Doğuma Hazırlık 32. Haftada isim telaşı :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Göktürk değişik bir isimmis ;) düşünülebilir gerçekten türk ismi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle, oğlum olursa düşünmeden koyarim.
İzlerini tasimali bence isminde her çocuk.
Ki kaybetmesine gerçek kimliğini.

Mustafa -> genelde çalışkan oluyorlar :)
Yusuf -> çoğu bebek yüzlü
Gökhan -> Saf oluyor geneli :)
Yağız
Ozan
Oğuz
Anıl
Kerem -> Aslısını bulur belki :)

Mustafa -> genelde çalışkan oluyorlar :)
Yusuf -> çoğu bebek yüzlü
Gökhan -> Saf oluyor geneli :)
Yağız
Ozan
Oğuz
Anıl
Kerem -> Aslısını bulur belki :)

Aciklamalarina bayildim:) yusuf takildi gerçekten aklima;)

KAAN ismini tv de isim analizi yapan birisi çok önermişti.

Kaan ismini bende çok begeniyorum ancak tanidigimiz olunca akila direk o kişi geliyor ilk etapta :) bu arada Esim alp ismini söyledim şuanda çay ismine benziyor diyor bu adam her isme bir kulp buluyor ya:(

Cay ismi değil gay ismi dedi adam direk yahu

Son düzenleme:
erkek isimlerinden en Sevdiklerim ;
Ali efe
Mehmet ali
Yusuf
Ömer
Furkan

Akrofonolojiye göre bir isimde noktalı harflerin bulunması mutsuzluk, başarısızlık... getirirmiş. Bunlar enerjisi düşük harflermiş. Böyle demişti isim uzmanı Haluk Kemal Cebe :)

adımda soyadımda toplam iki noktalı harf var :25:
açıklama için sağ ol canım:16:

erkek isimlerinden en Sevdiklerim ;
Ali efe
Mehmet ali
Yusuf
Ömer
Furkan

28 yıllık hayatimda son 10 yıldır hep oğlum olur sa Ali koyacagim derdim taki KB min utanç verici bir sirrini ogrenen e kadar ... Aklima gelicek hep sanirim su an hormonlarimin verdiği duygusallıktan travma yasadim resmen yoksa Ali kadar güzel isim yok bence amma velakin unutulmaz bir olay ...:(

Atilla
Teoman
Hakan
Oğuz
Oğuzhan
Bu arada iki isim de iyi bişey değilmiş iki ismin enerjisi birbirini kısıtlayabiliyormuş. O yüzden tek isim koymanızı öneririm :31:

Son düzenleme:
Koyduğun ismin anlamı çok önemli bu da çocuğun kişiliğine mutlaka yansıyor.Benim oğlum 1 yaşında adı Eymen Utku benim de çift isim takıntım var. :)
EYMEN:1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki.
UTKU: Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer
Ayrıca ;
TALHA:Kavuşmak, Buluşmak, Birleşmek anlamlarına gelir.İslamiyeti kabul eden ilk on sahabeden biridir,Talha bin Ubeydullah da Uhud Savaşında Resulullahedı koruyabilmek için büyük kahramanlıklar gösteren sahabelerdendir.
TAHA:Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi. - Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur
FURKAN:Hakkı, batıldan, doğruyu yanlıştan ayırma, tefrik.
ENES:. İnsan. 2. Enes b. Malik: (Basra 709). Rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir.
YAĞIZ:1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.
SELİM:1. Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi.
CİHAN:1. Dünya, alem, kainat, yeryüzü, yerküresi. 2. Dünyada yaşayan insanların tümü. Cihan Ara Begüm: Hint-Türk hükümdarı Şahcihan ile adına Taç Mahal'in yapıldığı Mümtaz Mahal'in kızı. Dindarlığı ve ihlaslı oluşu sebebiyle "Zamanın Fatıması" olarak anıldı.
BERA:1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk

Son düzenleme:
Bu arada soyle bir sey duymustum cocuklara doga olaylarinin ismini vermemek gerekirmis mesela ruzgar volkan yagmur gibi cunku doga olaylarinin ne zaman nasil gerceklesecegini kestiremiyoruz ve cocugun da karakteri boyle olurmus asi basina buyruk olurmus

Back
X