32. hafta çalışabilir raporunun ardından sevk

Jaune

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
25
6
1
38
32. Haftada çalışabilir raporu aldıktan 1 hafta sonra doktor kontrolüm var doktorum şehir dışında olacağı için dersimin olduğu bir gün randevu aldim. Sorum şu çalışabilir raporunun ardından sevk geçerli olur mu yoksa çalışamaz raporu mu almam lazim.

benim bir arkadaşım 32. haftasında çalışabilir aldı, sonra 37 olmadan haftasını net hatırlamıyorum,bikaç gün rapor aldı, sorun olmadı, sizde de olmaz bence, yani sevk olur...ben de öyle yapmayı planlıyorum çünkü

Sevk olur hatta kadın doğum dışında başka doktordan rapor bile alınabilir. Aile hekimi vs grip filan olunduğunda

çalışabilir raporu aldıktan sonra istirahat raporu ve yıllık izin vs. alamazsın alırsan çalışabilir raporu bozulur yani hem rapor hakkın gidiyo hemde 16 haftalık analık izninden düşülür. bu kesin bilgidir izin işleriyle görüştüm.

ilginç benim arkadaşın bozulmadı, belki yanlış bir uygulama yapmıştır çalıştığım okul, iyi araştırmak lazım

tam gününü onlar hesaplıyor ya belki haftası gittiğini anlamamışta olabilir ama ben eminim tek tek araştıdım çalışabilir raporu kesinlikle çalışır diyor bi sıkıntısı varsa izne ayrılsın diyor acaba arkadaşın yenimi aldı belki yasa falan değişmiştir.

32. haftasında çalışabilir aldı,37 olmadan aralık ayında aldı 1 hafta raporu, net tarihleri hatırlamıyorum, 20 nisanda izni bitti, kendi hesaplamasıyla denkti hatta, şimdi de heyet aldı, falan filen:))

aslında aynısını ablamda yapmıştı ama 3 yıl önceydi . bilmemki izin işleri kesin konuştu kesinlikle böyle dedi hatta tek tek gösterdi bana bunlar tek tek hesaplanıyor dedi bende o yüzden riske atmak istemedim :)

Bizim kurumda da bozulmuyir bu durum. Hatta grip olan bir arkadaşım rapor almak zorunda kalmisti

Sevk alacağım raporda degil o da bir kaç saat

Bizim kurumda da bozulmuyir bu durum. Hatta grip olan bir arkadaşım rapor almak zorunda kalmisti

Sevk alacağım raporda degil o da bir kaç saat
doktor kontrolun varsa nasıl alamazsın yaa bende aldım çalışablir raporu ama 35. haftamda kontrol var işyerinden izin alarak gdicem raporumda bozulmyacak sonuçta istirahet için rapor almıyorumki kontrole gtmek için iiziin alıyorum.

Teşekkürler

Merhabalar. Yeni konu açmayayım size sorayım istedim. 32 haftada çalışabilir raporu almak için kaç artı kaçta gitmem lazım doktora. Bunun bir aralığı var mıdır? Kafam allak bullak nolur yardım edin

valla aynı sorun bende de var, bu pztesi 32+2 olacağım ve doktor kontrolüm var, o zaman alıcam raporu, sıkıntı çıkarcağını zannetmiyorum okulumun, sormadım ama

valla aynı sorun bende de var, bu pztesi 32+2 olacağım ve doktor kontrolüm var, o zaman alıcam raporu, sıkıntı çıkarcağını zannetmiyorum okulumun, sormadım ama
sıkıntı çıkmazda doktor 32+2 yazsada 32 gibi işlem görüyormuş

Eskiden calışabilir raporu aldıktan sonra baska bi bölümden rapor alınabiliyodu ama son cıkan yasaya göre alınamıyo artık. Direk dogum izni baslıyo

hic bisi olmaz arkadasim . git doktoruna . hamilelik baska hastalik baska .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…