31'den sonra aşk?

Vallahi Jeff Bezos biliyorsunuz baska bir kadina sebep bosandi. Adam 55 yasinda ama 20lik cocuklar gibi flort edicem diye kadina mesaj falan yazmis, daha sonra onlar baskalarinin eline gecti sonra isin icine Trump karismak zorunda kaldi...elbette adam dunyanin en zengin adami olunca canim bebegim yazsa bile ABD baskani isin icine giriyor :olamaz:

Yani bizlere gore 55 yasinda yasli basli adam, abla da 50lik ama seviyor mu seviyor, heyecan duyuyor, flort ediyor...siz 30a heyecan yok derseniz ee bu amca mezarlik olsun o zaman:dondurma:Vallahi ask her yasta ask, insan her yasta cocuklasiyor bu da boyle bir duygu.
Yorumlarınıza bayılıyorum. 😍

Bence her dönemde ve yaşta aşk vardır :KK72: Ama yaşa göre aşkın büründüğü beden dolayısıyla farklı şekil alıyor.. 20 li yaşlarda umursamaz ergen aşık olurken 25 te biraz daha gerçekçi aşkı aramaya başlıyorsun. 30 da daha mantıklı, olgun düşünmeye başlıyorsun. Hoş aşkın ne derece mantığa uygunluğu var orası da muamma:bicak:

Yani demem o ki 20,30,40,50 farketmez aşkın adı varsa aşkta vardır. 50 yaşında hala birbirine deli aşık çift tanıyorum yakınımda :)

Bu arada bende yeni 30’uma girdim, aşkın sınırlarına çoktan girdim bile :halay:

İnsanlar 40lı yaşlarında da aşık oluyorlar yani bunları anlayamamak tuhaf geliyor bana, aşk 20li yaş grubuna mı ait dimi . 30a gelen bi tuhaf oluyor biraz özgüven ya, bir kadına çok yakışıyor.
Bende anlayamadım hiç bu konuları
Biri çıkar 30 yaşındayım bu yaştan sonra evlenebilir miyim diye sorar
Biri aşık olur muyum
Özgğven yok işte

29 yaşına kadar ağır imtihanlar yaşamış biriydim aşk falan aklıma bile gelmezdi zaten 30 oldum nerdeyse ne olur bundan sonra derdim sonra eşimle görücü usulu tanıştım ama aramızda çok güzl bi aşk var etrafım bile bunun farkında(maşallah:)) 30 ,31 ,ne zaman oldugu değil dogru insanı bulmak önemli rabbim sonsuz sorunsuz evlilik yaşatsın herkese

Bende anlayamadım hiç bu konuları
Biri çıkar 30 yaşındayım bu yaştan sonra evlenebilir miyim diye sorar
Biri aşık olur muyum
Özgğven yok işte
Evet, anlayamıyorsunuz üzgünüm. Insan her yaşta değişiyor, olgunlaşıyor, başka bir ruh haline geçiyor. Konuyu özgüvene bağlamanız bana biraz okuduğunu anlayamama gibi geliyor. Günlük hayatta beni görseniz eminim ne kadar özgüvenli, kendi ayakları üstünde duran, hatta üzülerek söyleyeyim ortalamanın üstünde güzelliğe sahip olan bir kadın olduğumu düşünürdünüz. Konu o değil, üzgünüm anlayamıyorsunuz. Hoşça kalın.

29 yaşına kadar ağır imtihanlar yaşamış biriydim aşk falan aklıma bile gelmezdi zaten 30 oldum nerdeyse ne olur bundan sonra derdim sonra eşimle görücü usulu tanıştım ama aramızda çok güzl bi aşk var etrafım bile bunun farkında(maşallah:)) 30 ,31 ,ne zaman oldugu değil dogru insanı bulmak önemli rabbim sonsuz sorunsuz evlilik yaşatsın herkese
Muhabbetiniz bol olsun güzel arkadaşım.😍

Genel olarak bir şey yazmak istiyorum. Her konuda buna rastlıyorum ne yazık ki. Bakıyorum konu sahibi ne kadar güzel bir üslupla soru sormuş, derdini anlatmış, hop biri geliyor eleştiriyor, dert beğenmiyor. Konunun özünü anlamadan konu sahibini topa tutuyor falan... Günlük hayatını, yaşantısını bilmeden bir etiket yapıştırıyor. O insanların kendisiyle sorunlu olup buralarda ona buna laf yetiştirerek tatmin olmayı amaçladıklarını düşünüyorum. Benim konularımda da onlarca güzel yürekli arkadaşım güzel güzel cevap veriyor, aradan iki üç tane sorunlu insan çıkıp eleştirmeye kalkıyor illa bir şeyi. Günlük hayatta yapamayacağınız şeyleri burada yapıp ucuz klavye kahramanlığı ile egonuzu tatmin etmeye çalışmayın arkadaşlar. 20 kişi içinde 2 kişisiniz, hoş olmuyor.

Genel olarak bir şey yazmak istiyorum. Her konuda buna rastlıyorum ne yazık ki. Bakıyorum konu sahibi ne kadar güzel bir üslupla soru sormuş, derdini anlatmış, hop biri geliyor eleştiriyor, dert beğenmiyor. Konunun özünü anlamadan konu sahibini topa tutuyor falan... Günlük hayatını, yaşantısını bilmeden bir etiket yapıştırıyor. O insanların kendisiyle sorunlu olup buralarda ona buna laf yetiştirerek tatmin olmayı amaçladıklarını düşünüyorum. Benim konularımda da onlarca güzel yürekli arkadaşım güzel güzel cevap veriyor, aradan iki üç tane sorunlu insan çıkıp eleştirmeye kalkıyor illa bir şeyi. Günlük hayatta yapamayacağınız şeyleri burada yapıp ucuz klavye kahramanlığı ile egonuzu tatmin etmeye çalışmayın arkadaşlar. 20 kişi içinde 2 kişisiniz, hoş olmuyor.
Sen ne yaşıyorsun ya böyle , olağanüstü güzellik 🤣

Bence çok güzel olunur.Mesela üniversitede asik olmuştum lisede de öyle.ama sadece di s görünüş önemliydi.Simdi 30 larıma yaklaştım aşık degilim ama hoşlandığım biri var hem mantığıma uydu hem karakterine baktım h3m de di s görünüşe

30 yaşına niye bu kadar takılıyor,anlayamıyorum.Görende 30 yaşına gelince herkes evine çekiliyor,duyguları ölüyor sanır.Hayatta her yaşta aşık olunabilir,sınavlara girilebilir,sil baştan hayata başlanabilir.
30'larda çok farklı bir kafaya ulaşıyor çünkü insan. Güvenememeye başlıyor insanlara, daha benmerkezci olmak zorunda bırakılıyor, pembe gözlükler çıkarılmış olunuyor... Bir sürü şey sıralanabilir böyle. 25 de bir milattı mesela benim için, 30'da daha başka bir fikir yapısına ulaştım.

Son düzenleme:
30'larda çok farklı bir kafaya ulaşıyor çünkü insan. Güvenemeye başlıyor insanlara, daha benmerkezci olmak zorunda bırakılıyor, pembe gözlükler çıkarılmış olunuyor... Bir sürü şey sıralanabilir böyle. 25 de bir milattı mesela benim için, 30'da daha başka bir fikir yapısına ulaştım.
Ne güzel değişiyorsunuz ve bu değişimin farkındasınız.Hepimizi zaman,yaşadığımız olaylar değiştiriyor.İnşallah doğru kişiye aşık olursunuz.Doğru kişiye aşık olmak aşık olmaktan çok daha önemli.

new york california'dan 3 saat ileride ancak bu california'yı yavaş yapmaz.
kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
kimi 25 yaşında ceo olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında ceo olur 90'ı görür.
kimi evlenirken kimi bekar kalır.
obama 55 yaşında emekli oldu trump 70 yaşında görevine başladı.
bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin yerinde gözükebilir.
ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
yani sakin ol.
geç kalmadın.
erken de değil.

Alıntıdır. Ben birseylerle geç kaldığını düşününce hep bu yazı gelir aklima
Özellikle bizim toplumda bunu kendimize devamlı hatırlatmak gerekiyor. Geç kalma konseptini reddetsem de maalesef benim de bilinçaltımda :(

Back
X