütemiyorum. Bir de yaş aldıkça fazla kontrollü olmaya başladım. Kendimi kaptıramıyorum. O yüzden aşık olamıyorum. Olamayacağım gibi de geliyor. 30 yaşla ilgili değil de yaşanmışlıklar beni biraz tüketti açıkçası.
Ben de bu durumdayım sanki. 20'li yaşlardaki arkadaşlar anlayamadı ama...

Back
X