:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydın kızlar artık çıkın ortaya neden yanlız bıraktnz benı bugün kilo bildirimi ramazanda bitti artık gelin benim kilom 67.

ben b ittim yaaa... kilom 70.4 anladım ki ben bu işi beceremicem .......

ne hayllerim vardı benm....bayrama 60 olup süper giyincektim...şimdi içimden bayramlık almak gelmiyo evde ne varsa onu gycem...zate köyde geçiriyorua bayramı...gerçi bu sefer yemek falan vercez k.peder için kalabalık olur...

amaan olsun napım ya yne veririm inşallah hayırlısı canım sağ olsun...

dünyada o kadar acı şeyler yaşanırken kiloyu dert ettğim zaman kendmden utanıyorum....

Rabbim günahsız yavrulara masum annelelerine ve tüm müslümanlara yardım etsin inşallah....

Günaydın kızlar artık çıkın ortaya neden yanlız bıraktnz benı bugün kilo bildirimi ramazanda bitti artık gelin benim kilom 67.

selma kızlar... maşallahhhh sizee..bende 52.9 çıkmıltım bu hafta ama pek güvenmiyorum gene 53. civarı bişeyimdir diye düşünüyorum..bayram döünüşü sıkı dönüş olacak benim için jillian ablayla başlayacağım.. sporsuz olmuyo sıkılaşmam ve dinç olmam lazım.

oranje benim kilo aldığıma maaşallh dedin heralde ....enteresan.....

kıızzzlllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi dönün artık kaldığımız yerden devam edelim

bende bekliyrum. Bakalım kim gelecek ben duzenime girdim insalh sporuma da başladım sıra sizde

bende pazartesi gelcem inşallah bu sefer sporda olcak lesli mi neydi onu yapcam inşallah....inanılmaz yiyorum yne eski halime döndüm ama zararın nersnden dönsem kar.....

kızlar hiç tartılmadan tekrar diyetime başladım korkuyorum tartıdan....zayıfladığımı hissettiğimde tartılcam...gerçi bugn borçlarımı tutmaya başladım orucum yani daynabilirsem 6 gün tutcam...gece geç yemiştim sahura kalkmadım su içip yattım...

usriyusra cım sen çok güzel sporunu yaptın bugne kadar ve ben merak ediyorum hangi sporları yaptın şu anda da hangi sporu ne kadar yapıyosun canım....

canım pes etme bende aldım bayram da 54 e çıktım tekrar ama bugünen başladım düzenli olacak herşeyim..yemem ve sporumuda yapacağım..pes etme :26:ririsin tekrar olur böyle iniş çıkışlar..

bende pazartesi gelcem inşallah bu sefer sporda olcak lesli mi neydi onu yapcam inşallah....inanılmaz yiyorum yne eski halime döndüm ama zararın nersnden dönsem kar.....

ben bu hafta lesli yapıcam 5 mil
haftaya 3 mil lesli ve jillian yapıcam bu kez çok azimliyim ..eşimde vardiyalı çalışmaya başladı bir gün evde birgün saat 10 da gelecek o şekilde daha rahat yaparım ilk hafta hergün yaparım ama sonrak haftalarda iki günde bir yaparım diye düşnüyorum...ama bu kez olacak ..2 tane düğün var eylül ün ilk haftası ..

Günaydın kızlar
4 gündür spora başladım ama tam verimli değil çocuklar izin vermiyor bugün daha iyiydi
Kilom da 66
Kahvaltim da
1 yumurta
1dilim ekmek
Peynir salatalık
Domates

Günaydın kızlar
4 gündür spora başladım ama tam verimli değil çocuklar izin vermiyor bugün daha iyiydi
Kilom da 66
Kahvaltim da
1 yumurta
1dilim ekmek
Peynir salatalık
Domates

çok iyi gidiyosun canm bende başladım bügün hadi hayırlısı

elifeyza ben hep leslie 3 mil yaptım hala da yapıyorum sonrasında 10 dakikalik bir egzersiz var ya onu yaparim yada aerobk dans o da 30 dakika
Şimdi de sikilsmk istiyorum onun için bakiyorum neler yapabilirim diye jillini bi türlü yapamıyorum

sabah 200 tane basen hareketi yaptım...oruçtan sonra leslie başlarım bende zora gelemiyorum valla jillan zor geldi bana gerçi usri bile yapmıyosa benm üşenmem çok normal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…