32. hafta çalışabilir raporu hk.

35. haftada çalışamıaz raporumu aldım dr hiç sorun çıkarmadı
32de çalışabilir raporu alsanız bile saglıgınız el vermıosa 37den once istediğiniz zaman alablrsnz çalışamaz raporunu ....

kızlar bnmde su anda 29+3 hamileym ocak 18 de basım bır kaza geldı ve sol kolum alcıda bılekden kırıldı ve doktor 2 ay rapor verdi rapormda matın 22 snde bıtıo o zamnda 33 haftalık oluo gebelıgm sonra ne yapacagımı bılemıorm nasıl hamılelık ıznıne ayrılacagm yardmcı olursanız sevınırmm

çok geçmiş olsn cnm dogumdan sonra iznini kullancaksn cnm ayrıca dogum oncesi iznin de aktarılcak cunku senn kullandgn izin normal rapor ama sen yne sor dra çalşablr alcakmsn boşna yanmasın dogum oncesi iznin ...

bende 11 martta 32+0 oluyorum çalışabilir raporu alacağım. sonra da 36 da ayrılmayı düşünüyorum.

bende 11 martta 32+0 oluyorum çalışabilir raporu alacağım. sonra da 36 da ayrılmayı düşünüyorum.

istedgn zaman ayrılablrsn cnm ben de 35te ayrıldm ....hatta soyle de yapablrsn bence
36 da bi hafta aile hekmnden rapor alrsn bu haftan da yanmamş olur onu da sonraya aktarablrsn ....

ya kızlar bn bugun gıttım doktora anlltım durumumu su anda kolum alcıda ortepedi doktorm 2 ay rapor vermıstı raporumnda gunu martın 21 nde bıtıo 22 sndede ıs bası oluo dogum doktorm 22 snde gel ızne ayıralm senı dedi 22 sndede 33 haftalık oluo gebelıym sımdı sasırdm napsan acaba oylede cok erken ayrılmıs olmuyormuym bıde dogum ıznı alan arkadslar bılır aynı gun ıcnde hemen dogum ıznı kagıdını verrırlrmı yanı ıslemler uzun suruyormu bırde doktora gııtgmde evrak felan goturcekmıym

cnm sunu da yapablrsn bence bak git aile hekmne anlat durumu 35e kadar iki hafta beş beş o da rapor versn sana o zaman o haftaları da sonraya ekleteblrsn cunku 35te git drundan rapor al bence bak ben oyle yaptım 32de çalşr aldm ama çalşamadm kaşntılar ve uykszlk yuzunden iki hafta aile hekmim idare etti beni sonra drumdan gttm aldm raporu
hiç uzun surmuo cnm verıolar izin kagdnı iş yerine teslm edıosn o kadar

yanı aile hekımım 2 hafta rapor verıcek 35 haftada gıdıp doktormdan ızne ayrılacagımı solıcem olemı canım pekı anlamadıgm nokta calısabılır raporu almıyorm dırek ızne ayrılıorm bır sorun cıkmaz degılmı öle kalan ıznde dogumdan sonrada kullanmıs oluyorm deglmı canm

aa cnm senn çalşr raporu durumu var ya evt ( ama onu vermz ki dr şimdi onu dusunemedm ben cunku kolun alcılı demi hala ? ama ortopedi raporun dvm edıo sanrm sen 33te ayrılcan cnm başka çare gozkmuo şu an cunku 32. haftada raporun dvm edıo ...

Son düzenleme:

alcıdan cıktı canm 1 hafta oluo cıkalı sımsdı ıse fızık tedavısıne basladm acık raporum var benım bu ayın 22 sınde ıse kontrol olarak gozukuo yanı konrol kutusuyla calısır kutusu var doktor kontrol yerını ısaretlemıs ıns raporumu bırazdaha uzatır

aa bak o raporunu uzatrsa o gunleri sonraya ekleyeblrsn cnm evt 35e kadar rica et ona sen 35te kendi drundan al bence de ...

aa bak o raporunu uzatrsa o gunleri sonraya ekleyeblrsn cnm evt 35e kadar rica et ona sen 35te kendi drundan al bence de ...

canm ya bn bugun doktordn geldm kontrole gıttım nstye bagladılar bugun tam 31+6 gunlk hamıleyım hanı dıger raporm vardı ya 22 sıne kadar ona guvendıgm ıcın doktora bırsey demedm 32 haftada calısabılr raporunu sormadm hastaneden cıktıktan sonra hemsırem aradı gel kılona felan bakım dedı gıttım hemsıreye bu olaydan bahsettım oda mutlaka 32 haftanda calısmak ıstıosan calısabılr raporu alman gerekır dedı yasalar gereyınce sımdı bu pazartesı gıtsem dktora 37 haftaya kadar calısabır raporu ıstesem olur degılmı bu ayın 22 sındede heralde uzatmaz raporumu ortepedı doktoru bıraz karısık oldu degılmı yardımcı olursan sevınırmm

arkadaşlar ben bu raporları yazıyorum sizlere yardımcı olmaya çalışayım, şimdi öncelikle vizete kağıdı diye bişey kalmadı yani hiç devlet ve özel hastane için vizite gerek yok, 32 . haftada 5. hafta çalışmasında sakınca yoktur diye bir resmi yazı almanız yeterli . gelelim 37. haftaya ondada 3 hafta doğum öncesi iznini kullanması uygundur diye doktorunuz iş görememezlik raporu verecek, başhekim veya mesul müdürede onaylatıp mühürletin, bu aldığınız rapora üst yazı yazdırın evraktan, bence kendinizde kalsın bir nüshasını muhasebecinize verin, daha sonra hayırlısıyla doğumlarınız gerçekleştikten sonra allahın izniyle , doğumdan önce kullanamadığınız bütün rapor günlerinide dahil ederek ( yani bebek 3 haftada değilde 1. haftada olursa farzedelim ) kalan rapor gününüde ekleyerek doğum sonrası izni yazıyolar...ama bazı doktorlar güvenemedikleri için çalışabildiğini gösteriri belgeyi istiyolar yanında bulunması iyi olur....bunuda elden alırsanız bununda bir nüshasını muhasebeye verin, kalan asıl suretleri doğum izni bitiminde allahın ,izniyle elden sgk ya gönderin.

bu örnek sgk lı çalışan personeller için resmiler için sadece kurumlarına vermek yeterli......umarım yardımcı olmuşumdur.
sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışayım....hepimize hayırlı doğumlar arkadaşlar....

Son düzenleme:

cnm evt git pazartesi al hiç sorun degl bak ben de 32 artı ikide aldım dr hemen verdi hiçbşey olmaz onu almazsan aktarma olmaz cnm mutlaka al pazartesi onu ...

arkadaşlar benimde bir problemim var bu konuda doğumla ilgili para alabildiğimizi birkaç hafta önce öğrendim işgöremezlik raporu aldığımız gün 90 günlük sigorta olması gerekiyormuş benim sigorta 01.01.2013 tarihinde başladı martın sonunda 90gün oluyor ve ben 38 haftalık hamile oluyorum daha öncesinde çalışabilir raporu almadım 38. haftada iş göremezlik raporu alsam bu haktan yararlanabiliyormuyum.ödenecek parayı eksik mi alırım yoksa hiç mi alamam bu konuda bilginiz var mı????

tmm canm bn yarın gıderm sabahtan anlatırm durumumu inş verır

aldım 37 haftaya kadar calısabılır raporunu nısanın 21 kadar calısabılır yazıo ama bana 1 tek nusha verıldı bnde ıs yerıne gıttm aslını vermem gerektıgını soledı bnde aslını onlara fotokopsinı kendıme aldm markette calstıgm ıcın bnm yerıme baska bır eleman almışlar mudurumde alabırsen aıle hekımınden rapor al dedı olur degılmı ole yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…