32.haftadan sonra rahimdeki kasılmalar hangi noktaya kadar normal?

günaydın ..benim laptopun şarjı bitince iyi geceler felan diyemeden gittim canım bari günaydın diyim dedim :)))

merhaba canim konuyugorunce cevap yazayim dedim ben yeni dogum yaptim 32haftalik iki hafta oldu dogum yapali seni korkutmak istemiyorum ama duzenli kasilmalar yuzunden erken oldu eger kasilmalarin duzenliyse dktorunu ara bebek hareketlerine gelince 30.haftadan itibaren hic hareket yoktu sanki cok az hiss ediyordum hemde kisa sure hareket edip duruyorlardi bende birde ikiz iki bebek hareketini az hissederken sen dusun artik tek bebeginki hic belli olmaz)) simdi masallah hic yerlerinde durmuyorlar

geçmiş olsun güzelim.bebişlrin iyidir umarım ??baya bir telaşlanmıştım.doktora gidince nts de felan sorun çıkmadı .bebek dönerken böyle kasılma olabilir dedi.şimdi geçti onlar çok şükür.

geçmiş olsun güzelim.bebişlrin iyidir umarım ??baya bir telaşlanmıştım.doktora gidince nts de felan sorun çıkmadı .bebek dönerken böyle kasılma olabilir dedi.şimdi geçti onlar çok şükür.

iyiler canim sagol sorun olmadigina sevindim ben kasilmalarin farkinda bile degildim doktor anlatti bana nasil birsey oldugunu megerse kac aydir kasilmalarim varmis ben bilmiyormusum

iyiler canim sagol sorun olmadigina sevidim ben kasilmalarin farkinda bile degildim doktor anlatti bana nasil birsey oldugunu megerse kac aydir kasilmalarim varmis ben bilmiyormusum

bende sevindim bebişler için.ben kasılmalardan çok koktum ilk baştan bilmiyorum neden 6.ayda suyum azalmış o zamanda kasılmalar vardı ondan etkilendim sanırım.hemen önlem almak istedim.umarım normal süreçte normal şeyler yaşarım.tahmin ediyorum zordur erken doğum ((

evet canim ondan etkilenmis ola bilirsin bende rahim agzi yetmezligi vardi ilk duydugun andan dogurana kadar hic rahat edemedim heran doguracakmisim gibi geldi zatende oyle oldu(( malesef.... suan bile bebeklerim kuvezdeler kilolari dusuk Insallah sagsalim sende bende aliriz kucagimiza

amin canım kilo önemli değil bir noktadan sonra.sonradan da gelişiyorlar sağ salim kucağımıza alalım yeter canım ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…