- 23 Şubat 2010
- 340
- 8
- 116
- Konu Sahibi ceterissparibus
-
31 6 yı bi gun gecnce yani tam 32 artı 0 da ....
kızlar bnmde su anda 29+3 hamileym ocak 18 de basım bır kaza geldı ve sol kolum alcıda bılekden kırıldı ve doktor 2 ay rapor verdi rapormda matın 22 snde bıtıo o zamnda 33 haftalık oluo gebelıgm sonra ne yapacagımı bılemıorm nasıl hamılelık ıznıne ayrılacagm yardmcı olursanız sevınırmm
çok geçmiş olsn cnm dogumdan sonra iznini kullancaksn cnm ayrıca dogum oncesi iznin de aktarılcak cunku senn kullandgn izin normal rapor ama sen yne sor dra çalşablr alcakmsn boşna yanmasın dogum oncesi iznin ...
bende 11 martta 32+0 oluyorum çalışabilir raporu alacağım. sonra da 36 da ayrılmayı düşünüyorum.
ya kızlar bn bugun gıttım doktora anlltım durumumu su anda kolum alcıda ortepedi doktorm 2 ay rapor vermıstı raporumnda gunu martın 21 nde bıtıo 22 sndede ıs bası oluo dogum doktorm 22 snde gel ızne ayıralm senı dedi 22 sndede 33 haftalık oluo gebelıym sımdı sasırdm napsan acaba oylede cok erken ayrılmıs olmuyormuym bıde dogum ıznı alan arkadslar bılır aynı gun ıcnde hemen dogum ıznı kagıdını verrırlrmı yanı ıslemler uzun suruyormu bırde doktora gııtgmde evrak felan goturcekmıym
cnm sunu da yapablrsn bence bak git aile hekmne anlat durumu 35e kadar iki hafta beş beş o da rapor versn sana o zaman o haftaları da sonraya ekleteblrsn cunku 35te git drundan rapor al bence bak ben oyle yaptım 32de çalşr aldm ama çalşamadm kaşntılar ve uykszlk yuzunden iki hafta aile hekmim idare etti beni sonra drumdan gttm aldm raporu
hiç uzun surmuo cnm verıolar izin kagdnı iş yerine teslm edıosn o kadar
aa cnm senn çalşr raporu durumu var ya evt( ama onu vermz ki dr şimdi onu dusunemedm ben cunku kolun alcılı demi hala ? ama ortopedi raporun dvm edıo sanrm sen 33te ayrılcan cnm başka çare gozkmuo şu an cunku 32. haftada raporun dvm edıo ...
alcıdan cıktı canm 1 hafta oluo cıkalı sımsdı ıse fızık tedavısıne basladm acık raporum var benım bu ayın 22 sınde ıse kontrol olarak gozukuo yanı konrol kutusuyla calısır kutusu var doktor kontrol yerını ısaretlemıs ıns raporumu bırazdaha uzatır
aa bak o raporunu uzatrsa o gunleri sonraya ekleyeblrsn cnm evt 35e kadar rica et ona sen 35te kendi drundan al bence de ...
kızlar calısıp calısmamakta kararsızım 37. haftaya kadar ama ilk önce calısbilir belgesini alsam bikac hafta denesem ama calısamazsam doktoruma gidip tekrar rapor alabiliyrmuyum yoksa 37 . haftaya kadar aldıgım rapor dolayısıyla bu süreyi doldurmam mı gerekiyo ?
canm ya bn bugun doktordn geldm kontrole gıttım nstye bagladılar bugun tam 31+6 gunlk hamıleyım hanı dıger raporm vardı ya 22 sıne kadar ona guvendıgm ıcın doktora bırsey demedm 32 haftada calısabılr raporunu sormadm hastaneden cıktıktan sonra hemsırem aradı gel kılona felan bakım dedı gıttım hemsıreye bu olaydan bahsettım oda mutlaka 32 haftanda calısmak ıstıosan calısabılr raporu alman gerekır dedı yasalar gereyınce sımdı bu pazartesı gıtsem dktora 37 haftaya kadar calısabır raporu ıstesem olur degılmı bu ayın 22 sındede heralde uzatmaz raporumu ortepedı doktoru bıraz karısık oldu degılmı yardımcı olursan sevınırmm
cnm evt git pazartesi al hiç sorun degl bak ben de 32 artı ikide aldım dr hemen verdi hiçbşey olmaz onu almazsan aktarma olmaz cnm mutlaka al pazartesi onu ...
tmm canm bn yarın gıderm sabahtan anlatırm durumumu inş verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?