32. hafta çalışabilir raporunun ardından sevk

13 nisan 2016 tarihinde 29683 sayili Resmi Gazetede yayimlanan 6 nolu kamu personeli genel tebliginde dogum izni kullanimi ayrintili aciklanmis kizlar....
"Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.)kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir. " diyor orda...
Sevk ise ayrı konu, istediğiniz doktora gidebilirsiniz, kurumunuzun herhangi bir zamanda doktora gitmeniz için izlediği yol geçerli bu durumda da, değişiklik yok...

kızlar bende 32+ lardayım izin muhabbetini unutmuşm yahu görünce aklıma geldi yani çalışabilir raporundan sonra bir başka sebepten rapor alınamıyor mu

arkadsşlar sonuç olarak illa tam 32+0 da mı almamız gerekiyor raporu 32+3 te alsam sorun olur mu?

kızlar bende 32+ lardayım izin muhabbetini unutmuşm yahu görünce aklıma geldi yani çalışabilir raporundan sonra bir başka sebepten rapor alınamıyor mu

Ben daha 2 gün önce 32 haftamı doldurdum ve kadın doğum doktorumdan çalışabilir raporumu aldım. Şirket doktoruna teslim ederken doktor dedi ki: "Bugünden sonra herhangi bir doktordan rapor alma şansın yok, alırsan otomatik olarak doğum iznine başlamış oluyorsun."
Yani özel sektörde çalışanlar 32. haftada çalışabilir raporu alıysanız, kesinlik herhangi bir doktordan rapor almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…