:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Öğle yemeğim
1 kabak ve 1 biber dolma
Yarım kâse yoğurt çorba
Ara ogun
Çay ve form bisküvi
1 tane de taze incir

Akşam.a bir şey yok bakalım

kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği
3 dilim peynir
domates salatalık
yoğur yedim şekersiz çay içtim
arada 1 fincan form çayı sütlü emmelik şeker 1 tane kaçamak oldu

herkese selamlar
bende öğlen bir prs döner ve 1 ince lavaşo.
simdide bitki çayımı içiyorum.. çok salmışım kendimi sıkmaya çalışmaya başlayınca anladım başa döndüm.. bende oğlanı tuvalete alıştırıyorum akşam yatana kadar canımı okuyo resmen bu gün de dün gibi olmasa mutlaka yapacağım sporumu ...

dün anneme gttm yazamadım...dün için fena değildim bayram çikolatları hariç....suyuma dikkat etmeye çalışıyorum bugnde eşim evde olcak spor pek yapamam...

kahvaltıda tost yada yumurta yerm....

kışın daha düzenli oluyorum ben ya yazın bi ton uğraş çıkıyo hayırlısı bakalım....

çok zor valla allah yardım etsin
toparlanırsn inşallah kilo gayet güzel aslında yerinde olsam hiç sıkıntı yapmazdım

aslında bende kendimi fazla görmüyorum...ama genede incecik olmak hayali daha ağır basıyo..pantolonlardan 36-38 üst gömlerlerde bluzlarda..mesela adil ısııktan , kotondan aldıklarım genelde 34 beden ...dün polodan 36 beden gömlek aldım yani standart bü hale düştüm giyimde.. ama biraz bacaklarım sıkılaşsa ve yanlarımda incelse fena olmaz.

dün akşam yemedim bişey oğlanı uyuturken uyuya kalmışım gene 12 de uyandım sadece duş alıp uyudum geri..spor falan bu aralar zor gibi ama gene mekik squat ne yapabilirsem yapıyorum.

selam kızlar site mi değişmiş yoksa bende mi böyle anlamadım herşey değişmiş zor buldum valla..

kahvaltım
1 yumurta
az peynir
1,5 dl ekmek
az şekerli çay. .. bu günden dönüm günüm kızlar çok saldım çok toparlayacağım .. dün eşim simidin çıkmış dediii.... yediklerim gene çok değil ama spor yok...artık spor

Slm gunaydın kızlar site değismis bibturlu giremiyrm alısamadım
Kilom
65.5
Oranje

kahvaltm...
1 yumurta
az peynir.
1 dlm ekmek
1 fincan tek şekerli çay.

şimdide ...1 fincan çayla 1 avuç içi yabanmersini ...

bu ne be sevmedm bu halini sitenn takipteym sizi görşmk üzere aklım başıma gelir bi gün inşallah

günaydın..nasılsın canım..
ya ben spor yapamıyorum hiç fırsatım olmuyo akşam oğlan yatınca oda 9 dan sonra halim olmuyo napıcam ben yaaa...bi yolunu bulmam lazım sabah ta yapamıyorum .zaten 7,30 da evden çıkıyorum ..

Iyiyim oranjecim bende yediklerime dikkat edemiyrm misafirim var hergun disarda olunca duzensiz gidiyor insalh hepimizn duzeni bi ranonce yoluna girer naptin oglun tuvaletr alisti mi

günaydın....
dün akşam sözde bir hevvesle gittim çocuğu uyutup leslie yapacaktım fakat onu uyuturken bende uykuya kalmışım..bu aralar çok yorucu herşey...akşma yemek yemedim...

sabah..
1 yumurta
peynir
ekmeği biraz fazla kaçırdım..
çay..

şimdi wc ye gidip orda egzersiz yapacağım başka türlü fırsat bulamıyorum ne olsa kar artık .

günaydın bende malesef sabah sporu.nu kaçırdım uyuya kaldım inşallah öğleye doğru yaparim
kahvalti da
1 dilim ekmek
biraz labne ve lor
yumurta
salatalık domates

öğleye kadar herşey güzel gidiyor sonra.si kötü ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…