- 14 Kasım 2024
- 57
- 33
- 3
- Konu Sahibi Gokcegul52
-
Doktor bişey demediNst de sancı çıktı mı
Hamilelikte kist de mi oluyor ?Benimde ağrım var. Kistmiş meğerse
Kist duruyor mu hala tedavisi var mı doğumdan sonra geçmiş olsun. Ben şuan grip de oldum fenayım öksürük de var. Bebek bana iyi dayanıyor vallayes bende de 30.haftada vardı. adım bile atamıyordum. enfeksiyon var eminim diye doktorlar inatlaştımkullandığım magnezyumu değiştirip dozunu arttırdı. 3 gün sonra gecti ağrı simdi sadece uzun süre aynı pozisyonda oturursam oluyor.
benim de doktorum normal dedi hep. rahim ilk defa bu kadar ağır bir yük tasıyor. uzun süre sonra ilk defa spor yaptığını düsün demisti
bende kist yoktu yaKist duruyor mu hala tedavisi var mı doğumdan sonra geçmiş olsun. Ben şuan grip de oldum fenayım öksürük de var. Bebek bana iyi dayanıyor valla
Kusura bakmayın gripten dolayı beyinbende kist yoktu yadiğer üyeyle karıştırdınız sanırım. sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. bu haftalardan sonra biraz zorluyor
yok şubat 7si görünüyor doğumKusura bakmayın gripten dolayı beyineror veriyor. Teşekkür ederim sağolun. Çok zor oluyor gerçekten . Sizin doğum oldu mu ?
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 16 Şubatyok şubat 7si görünüyor doğum
ayyyHayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 16 Şubat
10 gün önce de gelme ihtimali var dedi doktor. İster misin aynı gün doğuralımayyyson günler
Doğum fotoğrafçısı tuttun mu ? Ben eşimi tuttum10 gün önce de gelme ihtimali var dedi doktor. İster misin aynı gün doğuralım
benimki de bana ocak 10dan sonra her an gelebilir dedi10 gün önce de gelme ihtimali var dedi doktor. İster misin aynı gün doğuralım
Aaa erken mi gelecek ya . Kaç haftalıksın ki ?benimki de bana ocak 10dan sonra her an gelebilir dediilk hamile kaldığımda hep içimde kalmasını isterim sandım ama artık o kadar zorlanıyorum ki doktor yarın gel alalım dese tamam diyicem
Yaaa ben tekmelerini, çıkardığı eklem seslerini özlücemmm. Bi de açıktığında sabahın bi köründe tekmeleriyle kaldırmasını özlücem. Su içip yatıyordumAaa erken mi gelecek ya . Kaç haftalıksın ki ?
su an 36Aaa erken mi gelecek ya . Kaç haftalıksın ki ?
Kızlar evet ya, ben de 32. Haftamdayım ve bel ağrısından kitleniyorum bazen.
Magnezyum kullanıyordum ama ilacım bitti, onu kullanırken iyi gibiydi sanki. Salı günü randevum var, yeniden yazdıracağım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?