- Konu Sahibi ceterissparibus
-
Bugun sait ciftciden aldim raporu. Cok uzun surmedi ancak bana tek nusha verdiler o kadar. Ben de fotokopisini cekip kurum hurma gonderdim ust yaziyla. Sgk ya kurum bildirecekmis. Umarim sorun cikmaz ileride..
merak etme benim de tek nüshaydı. fotokopisini iş yerine verdim aslı bende duruyor. öyle olması gerekiyor.37 . hafta da çalışamaz raporu alacağız. onu da aynı şeklide fotokopisini işyerine vereceksin.
kızlar calısıp calısmamakta kararsızım 37. haftaya kadar ama ilk önce calısbilir belgesini alsam bikac hafta denesem ama calısamazsam doktoruma gidip tekrar rapor alabiliyrmuyum yoksa 37 . haftaya kadar aldıgım rapor dolayısıyla bu süreyi doldurmam mı gerekiyo ?
bende 2 gün önce raporumu aldım bir sayfa doldurdular verdiler bende ne olur ne olmaz diye fotokopisini kendime aldım aslını insan kaynaklarını getirdim o bildircekmiş zaten sgk ya şimdi iznimi kullanıyorum
seninde fazla kalmamış doğuma. şu an bebeğin kaç kilo biliyor musun?
valla en son geçen hafta pazartesi gitmiştim 2 kilo demişti doktor bi dahaki kontrolüm bu ay sonu olacak:)
arkadaşlar bu raporu alma hakkımız 32. haftada(31+6) mı oluyor yoksa 32. haftayı doldurmamız(32+6) mı gerekiyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?