Doğuma Hazırlık 32+3 gunluk hamileyim ama erken dogum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Can parcamsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
32
12
3
28
Kızlar 30 haftadan beri stresli günler geçiriyorum dinlenemiyorum düzgün beslenip uyuyamıyorum çocuğum ameliyat oldu çok zor zamanlar geçiriyorum bel ağrısından adet ağrısı gibi ağrıdan duramıyorum oğlum hastanede yatarken 20 lerde sancım çıkıyordu bikere sancım 60 Lara çıktı doktor bisy yok dedi ama öğrenciydi ben biliyorum ki erken gelecek çünkü herşeyim zor geçiyor ve çok fazla yoruluyorum göğüslerim falan çok kaşınıyor bı sorun var ama nedir bilmiyorum erken doğum yapanlar şikayetleriniz neydi acaba

Ama siz doktorun bişey olmaz demesine rağmen kendinizi erken doğuma hazırlıyorsunuz Yani bebeğin doğacağı yoksa bile bu düşünceyle doğurucaksınız. İnşallah vaktinde doğum yaparsınız

İçinde şüphe varsa doktor kontrolünü sıklaştır ve her gittiğinde mutlaka dopler baksınlar ciğer geliştirici iğneyle 35 inci haftada doğan bebekler var ihmal etme mutlaka her sıkıntını dikkate al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…