32 haftalık gebelik

hamilekalmayacalisankiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
32
6
1
29
Selam tatlış hamileler 32+2deyim doğum iznine ayrıldım hazırlıklara başlıyorum benimle birlikte bu sürecin devamını konuşalım mı gün gün ne dersiniz? Bana eşlik etmek isteyen var mı? Hem heyecanımız azalır

Çok geç kalmayın ben şu an 36+3deyim. 1 ay önceki enerjim yok bide son zamanlar ev işleri filan yoruluyor insan çabuk. O yüzden keyfini cikararak yapmanızı tavsiye ederimmm benim hazır valizim bekliyorum artık

Selamlar bebek kıyafetlerını hazırladınız mı ben hâla hazırlamadım 32 den selamlar
Size birsey sormak istiyorum 32 +6 günlük hamileyim doktor muhtemelen 18 eylülde dogum olur dedi ama gebelik uygulamalarına göre dogum 11 eylülde gösteriyor benim de kafam karıştı o yüzden sizin doktorunuz nasıl hesapladı 40 hafta mı 41 haftamı olarak mı

Çok geç kalmayın ben şu an 36+3deyim. 1 ay önceki enerjim yok bide son zamanlar ev işleri filan yoruluyor insan çabuk. O yüzden keyfini cikararak yapmanızı tavsiye ederimmm benim hazır valizim bekliyorum artık
Sağlıkla gelsin kuzu haklısın gerçekten sonlara bırakmamak lazım insan bilmiyor önünüzde ne var hazırlıklı olmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…