- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi idilbilgeasya
Doğru kişi gelmedi demekki .bende bir tuhaflik var demek ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru kişi gelmedi demekki .bende bir tuhaflik var demek ki![]()
Nilsu 26 yaşındasın. Nasıl 30larına yaklaştınBence çok güzel olunur.Mesela üniversitede asik olmuştum lisede de öyle.ama sadece di s görünüş önemliydi.Simdi 30 larıma yaklaştım aşık degilim ama hoşlandığım biri var hem mantığıma uydu hem karakterine baktım h3m de di s görünüşe
yok o anlamda degilDoğru kişi gelmedi demekki .![]()
Dur almayalım sonrası çok zor oluyor:)yok o anlamda degil
gittikce kilo aliyorumdaevliyim ben zaten
hemde ne zorDur almayalım sonrası çok zor oluyor:)
Ben anlattığınız kategorilere girmiyorum.Ben bu mantıksız sırılsıklam aşık olma olayının yaşla değil kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben 12 yaşımda da hödük olanın hödük olduğunu biliyordum, şimdi 30 yaşımda da biliyorum. 12 yaşında bilmeyen arkadaşlarım da şimdi de bilmiyorlar.
Aldatıyor ama çok seviyorum, kaba ama çok aşığım olayı 40 yaşında kadınlarda da var. :)
Evet 26 yasindayim.20 lerine 30 lardan daha yakınım.biraz çevreden dolayı galiba öğretmenim okuldaki tüm hocalar evli bir ben bekarım.benden küçükler de evli. Haliyle oluyor arada geç kalmışlık psikolojisi.Hoslanamua gelince hoşlanmak görünce olan bir şey bence ben gördüm hoslandim (karşıdakinin yaşi mesleği karakteri çevresi bana uygun cunku ) .Ilerleyen zamansa ne olur bilemem tabi ki olur mu olmaz miNilsu 26 yaşındasın. Nasıl 30larına yaklaştın28 yaşındayım. İki sene önce çevre baskısı sağolsun evde kaldım bilmem ne aman herşeye geç kaldım psikolojisindeydim. Şimdi dönüp bakıyorum. Manyakmışım ben daha 26 yaşında neler düşünmüşüm diyorum. Geçen konunu gördüm. Yeni tanışacağın adamla ocakta aileler tanışır diye düşünüyorsun. Sende de aman geç kalıyorum psikolojisi var galiba. Yanılıyor olabilirim. Ama şayet öyleyse, aman diyeyim. Dikkat et. Daha çok gençsin (genciz). Vereceğin bir kararda sakın yaş geçiyor diye düşünme. Bunu ben de kendime hatırlatıp duruyorum. Yukarlarda çok güzel bir post var. Herkesin kendi zamanı var diye.
Ben anlattığınız kategorilere girmiyorum.Eskiden safça yaklaşır, inanır, güvenirdim. Kimse beni kandırmaz, ben kimseyi kandırmıyorum ki, diye düşünürdüm. Dolayısıyla çok kandırıldım... Son 1-2 yıldır gözüm açıldı diyebilirim. Şimdi bu olgunlasma içerisinde duygularım köreldi mi, artık hep mantığımla mı hareket edeceğim, kalbim çarpmayacak mı, diye düşünüyorum.
Yazdığınız şeyler umut verici. Umarım tekrar çarpar kalbim. Dedim herhalde bozdular kalbimi oynaya oynaya.İşte kalbin çarpması kandırılınca mı oluyor? Ben de bunu diyorum. Yani saflık ya da kandırılmak, bunlar aşkla genel pozitif şeyler değil ki.
Eğer artık daha olgun olduğunuzu düşünüyorsanız, bir sonraki ilişkiniz için daha heyecanlı olmanız lazım. Ben böyle düşünüyorum ama ben çoğu insanın “aşk hikayeleri”ni okuyup, dinlediğimde de asla aşık olmadığımı ve olmayacağımı da düşünüyorum. Hiç de olmak istemem zaten. Bunu anlatmaya çalıştım.
Emin olun, kalp çarpması için kimsenin kimseyi kandırması gerekmiyor.
Bu kadar güzel anlatılabilirdinew york california'dan 3 saat ileride ancak bu california'yı yavaş yapmaz.
kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
kimi 25 yaşında ceo olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında ceo olur 90'ı görür.
kimi evlenirken kimi bekar kalır.
obama 55 yaşında emekli oldu trump 70 yaşında görevine başladı.
bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin yerinde gözükebilir.
ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
yani sakin ol.
geç kalmadın.
erken de değil.
Alıntıdır. Ben birseylerle geç kaldığını düşününce hep bu yazı gelir aklima
Bu tabiri sevdim: "abs devrede".Yıllardır, yaş 35 yolun yolun yarısı denile denile 30lu yaşlar öcü gibi geliyordu.
Hem neden geç olsun ki, önemli olan duygular.
Sanırım olgunlukla harmanlanıyor, o yüzden abs devrede olabilir.
İlk yorumumda yazmıştım. Benim 30'larıma denk geldi miladım, başkasının 25'ine denk gelebilir. Ama genel anlamda kadınlar için 30 bir sınırdır mantığa yönelme açısından.30 yaş neden bu kadar abartiliyo anlamiyorum
En son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o çağlar geçti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları çok özledim.
DÜZENLEME: Arkadaşlar, uzun uzun yazılan konular herkesi sıktığı için kısaca yazmak istedim ama anlamayanlar olmuş. "30' lu yaşlar geç" ana fikirli bir konu değil bu. "30'lardaki bir kadın çok tehlikelidir. Hem hâlâ çok güzeldir hem de artik çok daha akıllıdır." gibi bir söz vardır. "Artık çok daha akıllı olmak" bahsettiğim olay. Artık güvenmek, inanmak daha zor bizler için çünkü daha tecrübeliyiz. Pembe gözlüklerimizi çıkardık artık. Daha az fedakâr, daha çok benmerkezci olmaya başladık. Bunu 30'lara gelince anlayacaksınız. Artık evlendiğimizde peri masalı yaşamayacağımızı biliyoruz. Kötü niyetli erkekleri gözlerinden tanıyoruz mesela artık... İşte tüm bu mantıksal gelişim içerisinde deli dolu duygular yine yaşanabiliyor mu, yoksa daha ağır ilişkiler mi yaşanıyor, öğrenmek istediğim buydu. Tatlı tatlı cevaplar veren tüm hemcinslerime teşekkür ederim.![]()