Doğuma Hazırlık 32. HAFTADA ÇALIŞMA İZNİ ALACAK ANNELER YARDIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mucizem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
28
18
88
merhaba 32. Haftada doktorum çalışma izni vereceğini söyledi. 37 haftaya kadar çalışabilirsin dedi ama benim merak ettiğim çalışma iznimden sonra başka bir bölümden rapor alsam iznimden düşer mi?? Yada bu çalışma süremde içerde birikmiş olan yıllık iznimi kullansam sorun olur mu??

Memur musun canım? Ben öğretmenim bana doktor şöyle dedi eğer 32 haftada çalışabilir raporu alırsan ve sonrasında atıyorum grip olduğun için 3gun rapor alırsan 3 gün doğum izninden düşer ve ise 3gun erken dönersin. Yıllık izin de bizim bir arkadaşın doğum izni yaz tatiline denk geldi ve malesef hem doğum öncesi hem sonrası izinleri yandi. Bence sen de izinlerini bebek doğup iznin bitince kullan garanti olsun.

Bende çalışabilir izin aldım, şu an mesaideyim. Personelden sorumlu memur arkadaşımız da bana izin veya rapor kullanmam halinde iznimden düşeceğini söylemişti. Fiilen işte olmamış gerekiyor anladığım kadarıyla. Neyse ki araya bayram girecek ve 10 gün çalışmış ama istirahatte olmuş olacağız. Zorlanmaya başladığımız zamanlar bunlar. Hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…