32.aftada doppler istenen var mı :(

didemf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
9
0
16
35
Ankara
bayanlar benden 32.haftada doktorum doppler istedi bebeğimin gelişimi biraz yavaş diye :( eğer gelişimi hala yavaşsa erken doğum olabiliyomuş sizin bi fikriniz var mı öyle bişey var mı???

bende 31. haftada dopler istendi perşembe yaptıracağım sanırım benim de suyumda azalma hissetti dr um inşallah iyi şeyler duyarız

bende 31. haftada dopler istendi perşembe yaptıracağım sanırım benim de suyumda azalma hissetti dr um inşallah iyi şeyler duyarız

benimde suyumda azalma vardı doktor günde 3 litreye kadar su içmemi söyledi şimdi düzeldi inş. kötü bişey yoktur bebişlerde

Ben 30. haftadayım bana şart koşulmadı ama ben kendi isteğimle yaptırdım.Herşeyi normal dedi allaha şükür ama şart diye bişey demedi.Özelde yaptırdım ben 110,00 tl.Ayrıca arkadaşlar yememize içmemize biraz daha özen gösterirsek herşey normal gider gelişimi az dedi diye hemen korkmayın ben aynı hastanede üç ayrı doktor tarafından muayene edildim birisi doğumun normal olur inşallah diyor kilosu 1,500 diyor diğeri 2 ay var ama dönmezse sezeryan diyor yahu dur bismillah iki ayda neler olur neler hemen yerini yapıyor yani adı zaten sezeryancıya çıkmış biriymiş o da diyor kilosu 1,800 gr diğeri diyor kilosu 1,200 gr boyu şu kadar biri boyunu söyleyemem belli değil diyor tek ortak oldukları nokta bebeğimin kız olduğu haricinde hepsi ayrı telden çalıyor.
Ben son ana kadar bekleyip normal doğum yapmayı istiyorum rabbimden inşallah herşeye kulak asmayın ...

Back
X