:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın usriyusra bir ikimiz kaldık sanırım...
ben dün akşam şeytanın bacağını kırdım. vee 3 mil leslie mi tamamladım..ardından az mekik çektim ve birazda squat yaptım..

sabah kah. bir minik börek..çay.

kızlar nasılsınız usriyüsra çok güzel gidiyosun canm maşallah sana sitenin bu haline alışamadım hiç ya diyetlede aram iyi değil bu ara bakalım hayırlısı

Güzel pazarlar kızlar...
Ben iki gündür spor fon yapmaya başladım leslie jillian arada da mekik vs her yerim dökülüyor çok hamlamisim.ama az az da olsa hergün hareket edersem bir kac güne geçer umarım ... Yediklerime de dikkat ediyorum ..

hadi bakalım canm böyle devam edersen çok güzel kilo verirsin bende leslie yapıyorum 20 güne en az 2 kilo vermem lazım hep aynı yerde sekiyorum

yeniden toplanalım kızlar ...burdan uzak olmak iyi olmuyo ..kilo almaya başladım hadi gelin....

slm oranje ben burdayım 2 haftanın ardından tekrar spora ve diyetme başladım
sabah
2 dilim kadar malesef tam tahil ekmek
50 gr kadar omlet
peynir
2 zeytin ve çemen
ara verdiğim için tekrar sıkı bir diyet zor oluyor hadi kızlar toplanalm elifeyza hadi artık

canım bende buralardayım..artık kendi konumu açtım...diyte 5 eylülde başldım ama çok asıldığım söylenemez...arada buralara da uğrarım..tabi sizi de günlüğüme beklerim...

İşte geldim burdayim ama kimsecikler kalmamışsa>_<

DİYET TOPİKLERİNİN ACI KADERİ GALİBA DERYAA...NERELERDEYDİN KIZZ..

Sorma FEYZA çok şey üst üste geldi giremedim,taşınma olayından sonra net ve telf da sorun yaşıyoruz 3 ay oldu ve hala fr oluyoruz ama netimiz ve telf baglayamadilar.çözümü cebime net pk alarak buldum.ama burayı böyle bulacağımi ummuyordum üzüldüm.ben kaldığım yerden devam edemedim.taşındıktan sonra depresyona girdim tek kaldım ve burasıda olmayınca olmadı.en son 68 kusur inmiştim galiba ama yaz boyu sulu yemek hiç yiyemedim hep dondurma ve tost l geliştirdim dün basladimdiyete 71.8 sen naptın nerden devam ediyorsun?forumu gezindim ama nereye başlasam bilemedim

sende beni hiç sorma gülüm bee...
ramazana 65.6 ile girdim...
ya sonra
2 hafta önce 73.1 ile diyete başladım...
şimdilerde 69 70 arası gidip geliyorum
kendi günlüğümü açtım ordan yazıyorum daha istikrarlı olur diye düşündm
usriyusrada var beklerim seni de...

derya hosgelmissn ama pek de hos bulmadin
ne yazik ki oyle oldu semraanne hmile
oranje de yogun elifeyza biliyrsn bi azimlenmis
bende orda burda gezinyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…