32. hafta raporu konusunda yardım

benim 32+0 haftasonu olduğu için dr um 2-3 geçse bir şey olmaz,ama 32+6 da da grlme dedi.
Hmm anladim. Peki bu doktora bagli birsey degil mi? Doktor pek ala 31+0 da da 32ymis gibi gosteremez mi? Cok havada sanki bu konu. Sadece bilgi giriyor doktor.

Hayır tabiki Doğum haftası değişir bi araştırma yapılsa Doğum tarihinden bile çıkar böyle küçük bişey için hiçbir doktor evrakta sahtecilik yapmaz sonuçta mesleki olarak etik olunması şart

Hmm anladim. Peki bu doktora bagli birsey degil mi? Doktor pek ala 31+0 da da 32ymis gibi gosteremez mi? Cok havada sanki bu konu. Sadece bilgi giriyor doktor.
üzerinden geçmiş ama arkadaşm naptın ? benm de böyle problemim var yarın 32+0 ım ama doktor yerinde değil 32+3 e alsam problem olur mu?

üzerinden geçmiş ama arkadaşm naptın ? benm de böyle problemim var yarın 32+0 ım ama doktor yerinde değil 32+3 e alsam problem olur mu?
Merhaba
Üzerinden baya zaman geçmiş ama n’aptınız raporu ne zaman aldınız?
Bende 32+2 de almak istiyorum. Öyle olduğu zaman tatile denk gelmiyor ve gün kaybım olmuyor

Merhaba
Üzerinden baya zaman geçmiş ama n’aptınız raporu ne zaman aldınız?
Bende 32+2 de almak istiyorum. Öyle olduğu zaman tatile denk gelmiyor ve gün kaybım olmuyor
ilkinde 31+6 almışım bunda da 32+1 de bir problem olmuyor ama çok da geçirmemek de fayda var.zaten bir iki günde ne değişyor bilmyrm.ben temmuz 6 doğum yağtım tam 3 ay snra ekim 6 iş başı tarihi yazıyordu.doğumdan snraki izniniz doğum yaptığınız tarihe göre belirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…