32 +5 haftalık hamilelikte idrarda protein çıkması

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
620
269
53
Arkadaşlar gebelikte diabet ile uğraşıyorum .idrar testimde idrarda protein çıktı .24 saatlik idrar testine yönlendirildim .neden böyle bir durumla karşılaştım bilmiyorum.yurtdışında yaşadığım için doktora yabancı dilim olmadığı için soru soramadım .böyle bir durumla karşılaşan varmı .ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar varsa yazarmısınız.

Ben canım protein kaçağı vardı bende nefroloji böbrek hastalıkları gittim tansiyon problemi çıktı tansiyonum dikkat ettim şuana kadar da tansiyonum var ve çok şükür ki rabbim şifa verdi inşallah canım seninde herşey temiz çıkar hamilekde çıkıyor Muş dikkat et Allah şifa versin inşallah

Teşekkür ederim inşallah birşey çıkmaz

Bu önemli mi bende de var ama hamile değilken de çıkıyordu. Kan ve bakteri de çıkmış önemli mi doktora göstermedim henüz sonuç

Allah büyük korkma Lut lütfen ben çok çektim şükür ki rabbim yardımci oluyor Allah'a bırak

Bende bugün öğrendim yarın takip doktorumdan bilgi gelecek çok mu önemli bişi resmen okuduklarımdan sonra acayip bir korku saldı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…