32. hafta çalışabilir raporu hk.

kızlar ya benım de bir sorum var...
ben 32. hafta raporumu almaya gittiğim de sgk doğum tarıhını yanlış yazdıgı için hastanede muayene olamadım ve 170i aradım, bana kendınız en yakın kuruma gidip düzelttırmeden telefonda işlem yapamayız dediler, gittiğimde cumartesıydı ve mecburen pzt gununu bekledım...onu düzelttırdım ama doktora özelde çalıştıgım için hafta sonu gidecektım o hafta sonu da gidemedım ve sonrakınde gidebıldım yanı çalışabılır raporunu 32. haftada değil 34. haftada aldım... doktorum da bana yazı falan vermedı biz sisteme işleyeceğiz, yeterli dendi... kafam karıştı şimdi ben 2 hafta daha fazla mı çalışmak zorundayım 37. haftada izine çıkamayacak mıyım ya da doğum sonrası iznımden mi gidecek bu 2 hafta anlamadım

Tatlım iyice karışmış işler.. Peki bu 34.haftada aldığın raporda ne yazıyor.. Sana çalışabilir raporu veremezler.. 32. Haftayı geçmişsin çünkü. İşgörmezlik vermesinler sakın.. Doğum öncesi izne ayrılma raporu yani.. Artık elden kağıt kalktı sistemden yazılıyor raporlar ve geriye dönük yazamazlar.. Eee çalışabilir raporu da bitek 32. Haftada verilir.. Bence o hastaneyle irtibata geç 5 senedir doğum raporları yazıyorum. Böyle saçmalık duymadım sgk nasıl yanlış yazar doğum tarihini... Önceden olsa düzeltilirdi ama şimdi otomatik oldu.. Bence detaylı öğren geç kalmışsın çünkü

merhaba, benim doğum iznim 9 ekimde bitiyor ama doğum öncesi kullanmadığım izinlerimi eklememiş doktor rapora. hiç sormadılar, benim de aklıma gelmedi. ne olacak şimdi benim iznim yandı mı

canım yarın tam 32+0 olacağım devlet hastanesinden çalışabilir raporu almak istiyorum 4 haftalık mümkün mü?
elden kağıt kalktı demişsin ama kamuda çalışıyorum, iş yerime teslim etmek için rapor elden vermeyecekler mi şimdi? ve de üst yazı ne yazılıyor biliyor musunuz?

olur canım devlet hastanesinden al ama sabah erken git onların işi belli olmuyor kimi zaman hemen veriyorlar kimi zaman saatlerce bekletebiliyorlar.. kamuda çalıştığını ve iş yerinin elden kağıt istediğini söylersen üst yazıyla eş değer bir kağıt vereceklerdir..

Ben bugun aldim 32. Hafta calisabilir raporumu. Vizite kagidi sormadilar. Sgk hastanesine gittim. Rapor acilisini yaptilar.

2 haftaniz yandı mı acaba bilgi verir misiniz bu konuda acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…